• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Bb klinik nasıl peki kızlar ben hiç görüşmeye gitmedim ama ordaki ikiz doktorlar bilmiyorum iyi niyetli görüyorum uzaktan, tecrübesi veya bilgisi olan var mı ?
Ben de onları arastırıorum evt uzaktan cok tatlı duruyolar ☺️ umarım yanıt verip yonlendirenler olur heeyyo kızlar var mı ikiz drlara giden olumsuz bişey yaşayan🫶🌸

Anatoliadan neden vazgeçtin arkadasım bizde ilk oraya gittik ama sonra Tolga ecemişe net bir şekilde karar verdik
Burada birden fazla olumsuz yorum duydum Anatolia Hakan Yaralı ile ilgili siz neden vazgeçtiniz oradan benim 4.denemem olacak ve detaylıca araştıran bir doktor bir klinik istiyorum gerçekten çok yoruldum 41 yaşındayım eşim 43 13 yumurtam toplandı eşimde yeterince sperm var ama ileri hareketlilik yok yani olmamasının bir sebebi olmak temkinli bir doktor istiyorum çok okudum yorumları Tolga Ecemiş öyle diyorlar Bülent Tıraş için de aynısını dediler Adanadsyım ya Ankara'ya ya İstanbul a gideceğim bakalım hayırlısı inşallah

O zaman onlarda kırk ta bir başarı yakalayınca bu durumu sürekli başarı gibi mi gösteriyorlar.kalsiyum iyonofor ve piezo eletrik uygulandı değil mi extra bir yöntem kulladılar mı
Ben aradığım 1 saat görüştüm halkla ilişkiler uzmanıyla kalsiyum iyonofor var ancak ek ücretle piezzo vb diğer hiçbir yönteme inanmıyorlar sadece labararuvar ve embriyologlarına çok güvendiklerini söylediler ben de herhalde iyidir dedim ama öyle değilmiş

O zaman onlarda kırk ta bir başarı yakalayınca bu durumu sürekli başarı gibi mi gösteriyorlar.kalsiyum iyonofor ve piezo eletrik uygulandı değil mi extra bir yöntem kulladılar mı
Ben aradığım 1 saat görüştüm halkla ilişkiler uzmanıyla kalsiyum iyonofor var ancak ek ücretle piezzo vb diğer hiçbir yönteme inanmıyorlar sadece labararuvar ve embriyologlarına çok güvendiklerini söylediler ben de herhalde iyidir dedim ama öyle değilmi

Merhaba herkese 🌸 biz hem bb hem centrum ile görüştük sürece başlamadan önce. Bb de Buğra hoca ile ön görüşme yaptık, gerçekten çok pozitifti, adım adım açıklama yaptı. Centrumda da öyle, Recai hoca ile görüştük. Süreci anlattılar. Centrumda hemşireler de personel de çok ama çok pozitif. Bir de bize ciddi bir sorunumuz yoktu, 3 ay takviye ile denememizi önerdiler ama maalesef olumlu sonuç alamadık. Şimdi transfer için gün bekliyoruz. Şu ana kadarki süreçten memnunuz.
Bu arada gördüğüm kadarıyla her klinikte muayenelerde verilen saate pek uyulamıyor gün içinde de sürekli işlem aldıkları için. Ben dert etmedim, Centrumda da böyle.

Burada birden fazla olumsuz yorum duydum Anatolia Hakan Yaralı ile ilgili siz neden vazgeçtiniz oradan benim 4.denemem olacak ve detaylıca araştıran bir doktor bir klinik istiyorum gerçekten çok yoruldum 41 yaşındayım eşim 43 13 yumurtam toplandı eşimde yeterince sperm var ama ileri hareketlilik yok yani olmamasının bir sebebi olmak temkinli bir doktor istiyorum çok okudum yorumları Tolga Ecemiş öyle diyorlar Bülent Tıraş için de aynısını dediler Adanadsyım ya Ankara'ya ya İstanbul a gideceğim bakalım hayırlısı inşallah
Bizim genetik testlerimize bakıp hangi pgt aşaması yapacağını ve genetik doktoruyla telefonda konuşma imkanı varken biz bi genetik doktoruna bir ona gidip geldik ve bu süreç bizi oldukça irrite etti eşim zaten tavrını açıklamasını soru işaretlrrini onaylamadı bizde işini hakkıyla yapan her konuda fazlasıyla bilgili olan Tolga Ecemişte karar kıldık

Bizim genetik testlerimize bakıp hangi pgt aşaması yapacağını ve genetik doktoruyla telefonda konuşma imkanı varken biz bi genetik doktoruna bir ona gidip geldik ve bu süreç bizi oldukça irrite etti eşim zaten tavrını açıklamasını soru işaretlrrini onaylamadı bizde işini hakkıyla yapan her konuda fazlasıyla bilgili olan Tolga Ecemişte karar kıldık
Siz denediniz yani o klinikte yoksa hiç denemeden Tolga Ecemiş e mi gittiniz

Ben aradığım 1 saat görüştüm halkla ilişkiler uzmanıyla kalsiyum iyonofor var ancak ek ücretle piezzo vb diğer hiçbir yönteme inanmıyorlar sadece labararuvar ve embriyologlarına çok güvendiklerini söylediler ben de herhalde iyidir dedim ama öyle değilmi
Memnun kalmadınız değil mi

Hayır canım kalsiyum inofor bile kıllanılmadı ne piezosu vallahi cok standart tedavi yapıolar o kadr embriyolog diodu adam akıllı yanıt bile vermedilerr ki halen aramadılar bile
Nasıl ya ??? Şuan çok şaşırdım ben bile gide gele gide gele o kdr araştırarak o kadar doktorla konuşarak eğer döllenmeme gibi bir sorun varsa kalsiyum iyonofor ve pirezo elektrik işlemleri denenmesi gerektiğini öğrendim.

Siz denediniz yani o klinikte yoksa hiç denemeden Tolga Ecemiş e mi gittiniz
Hiç denemeden Tolga ecemişe gittik şuan tedavideyix ne olursa olsun her şekilde bütün personel inanılmaz samimi güleryüzlü alakalı ve Tolga hocanın ilgisi araştırması alakası biz büyük bir gönül rahatlığıyla ve inanılmaz bir güvenle ilerliyoruz

Hayır canım kalsiyum inofor bile kıllanılmadı ne piezosu vallahi cok standart tedavi yapıolar o kadr embriyolog diodu adam akıllı yanıt bile vermedilerr ki halen aramadılar bile
Bana devlet hastanesinde bile kalsiyumu ilk olumsuzdan sonra her denemede yaptılar piezo elektrik devlette olmuyormuş onuda özel klinik doktorunda yaptırdım sonuç alamadım ama denedim.

yani tatmin etmedi gittiğimizde yoğunluktan bekleme süresi olsun aklımızdaki soru işaretlerine daha fazla soru işareti katarak çıkınca klinikten tercih etmedik
Anladım hayırlısı olsun bende iyi yorumlardan dolayı gelmeyi düşünüyordum ama emin olamamıştım.artık tüp bebek doktorlarının embriyologların hattalabaratuvarların bile hepsi aynıymış gibi geliyor ve hepsi kar odaklı.aynı tadavileri deneye deneye yapıp şanslarını deniyolar işte

Anatolia da herhangi bir işleme başlamadım fakat iletişim de kopukluk olduğunu gördüm. Hemşiresi kısa kısa cevaplar verip aramalara da dönüş yapmıyor bu zamana kadar 1 defa geri dönüş yaptı bana. Arıyorum yanıt yok arıyorum açana kadar bu benim için büyük sorun

Anladım hayırlısı olsun bende iyi yorumlardan dolayı gelmeyi düşünüyordum ama emin olamamıştım.artık tüp bebek doktorlarının embriyologların hattalabaratuvarların bile hepsi aynıymış gibi geliyor ve hepsi kar odaklı.aynı tadavileri deneye deneye yapıp şanslarını deniyolar işte
Ben doktorumda klasil tedavileri görmedim çok farklı protokol ve tedavi olarak ilerliyor o yüzden çok rahat ve güvende hissediyoru

Anatolia da herhangi bir işleme başlamadım fakat iletişim de kopukluk olduğunu gördüm. Hemşiresi kısa kısa cevaplar verip aramalara da dönüş yapmıyor bu zamana kadar 1 defa geri dönüş yaptı bana. Arıyorum yanıt yok arıyorum açana kadar bu benim için büyük sorun
Evet en önemli etken bu süreçte aradığımızda ulaşamayacaksak vs neden tercih ediyoruz

Nasıl ya ??? Şuan çok şaşırdım ben bile gide gele gide gele o kdr araştırarak o kadar doktorla konuşarak eğer döllenmeme gibi bir sorun varsa kalsiyum iyonofor ve pirezo elektrik işlemleri denenmesi gerektiğini öğrendim.
Aynen oyle ben de biliom vala dediğin gibi ratır arastıra Allah bilir kimlere uyguluolar 100 hastadan biri olduguna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Back
X