Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara da ombre yapabilcek kızıllık vermeden kuaför var mı?

fraisee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
18
1
8
Ankara
Kızlar ankarada boyatabilceim ama kızıllık vermiycek küllüleri direk tuttura bilcek bi kuaför varmı yardım:49::49::30::29::36::36:

Ben Ankarada okurken gittiğim bir kuaför vardı Çankaya Oyak'ta adını hatırlayamadım şimdi gerçi ama:) çok başarılıydı. Bir de seyranbağlarında bir kuaför var kuaför şükrü idi galibai yeri falan küçük pek iyi değil ama çok iyi kuaför. Bu barlarda falan çalışan kızların saçlarını falan yapıyordu hep oradan kapmış iyice işi galiba:))

Necatibeyde nejat kuaför var ama çalışanların hepsi iyi değil. Serdar'dı sanırım yanılmıyorsam ben röfle yaptırmıştım geçen sene. Fön çektirmeye gittiğim kuaförler bile bayılmıştı röfleme. Ama hala orda çalışıyor mu bilmiyorum bi ara sor istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rush kuaförün ombrelerini ben de çok beğeniyorum, ınstagramda görmüştüm. Fraisee arkadaşım bana da fiyat konusunda bilgi verir misin?

Kızlar ankarada boyatabilceim ama kızıllık vermiycek küllüleri direk tuttura bilcek bi kuaför varmı yardım:KK49::KK49::KK30::KK19::KK36::KK36:
Canım kesinlikle sana Batıkentteki SOSYETE HAİR SYLE&CURE tavsiye ederim. Gerek Sosyete Kuaförün sahibi Mustafa bey gerekse ekibi boya konusunda kendilerini aşmışlar. Başka kuaförlerden saçlarım mahvolduğu için kuaför ararştırırken buranın ününü çok duydum. Giden arkadaşlarımda gözleri kapalı tavsiye ettiklerini söyleyince yeni adresimi bura olarak belirledim. Saç boyanmadan önce o kadar güzel bilgilendiriliyorum ki i.imde en ufacık bir tereddüt kalmıyor, sahibi Mustafa Bey ve ekibi de zaten konusunda uzman olunca bana da gözüm kapalı saçlarımı teslim etmek kalıyor. Sosyete Kuaföre geldim geleli hiçbir zaman hayal kırıklığı yaşamadım. Bir bayanın kuaförüne güvenmesinden daha önemli bir şey yok bence. Sonuçta güzelliğimiz çok önemli. Sosyete kuaförün sahibi Mustafa Bey boya röfle konusunda kendini zaten kanıtlamış bir insan. Üstelik bu kadar kaliteye rağmen fiyatlar uygun. Her yönden memnuniyet yani :)

Rush kuaförün ombrelerini ben de çok beğeniyorum, ınstagramda görmüştüm. Fraisee arkadaşım bana da fiyat konusunda bilgi verir misin?

Mrb :) ombre fiyatını siz öğrenebildiniz mi?
Rush için fiyat bilgisi olan var mı?

Mrb :) ombre fiyatını siz öğrenebildiniz mi?
Rush için fiyat bilgisi olan var mı?
Orada çalışan Dilaver Bey Backstage kuaföre geçmiş.Yine çayyolunda.watsap tan sorduğumda 300 ile 400 arası fiyat verdi işlemlere,saç uzunluğuna göre.

Orada çalışan Dilaver Bey Backstage kuaföre geçmiş.Yine çayyolunda.watsap tan sorduğumda 300 ile 400 arası fiyat verdi işlemlere,saç uzunluğuna göre.

200-300 dedi bana da . Whatsaptan sordum ben de sizden duyunca. Tamamdır;)

Paris kuaförde Volkan Yaşar var Filistin caddesi. İlk defa saçlarımı boyattım ve ombre yaptırdım. Çok güzel oldu. Herkes çok beğendi. Keşke daha önce yaptırsaydım dedim. Kesim ve topuzu da harika. Gözün kağalı güvenebilirsin.

ombrenin ederi 150 liradır o da sırf küllü rengi tutturmak adına, 300-400 neyin kafası bu. ayrıca o ilk cilalı fotoğraflardaki küllü renk zaten iki yıkama sonra kalmıyor. paranıza yazık. bende çayyolundayım burda kaşı bile 30 liraya alıyolar nerdeyse, sanırsın hepsi kaş uzmanı. çok şikayetçiyim çooook.

uygun fiyatlı güzel saç boyayan kızılayda bi yer tavsiye edebilirim kızlar ben ombre yaptırmadım ama instagramdan gördüm mirror kuaför çetin bi bakabilirsiniz onun dışında paraya kıyarım sorun diil diyenler içinde çayyolu vogue kuaför özgür size kalmış gerisi canlar :KK55:

Back
X