yok ben cebecidekine gittim ama orası da farklı değil bende coookkk bekledm beğenmedmm. bida da gitmem heralde :) evet haberleşelim inşallah....zekai tahirin çayyolundaki yere mi gitti ben de beğenmedim hiç bekleye bekleye öldüm yaben de sanırım pakize hanıma devam edeceğim..haberleşelim ara sıra..
canim cok bekliyorsun peki dr ultrason da uzun bakıyor mu yoksa gecistiriyor mu acaba benimde yarın ilk randevum var çok önceden aldım ama tereddütlerim var o kadar yoğun bir dr hastaya ilgisini çok merak ediyorum yazarsan sevinirim canimKızlar bende etlik LokmanHekim e gidiyorum elif hanima çok memnunum ilk doğumu mu da orda yaptım hiç bi sıkıntı yaşamadım tek sorun çok yoğun randevu aldın halde çok bekleyebiliyosun
Canım konuşma sı ilgilenmesi gerçekten rahatlatiyo insanı ultrason da normal bakiyo ne uzun ne kısa, inşallah senin için de iyi geçer çünkü gerçekten doktor önemlicanim cok bekliyorsun peki dr ultrason da uzun bakıyor mu yoksa gecistiriyor mu acaba benimde yarın ilk randevum var çok önceden aldım ama tereddütlerim var o kadar yoğun bir dr hastaya ilgisini çok merak ediyorum yazarsan sevinirim canim
Kızlar ben tavsiye üzerine dr nurten boyraz hanıma gidiyorum muayenesi var cukurambarda yeni açtı orayı ultrason cihazlari son model dört boyutlu uzun uzunda bakıyor,ücreti 100 lira iki hastaneyle anlaşmasi var koru ve akropol koru 3.250 akropol hastanesi 2.500 ben çok memnunum rahatlıkla sorunuzu sorup cevabınizi alabileceğiniz bir doktor kesinlikle tavsiye ederimcalisanlari bayan mahremiyete onem veren baska onerebileceginiz bir hastane vsr mi
Ya şuan benim içime de bi kurt düşürdünüz ama bende ilk doğumu mu elif hanım yaptırdı ve sezaryen söz konusu olmadı bilemedim şimdi ama yine de orayı tercih edecem galiba herhalde ilk doğum da verdikleri güvenden olsa gerek hepimizin hakkında hayırlısı bakalımarkadaslar etlik lokman hekime gidecektim 30. haftamda baslayacaktim fakat ciddi manada sikayet var ve normal dogum yapabilecek olanlari dahi sezeryana bi sekilde mecbur birakiyorlarmis.. yakin zamanda bir akrabamda bunu yasadilokman hekim calisanlari bay sizan diye orayo tercih edecektim en buyuk sebep buydu.. fakat bunlara sahit olunca bile bile lades demek olur lokman hekime gitmek.. elif hanima gidecektim.. normal dogum yapmak istiyorum bir sorun olmaz ise ama yapabilecek iken sezeryana mecbur birakilmak ciddi sikintiya sokar.. normal dogum 950 sezeryan 1600 muayene 60 tl son aldigim bilgi buydu
Slm tatlım doktorunu ne yaptın?ahsengül naptın pakize hanıma devam mı? ben de hala gidiyorum ama çok kararsızım hatta bir buçuk aydır gitmiyorum ayrıntılı ultrasonu da zekai tahirde yaptırdım..
canim hala pakize hanima devam ediyorum sende durumlar ne?Slm tatlım doktorunu ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?