- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Ins cnm kontrolde mi soyledi dr tutmadığını ve arti para aliyo yani tutmazsada ne kadar verceksin simdiHatam dr bana hiçbişey demedi şuna dikkat buna dikkat et demedi ilkinde bende hiçbişey bilmiyodum dar kot giydim oturmama dikkat etmedim pansumanıma cok özen gösteremedim iş yerinden dolayı kabız oldum falan filan yani ilki tam bi hataydı ama ikincisinden cok umutluydum turgay beye gittim cok dikkat ettim ama yine olmadı inşallah 3. Olucak allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar toplayın cesaretinizi ve gidin. Gitmeden her sey daha kötü sonuç olarak herkes elinden geleni yapsın ve sonucunda da oluyo göreceksiniz siz de güzel haberi alacaksınızZaten korkuyordum şimdi hiç gidemem ben ne yapicam allahim
Yok kuzum dayanilmiycak agri yok tek igneyi hissediyosjn sonra hic bisey hissetmiyceksinSagolun kizlar moral veriyorsunuz cok stresliyim. Islem sirasinda agri aci bisey oldu mu dr rahatlatiyo mi
İkincisi nasilİlki turgay bey degil ikincisini turgay bey yaptı ilki kendi hatamdı ama ikincide cok dikkat ettim herşeye
Ben doktorun. Her dediğine dikkat ettim oturmaya kalkmaya beslenmeye bile dikkat ettim protein ve vitaminler hücre yenileyici diye biliyorum özellikle c vitamini her güm 1 yumurta badem ceviz soğan sarımsak yedim ne kdr etkiliyor Bilmiyorum yemezseniz olmaz illa yiyin diye bir sey yok tabi. Banyoda dikkat ettim oraya direk sıcak su temas ettirmedim spor vs yapmadım dar giymedim koşmadım ama günlük hayatıma da devam ettim merdiven çıktım verdiği ilaçları şurubu ve antilobu düzenli kullandım aklıma gelenler bunlr şimdilikArkadaşlar inanın nedenini bilmiyorum ama hayatım cok kötü etkileniyo bu durumdan akıl saglıgım gitcek nerdeyse o derece takıyorum sizden ricam bu konuda başarı elde eden arkadaslar varsa tavsiyede bulunsun ne yapmak lazım tutması için nelere dikkat etmeliyiz
Ben doktorun. Her dediğine dikkat ettim oturmaya kalkmaya beslenmeye bile dikkat ettim protein ve vitaminler hücre yenileyici diye biliyorum özellikle c vitamini her güm 1 yumurta badem ceviz soğan sarımsak yedim ne kdr etkiliyor Bilmiyorum yemezseniz olmaz illa yiyin diye bir sey yok tabi. Banyoda dikkat ettim oraya direk sıcak su temas ettirmedim spor vs yapmadım dar giymedim koşmadım ama günlük hayatıma da devam ettim merdiven çıktım verdiği ilaçları şurubu ve antilobu düzenli kullandım aklıma gelenler bunlr şimdilik[/QUOTEbaya mesakkat cekmisin cnm peki günlük hayatına donebiliniyo mu yani iyilesince en agir sporu dahi yapabiliyor musun
Tam bilmiyorum ama doktor bana sigara kullanıyor musun diye sormuştu ve burdan biri sanırım operasyondan sonra iyileşme döneminde sigara içmemişti kimdi hatırlayamadım sanırım kullanılmasa daha iyiSigara icmek etkiler mi acaba
Cnm turgay bey bilgi vermedimiPeki tuvalet klozet mi yoksa alaturka mı olmalı birde ben işim geregi araç kullanıyorum bunlar hep sıkıntı(
Canım Turgay beye tekrar yapalım dediğinde yine tutmaz dedi demiştin yanlış hatırlamıyorsam eğer, neden tutmaz dediğini söylememişti sanırım. Şimdi Nasıl tutacak ki? Geçiciden yana kullansan keşke şansını paran da kalmamışPeki tuvalet klozet mi yoksa alaturka mı olmalı birde ben işim geregi araç kullanıyorum bunlar hep sıkıntı(
Ben artik tuttuktan sonra normal bakire bi insan gibi olunuyo diye biliyorumda kısıtlama yok sanıyordum bisiklet filan sorun olur mu ya ben egzersiz yapiyorum bacagimi aciyorum filan o acidan sordum kosmak dag tepe gezmek ne bilimBen şuan günlük hayatına devam ediyorum artık spor yapabilirim diye biliyorum ama en ağır spordan kastın ne okdr zaten bende hiç olmayacağı için Ne olduğuna bağlı bence mesela ilişki yaşayana kdr at bisiklet binilmemmesi gerekiyor
Egzersiz aç kapa bunları yaparsın tabi at ve bisiklet başka amaBen artik tuttuktan sonra normal bakire bi insan gibi olunuyo diye biliyorumda kısıtlama yok sanıyordum bisiklet filan sorun olur mu ya ben egzersiz yapiyorum bacagimi aciyorum filan o acidan sordum kosmak dag tepe gezmek ne bilim
Belki doku uyum saglamiyordur korkutmak istemem amaCanım Turgay beye tekrar yapalım dediğinde yine tutmaz dedi demiştin yanlış hatırlamıyorsam eğer, neden tutmaz dediğini söylememişti sanırım. Şimdi Nasıl tutacak ki? Geçiciden yana kullansan keşke şansını paran da kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?