Ankara düğün fotoğrafları

gullceem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
5
0
0
Ankara
kızlar herkese selam :) Ağustos ayında düğünüm var.Fotoğrafçı konularını okudum vee sonunda REKLAMLAR ile anlaştım.Hayırlısı olsun bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kötü iş çıkacağını sanmıyorum.Daha önce de önermiştim buradan.Aklında soru işareti kalmasın çünkü deneyimimiz var ailecek :) öneririm yani.Sen düğün hikayesi mi çektireceksin yoksa dış mekan mı?

merhaba canım, ben 1.paketi seçtim. Çünkü içinde çok fotoğraf ve albüm var. 3 tane büyük albüm , 1 poster ,klip ve daha bir sürü şey. 1500 e anlaştım . Çok güler yüzlüler ve iyi elektrik verdiler. Düğün gününün iyi geçeceğini düşünüyorum. Senin düğünün ne zaman. İnşallah sen de sorunsuz yaşarsın o günü

eylülde benim düğünüm de :/ ama 1500 çok fazla benim için ki zaten sadece albüm istiyorum dış çekim.
3. paket için bilgi isticem burada paylaşırım ilgilenen diğer arkadaşlar için

benim düğünüm eylülde ve fotografçı arıyorum...düğünüm spicada olacak, oranın üst katında fotografçı var, (panstudio) ona fiat sormaya gittik bu düğünfotografları web tr nin paketlerinden daha geniş bir paketti ama 2000 tl fiat verdi(tüm gün düğün hikayesi,içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 aile albümü, 2 cep albümü, 1 poster, düğünde çekilen 250 fotograf, tüm fotografların dvdsi, video klip,1 adet büyük boy kristal panaromik albümdü)

bir kere yapılır düğün albümü de çok geldi o fiyat bana, düğün fotoğrafları web tr de 1. pakete 1500 yazmış bir arkadaş ta ben şunu anlayamadım, neden 10 yaprak albümleri, hani 3 tane vereceğine bir tane 30 yapraklık yapar :44: birde albümleri kristal albümmü kapakları kanvas denmiş anlayamadım ben o kısmını :50:

gerçi f,yatları kıyaslayınca panstudioda o kadar pahalı gelmiyor ama işte...

benim düğünüm eylülde ve fotografçı arıyorum...düğünüm spicada olacak, oranın üst katında fotografçı var, (panstudio) ona fiat sormaya gittik bu düğünfotografları web tr nin paketlerinden daha geniş bir paketti ama 2000 tl fiat verdi(tüm gün düğün hikayesi,içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 aile albümü, 2 cep albümü, 1 poster, düğünde çekilen 250 fotograf, tüm fotografların dvdsi, video klip,1 adet büyük boy kristal panaromik albümdü)

bir kere yapılır düğün albümü de çok geldi o fiyat bana, düğün fotoğrafları web tr de 1. pakete 1500 yazmış bir arkadaş ta ben şunu anlayamadım, neden 10 yaprak albümleri, hani 3 tane vereceğine bir tane 30 yapraklık yapar :44: birde albümleri kristal albümmü kapakları kanvas denmiş anlayamadım ben o kısmını :50:

bence 2000 tl çok fazla ben de araştırdım daha önceden.ama en mantıklı düğünfotografları web tr geldi bana.Canım,zaten bunlar da 2 aile albümü verecek.ama verdikleri aile albümü de 35 cm*65* cm büyüklüğünde.yani toplam da 3 tane büyük boy panoromik albüm verecek.panstudio 1 tane büyük boy veriyor.2 tanesi orta boy albüm.zaten cep boyu 1 tane olsada yeter.2 ye gerek yok.bana bir de paketin içine dahil olarak dans dersi verecekler.dans hocası da var.Bence 2000 tl çok pahalıymış verdiklerinin yanında.albüm sayfası standart oluyomuş ben onu sordum.kristal albüm istersen kendin seçebiliyosun.50-100 bişeydir o da.sonuçta fiyatı daha uygun.

Ben Taradise Weddings ile anlastim Tara hanim cok cana yakin herseyle geline yardimci olmak isteyen ve yaraticiligi okadar inanilmazki yani sadece fotoraf cekmiyor size ozel aksesuarlar yapiyor cekimlerde yani siddetle tavsiye ederim ben anlasmadan once cogu yerden fiyat aldim ve onun ki daha makul geldi bana...

Ben Taradise Weddings ile anlastim Tara hanim cok cana yakin herseyle geline yardimci olmak isteyen ve yaraticiligi okadar inanilmazki yani sadece fotoraf cekmiyor size ozel aksesuarlar yapiyor cekimlerde yani siddetle tavsiye ederim ben anlasmadan once cogu yerden fiyat aldim ve onun ki daha makul geldi bana...

ne kadara anlaştınız taradise weddings le?

ne kadara anlaştınız taradise weddings le?

Tam gun icin 1250 TLye anlastim ve kina icinde ayri bir fiyat aldim. Tara hanimda hosuma giden sey hemen albummus oymus buymusla ugrasilmayacak dugun sonrasi ne zmn istersem yanina gidip albumleri halledebilecem. Ayrica inanilmaz yaratici ve bunu fotoraflarinada yansitiyor aksesuarlarla vs (secme sebebimden en onemlisi)

Tam gun icin 1250 TLye anlastim ve kina icinde ayri bir fiyat aldim. Tara hanimda hosuma giden sey hemen albummus oymus buymusla ugrasilmayacak dugun sonrasi ne zmn istersem yanina gidip albumleri halledebilecem. Ayrica inanilmaz yaratici ve bunu fotoraflarinada yansitiyor aksesuarlarla vs (secme sebebimden en onemlisi)

çok beğendim sitesini ya, bir de her şeyi açık açık yazmış, mesela benim düğünüm eylülde ya yağmur yağarsa diye hep şüphe var içimde, kime sorduysam paranız gider stüdyo çekimi yaparız demişti, burası açık açık açıklamış :1: haftasonu görüşmeye gideceğim, sen hangi paketi 1250 ye anlaştın canım, sanırım 1. paketi :44:

Bu arada buyuk ihtimalle bahseder Tara hanim eger oyle bi endisen olursa dugunden oncede cekim yapiyormus mesela 2 3 gun oncesinden hem o telasa kapilmamis olursunuz ayni gun icerisinde ve yagmur endiseniz olursa onlem almis olursunuz

çok beğendim sitesini ya, bir de her şeyi açık açık yazmış, mesela benim düğünüm eylülde ya yağmur yağarsa diye hep şüphe var içimde, kime sorduysam paranız gider stüdyo çekimi yaparız demişti, burası açık açık açıklamış :1: haftasonu görüşmeye gideceğim, sen hangi paketi 1250 ye anlaştın canım, sanırım 1. paketi :44:

ben paket secmedim yap-boz secenegi var :D tam bana uygun cunku ne istedigimi henuz bilmiyorum albumleri sonra halledecem :D

bu arada dugun com sitesinde taradise weddings diye bakarsaniz indirimlerde kampanyalarini gorebilirsiniz

kızlar,düğün fotoğrafları web tr ile bu konuların hepsini konuştum.aksesuarları onlar getiriyor ama benim istediğim bir aksesuar olursa hazırlıyacaklar.hava o gün yağmurlu olursa iç mekan ayarlanacak.ve 5 gün önceden video çekimi yapacaklar.

istanbul dısında ankarada düğün cekimleri icin gittigimiz sehirlerden iletişim icin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X