Ankara doktor hastane önerisi

hmm memnun musun ?
Şimdilik memnunum sıkıntı yok.Ama erken doğum riskli gebeliklerde mümkün olduğunca devlet hastanesine yönlendiriyorlarmış bu konuda çok tedirginim olmaz olmaz olacağı tutar ve son dakika bişey olur diye korkuyorum.

ALLAH korusun sonunda ne olacagını kımse bılemez rabbim sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsn inş

34 haftalık hamileyim ve 28. haftadan beridir lokmanhekimde Elif hanıma gidiyorum.Bu haftaya kadar sadece 3 kez muayene olabildim.Biraz fazla yoğun randevuları ama memnunum.Doğum fiyatlarını 3 hafta önce konuştum ilgili kişiyle,normal doğum 950 tl,epidural istersen artı 250 tl,sezeryan 1200 tl dedi.

medical parka git istersen canım çok donanımlı ve lüxs bir hastane fiyatlarda koruya göre çok daha uygun ben gidipde memnun olmayanı duymadım henüz.

bende medical parkı düşündümaslında ama ankarada daa çok yeni oldugu için güvenemedim.sizin bilginiz varsa daa detaylı paylaşabilirmisinz?

ankara hrs kadın hastnesıne gden vrmı bn oraya gdıorm ama dgum yapan vrmı nasıl m.edıorm dgumda ılgı alaka

bi arkadasım orda yaptı memnundu ama tuzlu biraz 6000tl normal dogum diye biliyorum fiyatı uygunsa düşünülebilir odaları vs çok konforluymuş hastaneden çok otel gibi

bende medical parkı düşündümaslında ama ankarada daa çok yeni oldugu için güvenemedim.sizin bilginiz varsa daa detaylı paylaşabilirmisinz?
Hastane sadece Batıkentte yeni diyebilirim doktorların nerdeyse tamamı uzman Ankaranın en iyi hastanelerinden transfer edilmiş ve bence süper lüxs bir hastane

Gayet uygun fiyatlar dusunulebilit

Öyle bir durum olursa zekayı tahire gidin devlette en iyi orasi tabi inş bi sıkıntı olmaz

Etlik lokman hekime mi gdyrsnz

slm canım bende orda meltem hanıma gidiyorum yaklasık 15. haftamdan beri.suan 28 haftalıgız memnunum bende.dogum fotografcısıda varmıs onun fiyatları hakkında bilgin varmı canım.bizim kontrol 1 ay sonraya:)

Batıkent bilgi hastanesi nde doğum 1500 tl mış arkadaşım orda yaptı dogumunu çok memnun

Herkese merhaba,

Ben de 7 haftalık hamileyim ve hastane-doktor araştırmaya başlayanlardanım. Ankara Tıp'ta Doç Dr. Esra Çetinkaya'ya gitmeyi planlıyorum hem gebelik takibi hem de doğum için. Ankara Tıp ve doktorla ile ilgili deneyimi ya da bilgisi olan var mı aranızda.

Bende aynı dertten muzdaribim canım sincan lokman hekim pakize eylem hanıma gidiyrm ama devam etmelimiyim bilmyrm. Sincan koru da meltrm hanımı önerenler var.
ahsengül naptın pakize hanıma devam mı? ben de hala gidiyorum ama çok kararsızım hatta bir buçuk aydır gitmiyorum ayrıntılı ultrasonu da zekai tahirde yaptırdım..

ahsengül naptın pakize hanıma devam mı? ben de hala gidiyorum ama çok kararsızım hatta bir buçuk aydır gitmiyorum ayrıntılı ultrasonu da zekai tahirde yaptırdım..
İki aydır bende gitmyrm. Ayyrıntılıyı bilgi tıpta yaptrdm bebeğin böbreklernde dolgunluk cıktı bende zekai tahire gittim. Seker yüklemesini de orda yaptrdm. Böbreklernde ki sorun riskli bişey değilmiş. Ben pakize hanıma devam edecem Zekai tahiri hiç beğenmedm bilgi tıp da cok kalabalıktı. Nafiz körez rezillik zaten her gittiğimde kaavga edyrm sekreterlerle falan. En iyisi lokman hekim yani.. Bundan sonra başka yere de gitmycem tahlillerimde bitti zaten..

zekai tahirin çayyolundaki yere mi gitti ben de beğenmedim hiç bekleye bekleye öldüm ya ben de sanırım pakize hanıma devam edeceğim..haberleşelim ara sıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…