bildiğiniz gibi cuma ameliyata giriyorum artık :) ameliyatı olup biten arkadaşlar bana tavsiyede bulunmak isterler mi acaba.. öncesi ve sonrası için :) buna ihtiyacım var sanırım...
bildiğiniz gibi cuma ameliyata giriyorum artık :) ameliyatı olup biten arkadaşlar bana tavsiyede bulunmak isterler mi acaba.. öncesi ve sonrası için :) buna ihtiyacım var sanırım...
Canım kim yapıcak ameliyatını bilmiyorum ama umarım gönlünce olur. Evet ameliyat oldum bugün 6.gün ve gayet iyiyim. Ameliyat olduğun gün biraz gözlerin şişicek 2.gün acayip şişecek ama korkma ağrı ve sızın hiç olmayacak. Daha sonraki günlerde şişlerin inişe geçiyor, benim bugün 6.günüm ve sadece göz altlarımda hafif çizgi şeklinde bir morluk var o kadar. Ameliyatımı Kırdar Güney hoca yaptı, ameliyat ekibi ve kendisi muhteşem bir insan. Evde oturarak dinlen ve 3/4 gün dışarı çıkma yani ne kadar az hareket edersen ve içiyorsan sigara içmezsen o kadar çabuk iyleşiyorsun. Şimdiden geçmiş olsun sevgiyle kal
hiç korkma inan çok kolay olucak.sakin oplmaya çalış.hastaneye giderken oje sürme.bana kimse söylemeişti ve ameliyat öncesi sildirdiler.yanında iki refakatçı olursa daha rahat edersin.pijama,terlik ve boynu geniş bi tişört götür yanında.ameliyat sonrası bora yaına geldikten sonra muhtemelen,akşam istersen burda kal istersen git diycek.eğer bi sıkıntın yoksa kalmana hiç gerek yok.evinde daha rahata edersin.burnuna ne yapıp yapmıycanı iyice sor öğren.hiç ağrın olmıycak evet.belki çok hafif arada sızın olur okadar.1 hafta falan kafanı öne eğme.kanaman olabilir.gerisinide artık ameliyattan sonra söylerz:))hadi ALLAH yardımcın olsun.bol şans.inşallah herşey yolunda gider.ha bide kilona bak bugün.yarın anestezist sorucak sana.ona göre narkoz veriyolar çünkü
şükürler olsun bunuda atlattım, ameliyatımı oldum ve bugün 3.günüm.. :)
arkadaşlar yeri değil biliyorum ama göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum bugün gaziye gttim bora beyle görüştüm ameliyat günü aldım 15 ekime.ama doktor hakkında hiç bilgim yok cana yakın bi doktor sorularımı cvpladı tek tek ama insan yinede daha önce ameliyat olmuş biriyle knşmak istiyor.bora beye göğüs büyütme ameliyatı olan tanıdığınız varmı ve bunun dışında bora beyle ilgli söyleyecekleriniz bnm için çok önemli bi an önce karar vermem gerekiyor.
arkadaşlar sorularımla artık bıktırdım sanırım siziama salı günü atelim çıkıcak, nasıl bi his acıyo mu, bu atel baya sert bişey nasıl çıkar acaba diye düşünüydum acılı olur diye tahmin ediyorum.. hemen sonrasında doktorun yaptığı masajda neler hissettiniz bilgilendirirseniz çokk mutlu olurum gercekten.. :) sevgilerimle...
Sadece masaj biraz acıtıyor, diğerlerinden korkma hiç :)
@dont forget
Ben 100 mesajı dolduramadığım için özelden yazamıyorum. Benim şişliklerim çok çabuk indi. Atel kendi kendine çıktı. Hatta evde kendim çıkarıverdim :) Hiç bir acı falan hissetmeyeceksin, muhtemelen tampon da yoktur burnunda o yüzden rahat ol. Sadece ameliyat sonrası nefes alma problemi fena oluyor, onun dışında bir sıkıntı yok. Umarım istediğin burna kavuşursun. Ben pek memnun değilim.Burnumda karşıdan bakıldığında yamukluk vardı. Septum kemiği kökten yamukmuş meğer, kırıp düzelltiler. Bir de üst kısmında kemer vardı, doktor kendisi önererek aldı kemiği. Ama üstüne basa basa 1000 kere söylememe rağmen kemerin altındaki kısmı törpülemediği için bu sefer burnumda kemer yok ama alt kısmı daha yüksek duruyor yandan bakınca. İnsan doğal durduğunu söylese de aynı hizada olmasını tercih ederim. O ödemden düzelecek falan dedi ama hikaye 6 ay oldu aynen duruyor işte.
Umarım seninkini düzgün yapmıştır.
Sevgiler...[/Q
teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?