• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Tüp Bebek tedavisi

Merhaba, Ankara’da çok sayıda çok iyi doktor var. Anatolia tüp bebek merkezi, Aygül Denirol ki kendisi bemim hem tüp bebek hem de gebeliğimi takip eden muhteşem doktorum, Tolga Ecemiş ve de Bahçeciden Berfu hocadan genel olarak çoğu kişi çok memnun. Araştırın kim içinize sinerse artık
Aygül demirol şu an memorialde değil mi? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum henüz tanışmadım. Tavsiye eder misiniz nasıl bir doktor? Yaklaşımı davranışları samimiyeti vs

Bb'de doktorumuz sorunsuz şekilde olacağını düşündü (Amh iyiydi, yaş cok ileri degildi, vb.) O nedenle PGT bile bizim talebimizle yapıldı ilkinde. Bizim üzerimizden bir genetik test veya NK testi yapılmadı. Ilkinde hic sağlıklı embriyo elde edemeyince ikincide edilir diye düşündüler sanırım (o zamanlar yurt dışında yaşıyor olduğum için bu süreç için geliyordum). İkincide de 10-12 yumurtadan opu sonrasi 1-2 gun içinde hic döllenme olmadı, biz de anlamadık, umudunuzu kaybetmeyin diye aradı Buğra bey. Açıkçası daha somut bir cevap beklerdim. 0 embriyo sonrası geçen sene doğal gebelik yaşayana kadar cocuk gündemini de kapatmıştık cunku cok moralimiz bozulmuştu. Bu surecte en olumsuz diyebileceğim nokta embryolog ile hiç iletişimde olamamak oldu sanırım.
Anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için kaç yıl oldu siz burada yaptıralı

Biz bb deyiz embriyoları pgt ye gönderdik
İlk denememiz bakalım nasip
Ben de yeni başladım yumurta büyütme aşamasındayım şu an inşallah olumlu olur sonucunuz

Aygül demirol şu an memorialde değil mi? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum henüz tanışmadım. Tavsiye eder misiniz nasıl bir doktor? Yaklaşımı davranışları samimiyeti vs
Evet Ankara Memoriald'da. Ben çok memnundum. İşinde çok titiz bir doktordur. Muayene esnasında genelde işine odaklıdır, hastasıyla o esnada çok sohbet etmez. Muayene sonrasında görüşmeye alır ve açıklamalarını orda yapar. Çok net bir doktordur. Bazıları soğuk bir doktor olduğunu düşünüyor ama bu benim takıldığım bir nokta olmadı hiç. Hasta takibi çok çok iyidir. Hiç bir detayı atlamaz. Bu benim birinci kriterimdi. Olumsuz tedavilerimden sonra bile hiç aklımda soru işareti kalmıyordu, yapılacak her şeyi en düzgün şekilde yaptığından hep emindim. Hastasını düşünür, gereksiz para asla harcatmaz. Hemşireleri çok dikkatlidir, o konuda aşırı disiplinli. Ben çok memnundum. Doğumumu da kendisi yaptırdı. Hiç keşke demedim 3 yılı aşkın tedavi sürecimizde.

yaşadıklarınızı okurken bol bol dua ettim. Rabbim sağlık ve sıhhatle kolaylıkla zorlaştıramadan evlat nasip etsin.
Sperm kaliteside önemli bence. soncuta oda bi dna ile geliyor. Benim eşim de Proxeed ve zeucid diye ilaç kullandı. Bende ovulex b12 komplex folik asit omega 3 d vit magnezyum kullandım bu süreçte. Mehmet hoca mutlaka sperm kalitesi ve için de yumurta kalitesi içinde gıda takviyeleri yazıyor ayrıca sağlıklı beslenme için diyete yonlendiriyor. ve Sigara alkol varsa bırakmanızı istiyor tedavi sürecinde. ve tabi hareket varsa kan akışıda olur diyor günde bir saat yürüyüş de önermişti.

İşyerinden bi arkadaşımda 11 yıl defalarca tüp bebek denedi olmadı sonra Tolga Ecemiş hocayla ikiz kızları var. Kendisi cok memnundu bi araştırın onuda.

Umarım ki size şifa gelecek doktorunuzu bulabilirsiniz .
Arkadaşınıza kaç yaşında nasip oldu Tolga Ecemiş le

Arkadaşınıza kaç yaşında nasip oldu Tolga Ecemiş le
merhaba arkadaşıma 41 yaşında nasip oldu. hep der ben çayyolunda villa parası yedim cocuk için Allah nasip etti der.
Allah bize vesile olacak kişileri sınanmadan karşılaşmayı nasip etsin.

İş yerinde başka bi arakdaşım var Ankarada tüm tüp bebek merkezlerini denedi olmadı. Adanalı kendisi memlektine izinli gitmişti. Orda bi dr a zorla götürmüşler devlet hastanesinde hamile kalıp geldi. Gerçekten cok cok nasip allah nasip etsin kolaylıkla.

merhaba arkadaşıma 41 yaşında nasip oldu. hep der ben çayyolunda villa parası yedim cocuk için Allah nasip etti der.
Allah bize vesile olacak kişileri sınanmadan karşılaşmayı nasip etsin.

İş yerinde başka bi arakdaşım var Ankarada tüm tüp bebek merkezlerini denedi olmadı. Adanalı kendisi memlektine izinli gitmişti. Orda bi dr a zorla götürmüşler devlet hastanesinde hamile kalıp geldi. Gerçekten cok cok nasip allah nasip etsin kolaylıkla.
Ben de 38yasindayim o yüzden sordum ,aynen az para gitmiyor ama sağlık olsun ,amin inşallah cümlemize vesile olacak kişileri nasip etsin ,öyle tabi tamamen nasip vaktı saati gelince nasipse oluyor çok sağolun

Hmmmm Hakan yaralıdan neden vazgeçtiniz? Ben oraya gitmek istiyorum ama sanırım Ankara da en pahalı orası, değeceğine emin olmak istiyorum

2022'de aşılama, ilk tup bebek denemesi. Takiben 2023'te ikinci tup bebek denemesi.
Merhaba bugün forumda sizin yoruma denk geldim sanirim embriyolarimiz genetikten saglıklı gelmemişti ? Daha sonra naptiniz acaba ? Nasil devam ettiniz ek bişey kullandiniz mi

Merhaba bugün forumda sizin yoruma denk geldim sanirim embriyolarimiz genetikten saglıklı gelmemişti ? Daha sonra naptiniz acaba ? Nasil devam ettiniz ek bişey kullandiniz mi
Merhaba, ikinci tüp bebek sonrası 0 döllenme olunca tamamen bırakmıştık. Sonra 2025 Ekim sonu doğal gebelik oldu ancak 6. haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı ve düşük yaptım. Bu doğal gebelik çocuk faslını tekrar gündeme getirdi.

Şubatta yeni bir doktorla görüşmeye başladık. Eşim zaten bir süredir urologunun onerdigi takviyeleri kullanıyordu. Ben de yumurta kalitesi için takviyelere başladım ve yumurta büyütme sürecine girdik. Pazartesi opu yapılacak inşallah, umarım sağlıklı ve kaliteli embriyolar elde ederiz bu defa.

Merhaba, ikinci tüp bebek sonrası 0 döllenme olunca tamamen bırakmıştık. Sonra 2025 Ekim sonu doğal gebelik oldu ancak 6. haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı ve düşük yaptım. Bu doğal gebelik çocuk faslını tekrar gündeme getirdi.

Şubatta yeni bir doktorla görüşmeye başladık. Eşim zaten bir süredir urologunun onerdigi takviyeleri kullanıyordu. Ben de yumurta kalitesi için takviyelere başladım ve yumurta büyütme sürecine girdik. Pazartesi opu yapılacak inşallah, umarım sağlıklı ve kaliteli embriyolar elde ederiz bu defa.
Bol şans diliyorum ben de bb de opu oldum 10 toplandı 3 döllendi bugün 2.gün devam ediyor gelişme bakalım bu süreç çok stresli sizi de takip ediyorum umarım her şey gönlünüzce olur🙏

Bol şans diliyorum ben de bb de opu oldum 10 toplandı 3 döllendi bugün 2.gün devam ediyor gelişme bakalım bu süreç çok stresli sizi de takip ediyorum umarım her şey gönlünüzce olur🙏
Teşekkür ederim, umarım sizinkiler de sağlıkla 5. güne ulaşır 🌸

İnşallah saflıkla embriyolariniz olur Rabbim yardimciniz olsun .benimde iki negatufım var bende bb Klinigi düşünüyorum görünürde bi problem yok ama olmadi . Tabi embriyolarin genetiğini bilmiyorum nasildi diye

Merhaba sizinle konuşmuştuk şunu merak ediyorum piezzo yapilmadimi size döllenme için . 10 yumuttanin hepsi mi işlem gördü de 3 ü döllendi sadece . Benimde 18 yumurta toplanmişti mesela ama sadece 11 i olgundu ve 11 ine işlem yapilmişti

Siz ve eşiniz hangi takviyeleri kullaniyorsunuz acaba buarada

Back
X