Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi hastanesinde tüp bebek yaptiran var mı?

Mrh canm basladin mi gazi de..ben gecen sene yaptırmıştım orda ikizlerim vardı ama kaybettim..temmuzda yine basliycam insaallah yine orda düşünüyorum ama fiyatlar oldukça artmış

Merhaba elif ece ben daha başlamadım ama 2 defa gazide asilama oldum simdi tüp bebek aşamasindayim nasil basarililar mi diye merak ediyorum? Sanada geçmiş olsun doktorun kimdi?

Teşekkür ederim cnm.Rabbim mucizesini yine nasip eder inşallah..ismail bey di benim doktorum yine ona giderim galiba..eğer Ankarada yasiyosan arastirma şansın daha yüksek..benim icin hersey guzeldi ama sonuç malesef kotu bitti..temmuz da gelcem kismetse..keske oraya gidip hem hastaneyle hem de yaptiranlar la konussan

Gazi değil ama zubeyde hanim da eylül ayında yaptırdım . Memnun da kaldım . Ancak gebeliğim devam etmedi. Şimdi yine zubeyde hanımla devam edeceğim .

Gazi değil ama zubeyde hanim da eylül ayında yaptırdım . Memnun da kaldım . Ancak gebeliğim devam etmedi. Şimdi yine zubeyde hanımla devam edeceğim .
Nasıl ilerliyo süreç acaba..uzun suruyor mu hemen başlıyorlar mi.ucretli olcak benim nekadr olur acaba

Ben ankaradayim cnm benim de doktorum ismail bey. Ben bu tedavilerde Allah bilir ya hastanelerin laboratuvarlarinin basarida sansi etkiledigini düşünüyorum laboratuvar bölümü çok önemli keşke bilebilsek hangilerinin ekibi basarili diye

Umudum zubeyde hanimdaki doktorlar nasil ilgili miydi ekibi ?
Kalabalık oluyor ama ona rağmen bence ilgililer . Benim doktorum oya hanım di . Çok güler yuzlü . Böyle olması da beni çok rahatlatıyor . Labaratuar kısmı nasıldır bilmem ama biz geçen yıl Eylül de 4 kişi aynı gün transfer olmuştuk hepimizin de tuttu. Biri kimyasal gebelik oldu , benimki 3.5 aylıkken düştü ama diğer iki arkadaşımız doğum yaptılar bile . Süreç kısmında herseye bakıldı bende hitereskopi , hsg malum adet döngüsü nu beklediği için o kısımlar zaman aldı sadece . Bunlar in dışında diğer işlemlerim 1 gün icinde hallolmustu. Ben raporlu yaptırdım tüp bebeği ve dondurma işlemleri ve ilaçlar dahil 1.5 milyar a mal olmuştu . Şimdi de çözünme ile transfer olacak . Sadece 341 tl katkı payı Ödememi z var sanirim . Ama ücretli ne kadara mal olur bilmem elif ece 068 elif ece 068

Doktoru ve hemşireler çok ilgili bir üniversite hastanesine gore ben zaten oraya devletin oldugu icin gitmeye karar vermistim.daha önce ""özel"" olan medicana hastanesinde olumsuz bir tüp bebek denemesi geçirdim bu yüzden hastaneye güvenmek istiyorum en azindan çikar amaci gütmeden ilgileniyorlardir diye düsünüyorum

Etlik zübeyde hanim hastanesine daha önce bir film cektirmek icin gitmistim kapidaki kadin cok ilgisiz ve tersti doktorla bile görüstürmemisti yoğunluktan o yüzden pek sevmemistim orayi ama dedigin aklimin bi kösesinde bulunsun 4 kisininde tutmus olmasi güzel

Etlik zübeyde hanim hastanesine daha önce bir film cektirmek icin gitmistim kapidaki kadin cok ilgisiz ve tersti doktorla bile görüstürmemisti yoğunluktan o yüzden pek sevmemistim orayi ama dedigin aklimin bi kösesinde bulunsun 4 kisininde tutmus olmasi güzel

Film kısmında bulunanlarla ilgili yorum yapamam ama tüp bebek bölümündeki çalışan hemşire ve doktorlardan ben memnun kaldım . Bir devlet hastahanesiné göre bence gayet iyi . Dediğin gibi bende özel hastahanede çıkar amacı guttuklerini düşünüyorum ve kendimi güvende hissetmiyorum . Bu yuzden her zaman ilk tercihim devletten yana olmuştur . Siz peki raporla mi yaptirdiniz

Aynen böyle hassas konularda insanları sırf müsteri olarak gören kullanan doktor ve hastaneler malesef var.cevabiniz icin teşekkürker arkadaşlar...Umarım iyi doktor ve hastanelerle denk geliriz. Bu sayfa üzerinden birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar. İnşallah Allah emeklerimizin karşığını verir..amin ..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kalabalık oluyor ama ona rağmen bence ilgililer . Benim doktorum oya hanım di . Çok güler yuzlü . Böyle olması da beni çok rahatlatıyor . Labaratuar kısmı nasıldır bilmem ama biz geçen yıl Eylül de 4 kişi aynı gün transfer olmuştuk hepimizin de tuttu. Biri kimyasal gebelik oldu , benimki 3.5 aylıkken düştü ama diğer iki arkadaşımız doğum yaptılar bile . Süreç kısmında herseye bakıldı bende hitereskopi , hsg malum adet döngüsü nu beklediği için o kısımlar zaman aldı sadece . Bunlar in dışında diğer işlemlerim 1 gün icinde hallolmustu. Ben raporlu yaptırdım tüp bebeği ve dondurma işlemleri ve ilaçlar dahil 1.5 milyar a mal olmuştu . Şimdi de çözünme ile transfer olacak . Sadece 341 tl katkı payı Ödememi z var sanirim . Ama ücretli ne kadara mal olur bilmem elif ece 068 elif ece 068
Canm naptin..zübeyde hanim da yaptirdin mi..cok kararsiz kaldim yaa orasi mi gazi mi

Canm orasi uzun mu surer acaba..hireskobiyu tedavu esnasinda mi yapıyor..15 en fazla 20gun sursun istyrm esimun iznin den dolayi

Hitereskopi adet sonrasında yapılan bir işlem yanlış hatirlamiyorsam. O yüzde hitereskopi sonrası 1 adet daha beklersin bir sıkıntın yoksa

Back
X