• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Doktor Deneyimlerimizi Paylaşalım

Medicalpark batıkent hastanesinde doğum yaptım sürecin en başından en sonuna kadar çok ilgililerdi. Gülenay Gençosmanoğlu ve Süleyman Erçoban hocaları çok iyi. Yenidoğan yoğunbakımı da aynı şekilde çok temiz ve hem hemşireler hem de doktoru Çağatay hoca işlerini hakkıyla yapıyorlar.
Merhabalar umarım bebişiniz sağlıklıdır 🙏
Yenidoğan yoğun bakımda kalma sebebiniz neydi acaba? Süreciniz nasıl işledi, ilerledi?

Merhabalar umarım bebişiniz sağlıklıdır 🙏
Yenidoğan yoğun bakımda kalma sebebiniz neydi acaba? Süreciniz nasıl işledi, ilerledi?
Bebeklerimden biri için solunum desteği verildi 1 hafta diğer bebeğim ise beslenemediği için 5 gün kaldı. Çok şükür sağlıklı çıktılar şu an da iyiler 5 buçuk aylık oldular. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Liv hastanesinde dr sedef ramoğlunu önerdiler bana ama hiç gitmedim araştırıyorum hala

Bebeklerimden biri için solunum desteği verildi 1 hafta diğer bebeğim ise beslenemediği için 5 gün kaldı. Çok şükür sağlıklı çıktılar şu an da iyiler 5 buçuk aylık oldular. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Anladım, teşekkür ederim, sizin minnoşlar da sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🙏

Back
X