Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Canım bende oraya geldim sizinki tüp bebek mi tedavisi
Evet tüp bebek cok ilgili recai hoca ben cok memnunum heran recai hocaya ulaşamıyorum ama istedigim doktor ya da hemsireye ulasabiliyorum tek kusurları randevu verdikleri saatte giremiyorsun muayeneye hep gec alıyorlar

Ne güzel Bende 44 yaşındayım bu ay ilk kez tüp bebek yaptıracağım Mayıs ayında doğal yolla hamile kaldım olmadı kürtaj oldum dr ilk muayenede 4 yumurtamın olduğunu söyledi ne kadar şansım var bilmiyorum yaştan dolayı

bende aynı sizin gibiyim samsunda denedım bende dıs gebelık gecırıdm farklı ıslemlerım var dı ona ragmen tedavı yapmayıp dırek ısşleme aldı bnde ankarada gıtmeyı dusunuyorum gıttın mı karra verdın mı bızım arkadsda ankarada hakan hocayı dıyor anatolıa cok ıyımıs oda bende bılmıyorum
Samsun da yaşıyorum burada yaptırdım en iyi profa ama memnun kalmadım yani her hastanın hikayesi farklı bana farklı metotlar uygulanmalıydı. Samsun da ki doktorlardan verim alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…