Ankara doktor hastane önerisi

zekai tahirin çayyolundaki yere mi gitti ben de beğenmedim hiç bekleye bekleye öldüm ya ben de sanırım pakize hanıma devam edeceğim..haberleşelim ara sıra..
yok ben cebecidekine gittim ama orası da farklı değil bende coookkk bekledm beğenmedmm. bida da gitmem heralde :) evet haberleşelim inşallah....

Kızlar bende etlik LokmanHekim e gidiyorum elif hanima çok memnunum ilk doğumu mu da orda yaptım hiç bi sıkıntı yaşamadım tek sorun çok yoğun randevu aldın halde çok bekleyebiliyosun

Kızlar bende etlik LokmanHekim e gidiyorum elif hanima çok memnunum ilk doğumu mu da orda yaptım hiç bi sıkıntı yaşamadım tek sorun çok yoğun randevu aldın halde çok bekleyebiliyosun
canim cok bekliyorsun peki dr ultrason da uzun bakıyor mu yoksa gecistiriyor mu acaba benimde yarın ilk randevum var çok önceden aldım ama tereddütlerim var o kadar yoğun bir dr hastaya ilgisini çok merak ediyorum yazarsan sevinirim canim

Canım konuşma sı ilgilenmesi gerçekten rahatlatiyo insanı ultrason da normal bakiyo ne uzun ne kısa, inşallah senin için de iyi geçer çünkü gerçekten doktor önemli

arkadaslar etlik lokman hekime gidecektim 30. haftamda baslayacaktim fakat ciddi manada sikayet var ve normal dogum yapabilecek olanlari dahi sezeryana bi sekilde mecbur birakiyorlarmis.. yakin zamanda bir akrabamda bunu yasadi lokman hekim calisanlari bay sizan diye orayo tercih edecektim en buyuk sebep buydu.. fakat bunlara sahit olunca bile bile lades demek olur lokman hekime gitmek.. elif hanima gidecektim.. normal dogum yapmak istiyorum bir sorun olmaz ise ama yapabilecek iken sezeryana mecbur birakilmak ciddi sikintiya sokar.. normal dogum 950 sezeryan 1600 muayene 60 tl son aldigim bilgi buydu

calisanlari bayan mahremiyete onem veren baska onerebileceginiz bir hastane vsr mi

calisanlari bayan mahremiyete onem veren baska onerebileceginiz bir hastane vsr mi
Kızlar ben tavsiye üzerine dr nurten boyraz hanıma gidiyorum muayenesi var cukurambarda yeni açtı orayı ultrason cihazlari son model dört boyutlu uzun uzunda bakıyor,ücreti 100 lira iki hastaneyle anlaşmasi var koru ve akropol koru 3.250 akropol hastanesi 2.500 ben çok memnunum rahatlıkla sorunuzu sorup cevabınizi alabileceğiniz bir doktor kesinlikle tavsiye ederim

Ya şuan benim içime de bi kurt düşürdünüz ama bende ilk doğumu mu elif hanım yaptırdı ve sezaryen söz konusu olmadı bilemedim şimdi ama yine de orayı tercih edecem galiba herhalde ilk doğum da verdikleri güvenden olsa gerek hepimizin hakkında hayırlısı bakalım

Merhaba kar hanımlar şuan hakkarideyim kismetse doğum ankarada olacak haftaya ankaraya gidiyorum inşallah 20 haftaligim halen hastaneye karar vermiş değilim YARDIMCI olur musunuz devlet istiyorum Hacettepe te gidenler var mi

Merhaba ilk muayenelerimi ve tahlillerimi magnet tip ta yaptrdm muayene 12tl thliller cok uygun ama dogum yok . Su an etimede gidiyorum muayene 62tl. Dogum uygun oldugu icin terch ettim banu hanim drum. Normal 960 sezrryan 1080 di galiba.

Arkadaşlar ayrintili ultrasona nerde girdinjz bi kaç yer aradım fiyatları çok yuksek geldi ya da dolu devlette yaptirsam nasil olur

Merhabalar te, post: 38898934, member: 230203"]34 haftalık hamileyim ve 28. haftadan beridir lokmanhekimde Elif hanıma gidiyorum.Bu haftaya kadar sadece 3 kez muayene olabildim.Biraz fazla yoğun randevuları ama memnunum.Doğum fiyatlarını 3 hafta önce konuştum ilgili kişiyle,normal doğum 950 tl,epidural istersen artı 250 tl,sezeryan 1200 tl dedi.[/QUOTE]
Merhabalar bende bugün sebahat hanima gittim elif hanim çok yogunmus walla baya bekledim baya bi de devletten bi farkı yoktu cihazda normal çok da bi ilgi görmedim ayrintili ultrason istedi ama orda doluymuş başka bi yer önerdi doğum u devlet düşünüyorum sizce elif hanıma da bi gorunmeli miyim

Şuan bekliyorum Hacettepe te gittim almadi 10 haftadan sonra bakmiyorlaemis çok saçma ya ben taa hakkaride geldim ki mecburiyetten yani neyse bakalım simdi 17 sinde elif hanıma randevu var bakalım inşallah güzel geçer daha seker testimi de yaptirmadim aşim da duruyor :-( ayrintiliyada çarşamba gideyim diyorum nur tip merkezi 120 TL imiş karapurcekte

Merhaba hanımlar ben de yedi haftalık gebeyim askeri personel olduğum için hata da muayene olabiliyorum.gata kadın doğumda murat dede ve ufuk fidan i bilen var mi murat dedenin muayene ücreti 250 TL imiş.eğer doğumu gatada yaptirirsa sizce para alır mi yani hani özel hastane değil ya.doğuma katildigi için para alır mi sizce çünkü 250 TL çok fazla eğer almazsa hic düşünmeden ona gideceğim ve gatada doguracagim

Merhaba kızlar, benim doktorum Fatma Reşide ÜNALAN. 11. haftamdayım. Doktorum inanılmaz iyi , hem bilgisi hemde ilgisi açısından.. Muayenehanesi çukurambar'da. 140 TL ücreti var. 4 boyutlu ultrason cihazı ile bakıyor . Doğumu TOB ya DA medicana da yaptırıyor. Ben TOB u tercih edeceğim allah nasip ederse..

Arkadaslar ilk 24 haftami magnet tip tandoganda tum tahlillerimi oldukca ucuza yaptrdm. Artik etmedguttaki etimed hastanesindeym dogumu burda dusunuyorum dr banu hnm guler yuzlu ilgili ultrason aletide yeni buyuk tv koymuslar esimle bebegi rahat izleyebiliyoruz tavsiye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…