Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara dikmen çevresinde kreş tavsiyesi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Nehir-derin2

Bal oğlum 🥰Lokum kızım😘🤲
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
4.989
5.513
158
34
arkadaşlar Bakanlıklarda çalışıyorm yakın olması adına dikmen'e taşıncaz inş, oğlum 19 aylık bu aylarda alabilecek kreş yada bebek evi tavsiye edermisiniz

Merhaba ben dikmende oturuyorum ve oğlum 4 yıldır Balçiçeği Kreş ve anaokuluna gidiyor. çok memnunuz yöneticileri bir numara ve çok ilgililer kseinlikle tavsiye ederim. eğitim olarak da ilgi olarak da muhteşemler. kesinlikle tavsiye ederim.

Cevizlidere de A&S Akademi Anaokulu var.Geçenlerde bi arkadaşımla gittik,arkadaşım büyük oğlu için yaz okulu,küçük oğlu içinde eylül gibi başlayabileceği bir kreş arıyordu.Yeni devralmış sahipleri 2 bayan.Onlar konuşurken bende bol bol inceledim.Çok samimi görünüyorlar.İçeri girdiğinizde o sıcak elektriği hissedebiliyorsunuz.Kadın eli değen yeri hemen anlıyorsunuz.Butik bir kreş gayet temizdi,çalışanlar gördüğümüz kadarıyla gayet güler yüzlüydü.Tabi gerçekten böylemi denemeden bilinmez ama ilk etapta gayet olumlu düşünmemize neden oldu. Meb e bağlı bir kreşmiş arkadaşım baya beğendi.Bu yaz oğlunu yaz okulunda göndericek ,göründüğü gibiyse memnun kalırsa eylülde de küçük oğlunu göndermeyi düşünüyor.Görüşmeden çıkarken kapıda torununu almaya gelen bir annaneyle sohbet ettik,o da çok güzel şeyler söyledi sahipleriyle ilgili.Eski sahipleri de iyiydi devredilince bi tedirgin olmuştuk ama çok mutluyuz iyiki devredilmiş diyoruz dedi.

Back
X