- Konu Sahibi filizerdem
-
ya kontrollere etlike gidiorum ama doğumda kararsızım zekai tahirdemi yapsam yoksa etliktemi yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hangi hastane daha iyi
bende sinan karadenize gidiyorum etlik zübeydede iyi bi doktor dinliyo sorduğun sorulara açıklayıcı cevaplar veriyo bi sorunum olmadı
yeni konu açmayım buradan devam edeyim diyorum.bayanlar doktor tavsiyesi olan varmı? şuan 32 haftalık gebeyim,lokman hekime gidiyordum ama vazgeçtim nedense,doğumevinin daha güvenilir olacağını düşündüm.ama doktor konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım? Hangi doktora gitmeliyim bu hastanede tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Bayan olursa daha çok sevinirim ama tüm önerilere açığım
anlaığım kadarı ile kişiden kişiyegöre değişiyor .. iyiside var kötüsüde var Allah vicdanlı iyi olnalrla karşılaştırsın hepiizi. bende 20haftalıgım ya etlikte ya da zekaitahirde yapacagım kısmet artık...
ay bencede birisi bişey söylesin.. hangi doktora gitmeli.. bende 33 haftalık hamileyim ve etlik zübeyde hanıma gitmeye karar verdim fakat bütün muamele doktorda bitiyor anladığım kadarıyla.. keşke birisi doktor ismi söylese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?