- Konu Sahibi filizerdem
-
Valla hastaneyi hiç tavsiye etmiyorum o etlik zübeyde hanım devlet hastanesi hayatımda gördüğüm en pis hastaneydi. Mecburiyet karşısında acile gittim doğum için sancı odasına aldılar ordakiler çok kabaydı ve eşimi ertesi gününe kadar yanıma göndermediler. 2 gece kaldım hastanede kimse ilgilenmedi hemşireler azarlar gibi konuşuyor (gerçi ben cevaplarını veriyordum) ama özellikle böyle zavallı sessizlere daha kötü davranıyorlardı. Ve tuvaletleri öyle pis ki anlatamam. Tiksindim ve ağladım çünkü normalde özelde doğum yapacaktım kısmet olmayınca olmuyor yani planlayamıyorsun. Yani hiç hayal ettiğim gibi olmadı. Yani hiç tavsiye etmiyorum. Ben eşimi ertesi gün ancak görebildim refakatçiye de izin vermiyorlar.
hayatım etlik zübeyde hanım doğum evi eskiden çok kötü olabilir haklısınızdır. Ama ben şimdi tahlilerimi ve tetkikleimi orada yaptırdım. şimdi hastane içi öyle bir gelişme göstermiş ki tuvaletleri temiz. dokturlar insanlarla ilgili ne diyeyim. refakatcı günleri bir daha iyi bir şekilde sunulmuş. bide hastaneden yakınıyonuz ama bizim insanlar terbiyesiz ve pasaklılar herkes için demiyorum. insanlar tuvaletin deliğine ayıptır söylemeye utanıyorum kanlı orkidleri atıyolar ya hatta yelere bile. personellerimiz napsın insanlarımız yeere çöp atacak diye başlarından mı ayrılmasın. doğru söyleyin kardeş
Ayrıca sizi azarlayan tersleyen ilgilenmeyen olursa direkt şikayet edin 184 sağlık bakanligina. Bakın sonra nasıl ilgileniyorlar ben artık öyle yapıyorum böyle böyle yola gelir bunlar
2 eylulde yattim o hastaneye gunum gecmisti suni sanci vercez dediler 3 eylulde yogun bakima yatirildim 4 eylulde sabah 6da suni sancinin bi cesidi olan fitil takildi 7 gibi sancilarim basladi aksam 6da o fitil cikarildi yogun bakimdaki doktorlar hemsireler hepsi cok iyilerdi.. acilmam 4cm olunca dogumhaneye gonderildim kabus orada basladi sanci odasi,surekli sancidan bagiran hamileler,bende onlardan biriydim.. ilgilenmeyen canlari isteyince yanina gelen asistanlar.. orada o kadar aciz durumdasin ki agzini acip cevap bile veremiyosun keyiflerine kalmissin yalvariyosun bi bakin diye duymamazliktan geliyolar.. 18 saat cekilen sancinin sonunda oglum dogdu.. lohusa servisine yatirildik orada hasta bakici dahil herkes bi azarlama derdinde.. kac kere gittim hemsirelerin yanina bebegim doymuyo cok agliyo diye her seferinde geri gonderdiler sutun geliyo diye ama gelmiyomus eve gidince anladim doktor kontrolunde mama takviyesine basladik 2 gune bi sutumu sagdirdim cok sukur artti sutum mamayi azalttik gunde 1 kere veriyorum.. o hastanenin onunden dahi gecmek istemiyorum her aci cektigimde sovuyorum o asistanlara dogum sonrasi atilan dikisler ve olusan basurda cabası..5 eylulde dogum yaptim hala yatarak emziriyorum oglumu.. ben kimseye onermiyorum o hastaneyi..
ayy bende aynı doktora gidiyorum aynen dediğiniz gibi..bende etlik zübeyde hanıma gidiyorum en son gittiğim doktor çok kötüydü müzeyyen güneş diye biri. birde tavsiye üzerine gittim.odun gibi bişey soruyosun ağzından bıçakla laf çıkıyor terler gibi konuşuyo.insan biraz güler yüzlü olur değilmi hoşgeldin nasılsın felan der bebişte iyi felan der.bu tam bir moron üçlü tarama testi yaptırdım takibe almış yine ona gitmek zorunda kaldım.içeriye girdim surat beş karış konuşma aynen şöyleydi ; sonucu uzattım dr.sonuç iyi bişey yok,yat ultrasonla bakıcam,(bir yandan da hemşireye laf yetiştircem diye uğraşıyo) bebek iyi, tamam kalk, ben; hocam eşimle kan uyuşmazlığımız var, dr.(sert bir tavırla)bişey olmaz daha ilk gebeliğin, tamam varmı başka diyeceğin. aynen böyle oldu.sanki kadına zorla baktırıyoruz.bundan sonra gidşimde başka doktor seçicem inşallah oda böyle çıkmaz.birde bişey sorcam doğuma hastanede karambole bir doktormu gircek??
2 eylulde yattim o hastaneye gunum gecmisti suni sanci vercez dediler 3 eylulde yogun bakima yatirildim 4 eylulde sabah 6da suni sancinin bi cesidi olan fitil takildi 7 gibi sancilarim basladi aksam 6da o fitil cikarildi yogun bakimdaki doktorlar hemsireler hepsi cok iyilerdi.. acilmam 4cm olunca dogumhaneye gonderildim kabus orada basladi sanci odasi,surekli sancidan bagiran hamileler,bende onlardan biriydim.. ilgilenmeyen canlari isteyince yanina gelen asistanlar.. orada o kadar aciz durumdasin ki agzini acip cevap bile veremiyosun keyiflerine kalmissin yalvariyosun bi bakin diye duymamazliktan geliyolar.. 18 saat cekilen sancinin sonunda oglum dogdu.. lohusa servisine yatirildik orada hasta bakici dahil herkes bi azarlama derdinde.. kac kere gittim hemsirelerin yanina bebegim doymuyo cok agliyo diye her seferinde geri gonderdiler sutun geliyo diye ama gelmiyomus eve gidince anladim doktor kontrolunde mama takviyesine basladik 2 gune bi sutumu sagdirdim cok sukur artti sutum mamayi azalttik gunde 1 kere veriyorum.. o hastanenin onunden dahi gecmek istemiyorum her aci cektigimde sovuyorum o asistanlara dogum sonrasi atilan dikisler ve olusan basurda cabası..5 eylulde dogum yaptim hala yatarak emziriyorum oglumu.. ben kimseye onermiyorum o hastaneyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?