Canim pes pese yaptirinca zaten tutma olasilgi dusuk oluyo senin ondan olmamistir oranin iylesmesi gerekiyomus oranin kendini toparlamasi gerekiyomus cok Zaman gecmis bu sefer tutcak insallahOlabilir canım bilmiyorum o ihtimal benimde aklıma geldi o yüzden suan da 3. Kez riske alıyorum belki bu sefer tutar diye öncekileri peş peşe yaptırmıştım şimdi üzerinden 7 ay gecti dokular iyileşmiştir diye düşünüyorum
He kiz doktor demisti oturmak zorunda olanlar simit aliyolar diyeCok mantikliymis bu simit helal olsun
Dualarimiz seninle allah kurtrasin seni canim elimizden geleni yaparizArkadaşlar 3 gün içinde gidicem size haber veririm herşeyi sorcam size de bilgi veririm detaylı dua edin bana inşallah allah yardımcımız olur
İlk defa duydum valla ama iyi fikir :)He kiz doktor demisti oturmak zorunda olanlar simit aliyolar diye
Tam bende onu diyecektim buradaki ilk mesajım o doktoru sormakla başladı hatta. Evet telde sekreter ile görüştüm esra hocanın 3000 demişti bana ama burdaki kızlar ankaradakileri pek tavsiye etmediği için sildim aklımdan turgay hocaya gün aldım önemli olan turşunsa kime yaptırmanız önemli değil. Maddiyat önemli ise şu an istanbula gidip işlemi yaptırmak yol parasıda dahil 3000 e varlığı baya aşağısında kaliyo onuda belirtmek isterim kizlarAma Turgay beyin şimdiki verdiği fiyattan pahalı diye biliyorum en son sorduğumda 3000 demişti Esra hanımbiraz yardımcı olsa çok daha güzel olacak
Kiz tutmusmu seninkiKizlarrrrr yoktum uzun suredir nasilsiniz. Size guzel haberlerim var
Evet ya bende duyunca dedim valla onun bile caresi var dedimİlk defa duydum valla ama iyi fikir :)
Kanamis bileeee :)Kiz tutmusmu seninki
Ay cok sevindim ya gozun aydin ay nasilBogazmanzarasi N Nelizz @canommms kizlar ben vok giremedim son zamanlarda. Dugun olmadi daha gecen hafta nikahim oldu ve iliskiye girdik. Bayagi kanamam oldu. Anca balayindan donduk. Kim oldugum vok anlasilmasin diye pek yazmak istemedim. Mutlu haberide paylasmadan edemedim. Dunyanin en mutlu insani benim heralde. Sukur allaha kanamam oldu hemde bayagi bi.
Cok acidimi nasil oldu cok kanadimiSorusu olan varsa alayim sorulari:)
Ya ne diyom ben deli tuttu. Iliski bile oldu kanadi. Cok mutluyumKiz tutmusmu seninki
Ayyy nasil sevindim ya darisi herkesin basina olsunKanamis bileeee :)
Inanilmaz acidi ve bayagi kanadi canim benimCok acidimi nasil oldu cok kanadimi
Kiz yok galibaS stresliiii İstanbula gitmemize gerek yok mu şimdi yaaa :) :)
simidi kullanmayı dedi doktor bey nelizz ne kadar çok dikkat etmişsin ben bu kadar dikkat edemedimKlozete normal oturabilirsin Ama normal tuvaletse ben cok oturmuyodum dizlerime cokuyodum ve bacaklarim hep bitisikti orayi elimle kapatiyodum ayrilmasin diye araba kullaniyosan canim simit al kendine bazilari aliyomus simide oturabilirsin
Amin herkes mutlu olsunAyyy nasil sevindim ya darisi herkesin basina olsun
Kendim olmus kadar cok sevindim hep mutlu ol insallah artikInanilmaz acidi ve bayagi kanadi canim benim
Ay evet okadar dikkat ettimki ya benim daha once tutmadi diye cok dikkat ettim canim ben yasimidi kullanmayı dedi doktor bey nelizz ne kadar çok dikkat etmişsin ben bu kadar dikkat edemedim
ben simidimle gittim bana oturma sakın dediHe kiz doktor demisti oturmak zorunda olanlar simit aliyolar diye
Gerek yok herkes memleketinde yaptirsin :)Kiz yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?