Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara da ombre yapabilcek kızıllık vermeden kuaför var mı?

Merhaba. Abidinpaşada Mor saç tasarım diye bi yer var. Ben de instagramda gördüm çalışmalarını, tam istediğim gibi yapmışlar. Aradım 70 tl den başlıyo dendi.300 400 ile arasında çok fark var.

Ümitköy'de Dilaver Avşar var geçenlerde Bebek kumralı ve Bebek sarısı yaptırdım nerdeyse 1 Ay'dan fazla oldu baya açıldı ama hiç kızıllık olmadı sonunda kızıllıktan kurtuldum. Dilaver bey'e teşekkür ederim. Kendisini instagram da tesadüfen buldum. Backstage kuaför'de kendisi ilk önce cok pahalıdır die düşündüm. Öyle değilmiş Ombre'yi 220-320 arası yapıyorlarmış

Kızlar ankarada boyatabilceim ama kızıllık vermiycek küllüleri direk tuttura bilcek bi kuaför varmı yardım:KK49::KK49::KK30::KK19::KK36::KK36:
Dilaver Avşar var Ümitköy'de Backstage kuaför'de süper kumrallar yapıyor. 1 Aydan fazla oldu hiç kızıllık olmuyor. Zaten kumralları ve Bebek sarıları cok başarılı. İnstagramdan ulaştım kendisine tesadüfen.

Rush kuaförün ombrelerini ben de çok beğeniyorum, ınstagramda görmüştüm. Fraisee arkadaşım bana da fiyat konusunda bilgi verir misin?
Backstage kuaför'de Dilaver bey var ona yaptırdım. Fiyatları da uygun 220-320 arası istagramdan ulaşabilirsin.

Kuzular Ankara'da ombre konusunda Batıkent ....' ( Batıkent.... karşısında hizmet veren Mustafa Bey'i tavsiye ederim. Soy ismi ....gerçekten ombre geçişleri falan çok yumuşak ve yaptığı saçlar iddialı. Röfleden sıkılıp yeni bakıra boyattığım saçlarıma ombre çalışması uyguladı ve gerçekten çok güzel oldu. Ombre konusunda tereddütü olan, nereye gideceğini bilemeyen arkadaşlar kesinlikle .... beyi öneririm. İnstagram hesabı olan .... dan yaptığı çalışmalara göz atabilirsiniz. Benim gibi zor beğenen ve aşırı titiz birini memnun etmek gerçekten zorken, kendisine saçlarımı gözüm kapalı emanet ediyorum kızlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce ankar san kuaföre gittim. Fiyat bilgisi almak için. Sarılı ombre tarzı birşey istedim. Adam demesin mi toplamda 1550 tl diye. Şok oldum ve derhal kalkıp gittim. Alnımızda keriz mi yazıyor acaba?

Back
X