Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güvenemiyorum ya ankaraya ombre yaptıran biri arıyorum o yüzden![]()
yaptırdım rush kuaför çayyolu mükemmel biryerrr özelden yazarsanız sizi yönlendire bilirim.. tek kelime ile çok iyi biryeryaptırdınız mı ombre?? yaptırdıysanız nerde yaptırdınız bende güzel bi yer arıyorum güvenemiyoruumm
özelden yazarsan sevinirim oradan daha iyi bilgi vereyimNe kadar ödedin canim ben de gitmeyi düşünüyorum da
Canım kesinlikle sana Batıkentteki SOSYETE HAİR SYLE&CURE tavsiye ederim. Gerek Sosyete Kuaförün sahibi Mustafa bey gerekse ekibi boya konusunda kendilerini aşmışlar. Başka kuaförlerden saçlarım mahvolduğu için kuaför ararştırırken buranın ününü çok duydum. Giden arkadaşlarımda gözleri kapalı tavsiye ettiklerini söyleyince yeni adresimi bura olarak belirledim. Saç boyanmadan önce o kadar güzel bilgilendiriliyorum ki i.imde en ufacık bir tereddüt kalmıyor, sahibi Mustafa Bey ve ekibi de zaten konusunda uzman olunca bana da gözüm kapalı saçlarımı teslim etmek kalıyor. Sosyete Kuaföre geldim geleli hiçbir zaman hayal kırıklığı yaşamadım. Bir bayanın kuaförüne güvenmesinden daha önemli bir şey yok bence. Sonuçta güzelliğimiz çok önemli. Sosyete kuaförün sahibi Mustafa Bey boya röfle konusunda kendini zaten kanıtlamış bir insan. Üstelik bu kadar kaliteye rağmen fiyatlar uygun. Her yönden memnuniyet yani :)Kızlar ankarada boyatabilceim ama kızıllık vermiycek küllüleri direk tuttura bilcek bi kuaför varmı yardım![]()
yaptırdım rush kuaför çayyolu mükemmel biryerrr özelden yazarsanız sizi yönlendire bilirim.. tek kelime ile çok iyi biryer
Rush kuaförün ombrelerini ben de çok beğeniyorum, ınstagramda görmüştüm. Fraisee arkadaşım bana da fiyat konusunda bilgi verir misin?
Orada çalışan Dilaver Bey Backstage kuaföre geçmiş.Yine çayyolunda.watsap tan sorduğumda 300 ile 400 arası fiyat verdi işlemlere,saç uzunluğuna göre.Mrb :) ombre fiyatını siz öğrenebildiniz mi?
Rush için fiyat bilgisi olan var mı?
Orada çalışan Dilaver Bey Backstage kuaföre geçmiş.Yine çayyolunda.watsap tan sorduğumda 300 ile 400 arası fiyat verdi işlemlere,saç uzunluğuna göre.
Orada çalışan Dilaver Bey Backstage kuaföre geçmiş.Yine çayyolunda.watsap tan sorduğumda 300 ile 400 arası fiyat verdi işlemlere,saç uzunluğuna göre.