- 26 Temmuz 2024
- 86
- 41
- 8
- 32
- Konu Sahibi yildiztozu92
-
Çok teşekkür ederim hemen araştırma yapacağım44 yaşımda önce Allah’ın izniyle sayesinde anne olduğum Aygül Demirol. Fiyat açısından da çoğu merkezden uygun. Ekibi çok titiz, hocayı zaten bilrn bilir. Her hastasına çok özenlidir, çok bilgili ve deneyimli. Belki de en önemlisi çok vicdanlı bir insan
Tolga Ecemiş , emre babuçcu , hakan yaralı arasında kararsız kaldımbirilerini bulabildiniz mi
Ben recai pabuccuda tedavi görüyorum memnunum emre pabuccu oğlu oluyor klinik ve laboratuvar olarak temiz ve düzenli Centrum klinik olarak bir araştırın istersenizTolga Ecemiş , emre babuçcu , hakan yaralı arasında kararsız
Merhaba cok teşekkür ederimBen recai pabuccuda tedavi görüyorum memnunum emre pabuccu oğlu oluyor klinik ve laboratuvar olarak temiz ve düzenli Centrum klinik olarak bir araştırın isterseniz
Ücret olarak ne kadar tutuyor canımBen recai pabuccuda tedavi görüyorum memnunum emre pabuccu oğlu oluyor klinik ve laboratuvar olarak temiz ve düzenli Centrum klinik olarak bir araştırın isterseniz
Geçen sene fiyatlar cok makuldü. Bu sene ne kadar oldu hic bilmiyorum ben sadece 30 bin lira transfer ücreti ödedimÜcret olarak ne kadar tutuyor canım
Hangi ildesiniz siz acaba belki bulunduğunuz ilde öneri veren de olabilirMerhaba arkadaşlar
Ankara da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Laboratuvar ve doktor olarak önerilerinizi bekliyorum. Şehir dışından Ankara ya geleceğim. 2.5 yıldır uğraşıyorum artık işinin ehli bir hekim klinik arıyorum.
Evet yeni yıl gelmeden işlemlere başlamam lazım 2026 zamı olmadanGeçen sene fiyatlar cok makuldü. Bu sene ne kadar oldu hic bilmiyorum ben sadece 30 bin lira transfer ücreti ödedim
Vücudunuz hazırsa hic beklemeyinEvet yeni yıl gelmeden işlemlere başlamam lazım 2026 zamı olmadan
Samsun da yaşıyorum burada yaptırdım en iyi profa ama memnun kalmadım yani her hastanın hikayesi farklı bana farklı metotlar uygulanmalıydı. Samsun da ki doktorlardan verim alamadıkHangi ildesiniz siz acaba belki bulunduğunuz ilde öneri veren de olabilir
Ekim ayında geleceğiz inşallah regl olmayı bekliyorum. Samsun da ki doktor görüşmelerinden edindiğim tecrübeye göre regl dönemi muayene daha doğru oluyorVücudunuz hazırsa hic beklemeyin
Teşekkür ederim. Araştıracagım =)Benim arkadaşım Ankara'da Gürgen tüp Bebek merkezinde tedavi oldu doktor ismi bilmiyorum sadece kliniğin adını biliyorum.İki tane çocuğu var ikiside aynı merkezde olmuştu.
Reglin 2. Günü muayene ediyorlar sonra ilaç iğne yavastan başlanıyor. Transferden önce kendi değerlerinize detaylı baktırın isterseniz demir b12 d vitamini tsh cok onemli bunlarEkim ayında geleceğiz inşallah regl olmayı bekliyorum. Samsun da ki doktor görüşmelerinden edindiğim tecrübeye göre regl dönemi muayene daha doğru oluyor
Hormon değerlerine yeni bakıldı normaldi ama tekrar gerekirse tabi yaptırırım canım daha önce de tüp bebek geçmişim varReglin 2. Günü muayene ediyorlar sonra ilaç iğne yavastan başlanıyor. Transferden önce kendi değerlerinize detaylı baktırın isterseniz demir b12 d vitamini tsh cok onemli bunlar
Insallah güzel sonuçlar alırsınızHormon değerlerine yeni bakıldı normaldi ama tekrar gerekirse tabi yaptırırım canım daha önce de tüp bebek geçmişim var
Teşekkür ederim hepimize güzel hayırlı sonuçlar nasip olsunInsallah güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?