- 24 Şubat 2015
- 30
- 10
- 18
Bende bir yil oldu dogum yapali sezeryan oldum banu hanimda. İnanin dikisim o kadar estetikki hic belli bile degil. Bazi arkadaslarimda dikis yeri kabarik kabarik. Ama bnmki gayet iyi memnun kalmistim ben.
Banu hoca gayet iyi bi doktor. Birebir ilgileniyor.ben mardindeyim dogumumu ailem ankarada oldugu icin orda yaptim 30.haftadan itibaren golbasindan etimesguta sirf banu hoca icin gittim tawsoye ederim yani. Bidd sunu soyleyim zaten sezeryan dogumlarda dikis degil yapistrma teknigi kullaniliyor. Ameliyet yeri uzerine hastane cikisinda bi sprey kullaniliyo o dustukce kesi yeri duzelmis oluyor.Merhaba bende banu hanıma gitmeyi düşünüyorum ama genel olarak nasıl bi Dr dur tavsiye eder misiniz
Banu hoca gayet iyi bi doktor. Birebir ilgileniyor.ben mardindeyim dogumumu ailem ankarada oldugu icin orda yaptim 30.haftadan itibaren golbasindan etimesguta sirf banu hoca icin gittim tawsoye ederim yani. Bidd sunu soyleyim zaten sezeryan dogumlarda dikis degil yapistrma teknigi kullaniliyor. Ameliyet yeri uzerine hastane cikisinda bi sprey kullaniliyo o dustukce kesi yeri duzelmis oluyor.
Bebegin ve annenin durumu musaitse normal dogum yanlisi. Ama bi aksilik varsa anneyle birlikte karar alip dogum seklini belirliyor. Bnm yuksek tansiyon ciktigi icin bn sezeryan istemistimTesekkur ederim Normal doğum yanlısı bi Dr mU peki yoksa sezeryan taraftarı mi
Bebegin ve annenin durumu musaitse normal dogum yanlisi. Ama bi aksilik varsa anneyle birlikte karar alip dogum seklini belirliyor. Bnm yuksek tansiyon ciktigi icin bn sezeryan istemistim
İnsallh saglicaklada kucagina alirsin bebegini mucizeniÇok teşekkür ederim :) haftaya 6.haftamiz dolacak ins ozaman gidecegim
merhaba ben 36 haftalık hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum çünkü doktorum epidural normal doğum yapmıyormuş. şimdi ahmet bey e gitmek istiyorum epidural normal tavsiye eden bir doktor mu acaba? bir de eşler doğuma girebiliyor mu?Memnun kalacaksın inan bende gidecem perşembe benimde randevu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?