- 26 Mayıs 2016
- 71
- 53
- 3
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki.siz ordami basladiniz simdi tedaviyeCumartesi öglene kadar açık.maltepe de yeri ulaşım kolay.anıtkabirin orda.ana bina degil ek bina da tüp bebek ve kadın doğum
Ben 4.kez denedim ilki memorial ist negatif 2.turgut ozal dış gebelik 3.baskent uni hulisi bey gebe kaldım ancak bebekte sıkıntılar oldu 3 aylıkken normal dogumla aldılar.bende yine baskentte yaptırdım suan tedavim bitti 5haftalık hamileyimPeki.siz ordami basladiniz simdi tedaviye
çok mutlu oldum canım inşallah saglıkla kucagına alırsın ben de dun etımedle bagımı kestım ilgisiz davranıyordu bıkac keredr doktorum hormon tahliili yaptılar bakmadılar bile yuksek cıkmıstı bana makınedendr dıyor umursamıyorBen 4.kez denedim ilki memorial ist negatif 2.turgut ozal dış gebelik 3.baskent uni hulisi bey gebe kaldım ancak bebekte sıkıntılar oldu 3 aylıkken normal dogumla aldılar.bende yine baskentte yaptırdım suan tedavim bitti 5haftalık hamileyim
Yardımcı oluyorlar demissiniz ama benim 1 tanesi iğne diğerleri de hapla olmak üzere 4 asılma 1 tüp bebek negatifim var gogsen bey rapor çıkmaz dedi en az iki iğneli olacak dedi kafam çok karıştı genart ile başkent arasında sıkışıp kaldım. Gogsen bey ilk gittiğinizde olur demişti son gittiğimde olmaz dedi şimdi ben ne yapayım artık maddi açıdan tukendim bir de o kadar çok sıra bekliyoruz ki beni bogdu hastaneBaşkent üni hastanesi ankara raporsuz 3900 raporlu 2900 rapor konusunda çok yardımcı oluyorlar.özel merkezlerde paranızı çarçur etmeyin derim ben yandım başkası yanmasın
Ben hulisi beye gittim gögşen beyi bilemeyecegim yanlış bilgi vermek istemem.aşılama icin 2 igneli evet şart ama eger rapor çıkmayacaksa bile çok uğraşıyor çıkarmak için çabasını görmek bile yetiyor.diger merkezlerin ücretlerine göre başkent yarı özel yani daha avantajlı bana göre.evet belki aşırı yoğun ama o yogunlukta hemşireye ya da sekretere muhtac olmadan doktorla whatsptan birebir iletisime gecmenin rahatlıgı da varYardımcı oluyorlar demissiniz ama benim 1 tanesi iğne diğerleri de hapla olmak üzere 4 asılma 1 tüp bebek negatifim var gogsen bey rapor çıkmaz dedi en az iki iğneli olacak dedi kafam çok karıştı genart ile başkent arasında sıkışıp kaldım. Gogsen bey ilk gittiğinizde olur demişti son gittiğimde olmaz dedi şimdi ben ne yapayım artık maddi açıdan tukendim bir de o kadar çok sıra bekliyoruz ki beni bogdu hastane
Canim tup bebek fiyati dimi . Basladin miMuammer doğan 5500 tl ilaçlar dahil. Hrs hastanesinde işlemler yapılıyor. Bende temmuzda orda basliycam
Başladım ama tutmadiCanim tup bebek fiyati dimi . Basladin mi
Hadi yaBaşladım ama tutmadi
İnşallah olumlu sonuç alırsınızÖzel Ankara Tüp Bebek Merkezi'nde ilk deneme transferim oldu 19 Eylül'de.İlaçlar haric 5900 tl'ye.İlk muayene +kan tahlili 470 tl vermiştim.Sonrasinda muayeneler icin ucret almadilar.Esimin sperm dondurmasi gerekiyordu ve kan verdi onun icin de 1650 tl odemistik.ilaclar icin once 500 tl odedim eczaneye.Memorial hastanesinin karsisindaki eczaneden monepur adli ilaci 170 tl'den aldim(kutusu 225'e satiliyormus normalde) sonra devam etmek gerekiyordu,yeni ilaclar eklendi ayni yerden 900 tl ye aldim.Sonrakiler icin 68 lira ödedim.Bir de transferi anestezi altinda istedigim icin 300 tl daha odedim.İki embriyo yuklendi 1.kalite 3.gun.1Ekim'de sonucu ögrenecegim insallah.
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun.Teşekkür ederim.İnşallah olumlu sonuç alırsınız
iğneli ne oluyor anlamadımBen hulisi beye gittim gögşen beyi bilemeyecegim yanlış bilgi vermek istemem.aşılama icin 2 igneli evet şart ama eger rapor çıkmayacaksa bile çok uğraşıyor çıkarmak için çabasını görmek bile yetiyor.diger merkezlerin ücretlerine göre başkent yarı özel yani daha avantajlı bana göre.evet belki aşırı yoğun ama o yogunlukta hemşireye ya da sekretere muhtac olmadan doktorla whatsptan birebir iletisime gecmenin rahatlıgı da var