Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim düğünüm eylülde ve fotografçı arıyorum...düğünüm spicada olacak, oranın üst katında fotografçı var, (panstudio) ona fiat sormaya gittik bu düğünfotografları web tr nin paketlerinden daha geniş bir paketti ama 2000 tl fiat verdi(tüm gün düğün hikayesi,içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 aile albümü, 2 cep albümü, 1 poster, düğünde çekilen 250 fotograf, tüm fotografların dvdsi, video klip,1 adet büyük boy kristal panaromik albümdü)
bir kere yapılır düğün albümü de çok geldi o fiyat bana, düğün fotoğrafları web tr de 1. pakete 1500 yazmış bir arkadaş ta ben şunu anlayamadım, neden 10 yaprak albümleri, hani 3 tane vereceğine bir tane 30 yapraklık yapar :44: birde albümleri kristal albümmü kapakları kanvas denmiş anlayamadım ben o kısmını![]()
gerçi f,yatları kıyaslayınca panstudioda o kadar pahalı gelmiyor ama işte...
benim düğünüm eylülde ve fotografçı arıyorum...düğünüm spicada olacak, oranın üst katında fotografçı var, (panstudio) ona fiat sormaya gittik bu düğünfotografları web tr nin paketlerinden daha geniş bir paketti ama 2000 tl fiat verdi(tüm gün düğün hikayesi,içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 aile albümü, 2 cep albümü, 1 poster, düğünde çekilen 250 fotograf, tüm fotografların dvdsi, video klip,1 adet büyük boy kristal panaromik albümdü)
bir kere yapılır düğün albümü de çok geldi o fiyat bana, düğün fotoğrafları web tr de 1. pakete 1500 yazmış bir arkadaş ta ben şunu anlayamadım, neden 10 yaprak albümleri, hani 3 tane vereceğine bir tane 30 yapraklık yapar :44: birde albümleri kristal albümmü kapakları kanvas denmiş anlayamadım ben o kısmını![]()
gerçi f,yatları kıyaslayınca panstudioda o kadar pahalı gelmiyor ama işte...
Ben Taradise Weddings ile anlastim Tara hanim cok cana yakin herseyle geline yardimci olmak isteyen ve yaraticiligi okadar inanilmazki yani sadece fotoraf cekmiyor size ozel aksesuarlar yapiyor cekimlerde yani siddetle tavsiye ederim ben anlasmadan once cogu yerden fiyat aldim ve onun ki daha makul geldi bana...
ne kadara anlaştınız taradise weddings le?
Tam gun icin 1250 TLye anlastim ve kina icinde ayri bir fiyat aldim. Tara hanimda hosuma giden sey hemen albummus oymus buymusla ugrasilmayacak dugun sonrasi ne zmn istersem yanina gidip albumleri halledebilecem. Ayrica inanilmaz yaratici ve bunu fotoraflarinada yansitiyor aksesuarlarla vs (secme sebebimden en onemlisi)
çok beğendim sitesini ya, bir de her şeyi açık açık yazmış, mesela benim düğünüm eylülde ya yağmur yağarsa diye hep şüphe var içimde, kime sorduysam paranız gider stüdyo çekimi yaparız demişti, burası açık açık açıklamışhaftasonu görüşmeye gideceğim, sen hangi paketi 1250 ye anlaştın canım, sanırım 1. paketi :44: