Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ilerliyo süreç acaba..uzun suruyor mu hemen başlıyorlar mi.ucretli olcak benim nekadr olur acabaGazi değil ama zubeyde hanim da eylül ayında yaptırdım . Memnun da kaldım . Ancak gebeliğim devam etmedi. Şimdi yine zubeyde hanımla devam edeceğim .
Kalabalık oluyor ama ona rağmen bence ilgililer . Benim doktorum oya hanım di . Çok güler yuzlü . Böyle olması da beni çok rahatlatıyor . Labaratuar kısmı nasıldır bilmem ama biz geçen yıl Eylül de 4 kişi aynı gün transfer olmuştuk hepimizin de tuttu. Biri kimyasal gebelik oldu , benimki 3.5 aylıkken düştü ama diğer iki arkadaşımız doğum yaptılar bile . Süreç kısmında herseye bakıldı bende hitereskopi , hsg malum adet döngüsü nu beklediği için o kısımlar zaman aldı sadece . Bunlar in dışında diğer işlemlerim 1 gün icinde hallolmustu. Ben raporlu yaptırdım tüp bebeği ve dondurma işlemleri ve ilaçlar dahil 1.5 milyar a mal olmuştu . Şimdi de çözünme ile transfer olacak . Sadece 341 tl katkı payı Ödememi z var sanirim . Ama ücretli ne kadara mal olur bilmemUmudum zubeyde hanimdaki doktorlar nasil ilgili miydi ekibi ?
Etlik zübeyde hanim hastanesine daha önce bir film cektirmek icin gitmistim kapidaki kadin cok ilgisiz ve tersti doktorla bile görüstürmemisti yoğunluktan o yüzden pek sevmemistim orayi ama dedigin aklimin bi kösesinde bulunsun 4 kisininde tutmus olmasi güzel
Canm naptin..zübeyde hanim da yaptirdin mi..cok kararsiz kaldim yaa orasi mi gazi miKalabalık oluyor ama ona rağmen bence ilgililer . Benim doktorum oya hanım di . Çok güler yuzlü . Böyle olması da beni çok rahatlatıyor . Labaratuar kısmı nasıldır bilmem ama biz geçen yıl Eylül de 4 kişi aynı gün transfer olmuştuk hepimizin de tuttu. Biri kimyasal gebelik oldu , benimki 3.5 aylıkken düştü ama diğer iki arkadaşımız doğum yaptılar bile . Süreç kısmında herseye bakıldı bende hitereskopi , hsg malum adet döngüsü nu beklediği için o kısımlar zaman aldı sadece . Bunlar in dışında diğer işlemlerim 1 gün icinde hallolmustu. Ben raporlu yaptırdım tüp bebeği ve dondurma işlemleri ve ilaçlar dahil 1.5 milyar a mal olmuştu . Şimdi de çözünme ile transfer olacak . Sadece 341 tl katkı payı Ödememi z var sanirim . Ama ücretli ne kadara mal olur bilmemelif ece 068
Canm orasi uzun mu surer acaba..hireskobiyu tedavu esnasinda mi yapıyor..15 en fazla 20gun sursun istyrm esimun iznin den dolayi
Canm orasi uzun mu surer acaba..hireskobiyu tedavu esnasinda mi yapıyor..15 en fazla 20gun sursun istyrm esimun iznin den dolayi
Evet dondurulmuş embriyo ile bugün transfer oldumCanm naptin..zübeyde hanim da yaptirdin mi..cok kararsiz kaldim yaa orasi mi gazi mi
Hayırlı olsun canım.ortam nasıl di cnm..kalAbalık mi yine..memnun olan cok mu cnmEvet dondurulmuş embriyo ile bugün transfer oldum