Teşekkür ederim bugün arayip fiyat alacammedical parka git istersen canım çok donanımlı ve lüxs bir hastane fiyatlarda koruya göre çok daha uygun ben gidipde memnun olmayanı duymadım henüz.
Merhaba Lokman Hekim fiyatları nasıl telefonda bilgi vermiyorlarBende aynı dertten muzdaribim canım sincan lokman hekim pakize eylem hanıma gidiyrm ama devam etmelimiyim bilmyrm. Sincan koru da meltrm hanımı önerenler var.
Fiyatları konusunda bilginiz var mımedical parka git istersen canım çok donanımlı ve lüxs bir hastane fiyatlarda koruya göre çok daha uygun ben gidipde memnun olmayanı duymadım henüz.
Normal doğum 1000 lira ama sezeryandan emin değilim ama 1500 dü sanrm. Gittiğimizde görüşmüştük ama doğuma yakın tekrar görüşcez.Merhaba Lokman Hekim fiyatları nasıl telefonda bilgi vermiyorlar
Muayene ücreti 40 lira tahlillerde ayrı ücret alınyo ama ben doktorumla görüştüm tahlilleri devlette yaptrp sonuçları doktora götryrm.Fiyatları konusunda bilginiz var mı
Hangi hastane canim?muayene ücreti benim doktorumun 77 tl normal doğum 1500 sezeryan dan tam emin olmamakla birlikte 1700 dü sanırım
medicalpark batıkentteHangi hastane canim?
Allah hayrlısını versn cnm. Umarım kolay bi doğum olur...medicalpark batıkentte
muayene ve doğum ücretleri ne canımankara hrs kadın hastnesıne gden vrmı bn oraya gdıorm ama dgum yapan vrmı nasıl m.edıorm dgumda ılgı alaka
hıc sormadım fıyatlarımuayene ve doğum ücretleri ne canım
herkes ayrı hastanelerde ama doktrunu bulmak lazm bnde bı hastaneye gdıorm ama dgum yapan yk sanrm dahaBu sayfa güncel kalsın lütfennn.Herkes hastanesini yazsın ki belki birimize faydası olur.Ben de arayış içerisindeyim.Merkla takip ediyorum.En çok lokman hekimden bahsedilmiş sanırım.
Hangi hastaneye gidiyorsun ?herkes ayrı hastanelerde ama doktrunu bulmak lazm bnde bı hastaneye gdıorm ama dgum yapan yk sanrm daha
hrs kadın hastanesıHangi hastaneye gidiyorsun ?
sen hngısne gdıosn?Hangi hastaneye gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?