Ankara Doktor Deneyimlerimizi Paylaşalım

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.861
1.169
373
Açılmış çok konu var ve araması zor oluyor diye bu başlık altında hepimiz önerilerimizi yazsak güzel olur diye düşündüm

Etlik Şehir Hastanesi poliklinik muayenede randevu aldığınız doktordan başkasına yönlendirilebiliyorsunuz, kendi deneyimim ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla detayları atlamamaya çalışıyorlar, nezaketliler ve temiz bir hastane.

Etlik Şehir Kadın Doğum Acil kısmı da oldukça başarılı bence. Vajinal muayene yapılıyor, 3-4 doktor teyit ederek ilgileniyorlar. Grip bile olsanız sizi bekletmeden kadın doğum acilden alıyorlar. Acil kısmına eşler/refakatçiler alınmıyor. Eğer doğum gelirse bekleme süresi uzayabiliyor. Acil danışmak için iyi bir hastane olduğunu söyleyebilirim.

Ortadoğu Hastanesi ( Yenimahalle ) ilgili ve anlayışlılar ama detaycı değiller, ben tekrar gitmeyi düşünmüyorum çünkü benim için sağlık/tetkik kısmında hiçbir şeyin atlanmaması önemli bir konu.

Koru Hastanesi ( Söğütözü) ablamdan olan deneyimimiz pek olumlu değildi. Doğum sonrası kan uyuşmazlığını söylememize rağmen sarılığı kontrol altında tutamadılar ve Sami Ulusa götürdük bebeğimizi. Emzirme desteği, soru cevaplama konusunda da tahammülsüzlerdi açıkçası.

Bilkent Şehir Hastanesi ve Hacettepe Hastanesini de merak ediyorum

Medicalpark batıkent hastanesinde doğum yaptım sürecin en başından en sonuna kadar çok ilgililerdi. Gülenay Gençosmanoğlu ve Süleyman Erçoban hocaları çok iyi. Yenidoğan yoğunbakımı da aynı şekilde çok temiz ve hem hemşireler hem de doktoru Çağatay hoca işlerini hakkıyla yapıyorlar.

Doğum paketi aldınız mı? Doğuma seçtiğimiz hoca geliyor mu? Teşekkürler yorumunuz için. Doğum paketi ücreti de konforuna göre uygunmuş 85 bin tl fiyat verdiler.
Acıbademden 160 bin tl fiyat aldım tek eksiği kutlama yemeği

Ben doğum paketi almadım sigortamda doğum teminatı vardı onu kullandım. Evet hangi hocada takipliyseniz doğumunuza geliyor

Ben doğum paketi almadım sigortamda doğum teminatı vardı onu kullandım. Evet hangi hocada takipliyseniz doğumunuza geliyor
Benim de sigortamda doğum teminatım var eğer özel hastanede doğum yaparsam onu kullanmayı düşünüyorum. Medicalparkta ne kadar tutmuştu toplamda? Şuan teminatım 37.000 ama şubat ayında yenilenecek poliçemiz

benim de sizinle aynıydı geçen sene ekim sonu öğrendim hamile olduğumu şubata kadar eski poliçemi kullandım şubattan sonra 37bin daha geldi. Benim riskli gebelik olduğu için çok sık kontrole gittim son 2 ayımda her hafta hastanedeydim ona rağmen doğumdan sonra ekstra 25bin ödedik sanırım tam hatırlamıyorum. Sizin de teminatınız yeter büyük ihtimalle ekstra bir durum çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…