Ankara doktor hastane önerisi

Oyyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
635
399
123
35
Merhaba arkadaşlar 7haftalik hamileyim ankarada doğum yapacağım ama kafam çok karışık. sincan koru da muayene 87 doğum 1750 dediler tabi bunun ekstra larida çıkacak bu doğum toplam 3 bini geçecek etimed hastanesini aradım doğum paketi varmış 2500 dediler ama çok da öven olmadı o hastaneyi. sizin gittiğiniz memnun kaldığınız ücretleride uygun bir hastane varmı

medical parka git istersen canım çok donanımlı ve lüxs bir hastane fiyatlarda koruya göre çok daha uygun ben gidipde memnun olmayanı duymadım henüz.

Bende aynı dertten muzdaribim canım sincan lokman hekim pakize eylem hanıma gidiyrm ama devam etmelimiyim bilmyrm. Sincan koru da meltrm hanımı önerenler var.

Bende aynı dertten muzdaribim canım sincan lokman hekim pakize eylem hanıma gidiyrm ama devam etmelimiyim bilmyrm. Sincan koru da meltrm hanımı önerenler var.
Merhaba Lokman Hekim fiyatları nasıl telefonda bilgi vermiyorlar

muayene ücreti benim doktorumun 77 tl normal doğum 1500 sezeryan dan tam emin olmamakla birlikte 1700 dü sanırım

ankara hrs kadın hastnesıne gden vrmı bn oraya gdıorm ama dgum yapan vrmı nasıl m.edıorm dgumda ılgı alaka

Bu sayfa güncel kalsın lütfennn.Herkes hastanesini yazsın ki belki birimize faydası olur.Ben de arayış içerisindeyim.Merkla takip ediyorum.En çok lokman hekimden bahsedilmiş sanırım.

Bu sayfa güncel kalsın lütfennn.Herkes hastanesini yazsın ki belki birimize faydası olur.Ben de arayış içerisindeyim.Merkla takip ediyorum.En çok lokman hekimden bahsedilmiş sanırım.
herkes ayrı hastanelerde ama doktrunu bulmak lazm bnde bı hastaneye gdıorm ama dgum yapan yk sanrm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…