ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar. Tahmin edeceğiniz gibi ben de burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. Aslında çok pahalı olduğu için yaptırmamın çok zor olduğunu düşünüyordum ama devlet hastanelerinde fiyatların gayet uygun olduğunu öğrendim. Ben de ya Gazi'de ya da Hacettepe'de olmayı düşünüyorum. Gazide dr Kemal Fındıkçıoğlu'na yaptırmayı düşünüyordum ama o yurtdışına gidiyormuş. Diğer hoca dr Bora Özel hakkında da tereddütlerim var. Aslında Kemal hocaya da çok güveniyorum dersem yalan olur ama bazı arkadaşlar iyi olduğunu söylediği için ona yaptırmayı düşünüyordum. Şimdi Hacettepe'yi düşünüyorum. Orda da Prof Figen Özgürle görüşmeyi düşünüyorum ama sanırım ameliyatı o yapmıyor baş asistanlar yapıyor. Birkaç hafta önce gitmiştim. Orda Figen Hocaya yaptırdığını söyleyen bir arkadaşla tanıştım. Burnu gayet iyi olmuştu, kendisi memnun olduğunu söyledi hatta bazı akrabaları da yaptırmış onlar da memnunmuş. Ama ameliyatı sanırım başasistan yapmış, çünkü baş asistanla konuştuğumda arkadaşın ameliyatını kendisinin yaptığını söyledi bana. Hala kararsızım. Kemal Hoca gelene kadar yaptırmazsam yine kemal hocaya giderim herhalde. Bu arada Hacettepe'deki doktorun adı Rızvan İmamaliev'di :) azeri bir doktor. Hatta araştırdım, 2007'de Tus(tıpta uzmanlık sınavı)'nda birinci olmuş :)

Kızlar yapmayin amaaa !!! Burda birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ve guzel bi sekilde devam etsin inss

bildiğiniz gibi cuma ameliyata giriyorum artık :) ameliyatı olup biten arkadaşlar bana tavsiyede bulunmak isterler mi acaba.. öncesi ve sonrası için :) buna ihtiyacım var sanırım...

bildiğiniz gibi cuma ameliyata giriyorum artık :) ameliyatı olup biten arkadaşlar bana tavsiyede bulunmak isterler mi acaba.. öncesi ve sonrası için :) buna ihtiyacım var sanırım...

Canım kim yapıcak ameliyatını bilmiyorum ama umarım gönlünce olur. Evet ameliyat oldum bugün 6.gün ve gayet iyiyim. Ameliyat olduğun gün biraz gözlerin şişicek 2.gün acayip şişecek ama korkma ağrı ve sızın hiç olmayacak. Daha sonraki günlerde şişlerin inişe geçiyor, benim bugün 6.günüm ve sadece göz altlarımda hafif çizgi şeklinde bir morluk var o kadar. Ameliyatımı Kırdar Güney hoca yaptı, ameliyat ekibi ve kendisi muhteşem bir insan. Evde oturarak dinlen ve 3/4 gün dışarı çıkma yani ne kadar az hareket edersen ve içiyorsan sigara içmezsen o kadar çabuk iyleşiyorsun. Şimdiden geçmiş olsun sevgiyle kal

hiç korkma inan çok kolay olucak.sakin oplmaya çalış.hastaneye giderken oje sürme.bana kimse söylemeişti ve ameliyat öncesi sildirdiler.yanında iki refakatçı olursa daha rahat edersin.pijama,terlik ve boynu geniş bi tişört götür yanında.ameliyat sonrası bora yaına geldikten sonra muhtemelen,akşam istersen burda kal istersen git diycek.eğer bi sıkıntın yoksa kalmana hiç gerek yok.evinde daha rahata edersin.burnuna ne yapıp yapmıycanı iyice sor öğren.hiç ağrın olmıycak evet.belki çok hafif arada sızın olur okadar.1 hafta falan kafanı öne eğme.kanaman olabilir.gerisinide artık ameliyattan sonra söylerz:))hadi ALLAH yardımcın olsun.bol şans.inşallah herşey yolunda gider.ha bide kilona bak bugün.yarın anestezist sorucak sana.ona göre narkoz veriyolar çünkü

sevisevimay ve gibelek :) çok teşekkr ederim siz byle söyleyince içim çok rahatladı gerçekten.. yarın büyük gün :) sanırım heyecan yaptım.. en merak ettiğim narkoz etkisi geçip uyanırken ne hissedcem :/ ameliyattan önce bora beyi görebilirmiym acaba fırsatım olur mu ki konuşmaya..çok saolun kızlar gercekten :)

bikac gündür yoktum bna laf gelmiş hemde gilebekten sasırdım dogrusu yani baskasından olsa anlarım da neyse
benim akıl saglıgım yerinde cok sükür
ordaki tarzın igneleyici bi tarzdı evet elestirdim halende arkasındayım
ya gercekten cümleleri yanlıs kuruyosun ya da sırf ignelemek için yazdın
dobra bi tarzın oldugunu biliyorum bnde dobrayım ama kalpte kırmam o ince cizgiye dikkat ederim herzmn
dobraca konusmalarını severdim eskiden ama bukadar da dobra deil kendi cizgini koru bence burda kimse kimsenin 40 yıllık dostu deil
kimse kendisine laf edilmesini istemez.
laf eden laf işitir kısacası.

arkadaşlar yeri değil biliyorum ama göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum bugün gaziye gttim bora beyle görüştüm ameliyat günü aldım 15 ekime.ama doktor hakkında hiç bilgim yok cana yakın bi doktor sorularımı cvpladı tek tek ama insan yinede daha önce ameliyat olmuş biriyle knşmak istiyor.bora beye göğüs büyütme ameliyatı olan tanıdığınız varmı ve bunun dışında bora beyle ilgli söyleyecekleriniz bnm için çok önemli bi an önce karar vermem gerekiyor.

e sen zaten karaını vermişsin ve gününü bile almışsın:)bence kafan net değilse ki bu çok zor biliyorum,bora beyle görüşüp muayene olup çıksaydın.düşünmek için araştırmak için zamana ihtiyacın var belli.forumda konuyla ilgili başlıklara baktınmı.yokmu yardım edecek bir bilgi.bende şeyi merak ettim,göğüs estetiğinin muayenesi nasıl oluyo.doktor göğüslerine baktımı.üzerinde konuşmuşsunuzdur heralde:)benim ablamda göğüs dikleştirme olmak istiyo.hatta bizde borayı düşündük ama öyle kaldı.bide nekadar ödeme yapıcaksın

arkadaşlar sorularımla artık bıktırdım sanırım sizi ama salı günü atelim çıkıcak, nasıl bi his acıyo mu, bu atel baya sert bişey nasıl çıkar acaba diye düşünüydum acılı olur diye tahmin ediyorum.. hemen sonrasında doktorun yaptığı masajda neler hissettiniz bilgilendirirseniz çokk mutlu olurum gercekten.. :) sevgilerimle...

Sadece masaj biraz acıtıyor, diğerlerinden korkma hiç :)

@dont forget
Ben 100 mesajı dolduramadığım için özelden yazamıyorum. Benim şişliklerim çok çabuk indi. Atel kendi kendine çıktı. Hatta evde kendim çıkarıverdim :) Hiç bir acı falan hissetmeyeceksin, muhtemelen tampon da yoktur burnunda o yüzden rahat ol. Sadece ameliyat sonrası nefes alma problemi fena oluyor, onun dışında bir sıkıntı yok. Umarım istediğin burna kavuşursun. Ben pek memnun değilim. Burnumda karşıdan bakıldığında yamukluk vardı. Septum kemiği kökten yamukmuş meğer, kırıp düzelltiler. Bir de üst kısmında kemer vardı, doktor kendisi önererek aldı kemiği. Ama üstüne basa basa 1000 kere söylememe rağmen kemerin altındaki kısmı törpülemediği için bu sefer burnumda kemer yok ama alt kısmı daha yüksek duruyor yandan bakınca. İnsan doğal durduğunu söylese de aynı hizada olmasını tercih ederim. O ödemden düzelecek falan dedi ama hikaye 6 ay oldu aynen duruyor işte.
Umarım seninkini düzgün yapmıştır.
Sevgiler...

ateliniz çıktıktan sonra gördüğünz burun nasıl değişime uğradı çok farketti mi şekilde..

ateliniz çıktıktan sonra gördüğünz burun nasıl değişime uğradı çok farketti mi şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…