Canim pes pese yaptirinca zaten tutma olasilgi dusuk oluyo senin ondan olmamistir oranin iylesmesi gerekiyomus oranin kendini toparlamasi gerekiyomus cok Zaman gecmis bu sefer tutcak insallah

Ama Turgay beyin şimdiki verdiği fiyattan pahalı diye biliyorum en son sorduğumda 3000 demişti Esra hanım biraz yardımcı olsa çok daha güzel olacak
Tam bende onu diyecektim buradaki ilk mesajım o doktoru sormakla başladı hatta. Evet telde sekreter ile görüştüm esra hocanın 3000 demişti bana ama burdaki kızlar ankaradakileri pek tavsiye etmediği için sildim aklımdan turgay hocaya gün aldım önemli olan turşunsa kime yaptırmanız önemli değil. Maddiyat önemli ise şu an istanbula gidip işlemi yaptırmak yol parasıda dahil 3000 e varlığı baya aşağısında kaliyo onuda belirtmek isterim kizlar

Ay cok sevindim ya gozun aydin ay nasil
Mutlu oldum

Klozete normal oturabilirsin Ama normal tuvaletse ben cok oturmuyodum dizlerime cokuyodum ve bacaklarim hep bitisikti orayi elimle kapatiyodum ayrilmasin diye araba kullaniyosan canim simit al kendine bazilari aliyomus simide oturabilirsin
simidi kullanmayı dedi doktor bey nelizz ne kadar çok dikkat etmişsin ben bu kadar dikkat edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…