ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, bende gazi ünv de yusuf kızıl beye randevu aldım, kendisine muayene olan varmı, tavsiye edebileceğiniz kişi varmıdır, genelde yorumlar ankarada devlet olarak gazi üzerine yoğun mesajlar gördüm hacettepe olan varmıdır yada ankarada tavsiye edebileceğiniz, (sincan devlet hast. esabil eker hariç)

merhabalar yorumunuzda birsey dikkatimi cekti neden ozellikle sincan esabil eker haric dediniz ? Ben kendisine ameliyat olmak istiyordum gorusmeyede gittim kışın dusunuyorum kendisine ? lutfen neden esabil beyi istemiyorsunu yazarmisiniz :)

merhabalar yorumunuzda birsey dikkatimi cekti neden ozellikle sincan esabil eker haric dediniz ? Ben kendisine ameliyat olmak istiyordum gorusmeyede gittim kışın dusunuyorum kendisine ? lutfen neden esabil beyi istemiyorsunu yazarmisiniz :)

evime çok uzak bir yer, git gel yapmak zorunda kalıcam ameliyat sonrası, ayrıca biraz ilgilenmedi gibi, hastası çok var, muayeneye gittim hiç bakmadan elima kağıt tutuşturdu testler istedi en azından bir burna bakabilirdi, herkesin durumu farklı benim tercihim değil şimdilik ileriyi bilemem.

500 liraya olmuştu hemen hemen 1 sene oldu. Fotoğrafı yok malesef.
Yanıt için çok teşekkür ederim Benim burnum biraz sorunlu da, arkadaşınız sadece kemer mi aldırdı, burun deliklerini falan da küçülttürdü mü biliyor musunuz? Bir de estetik amaçlı mı yaptırdı sadece yoksa dışıyla birlikte içini de yaptırdı mı? Benim nefes problemim de var da içini de yaptıracağım dışı ile birlikte

Merhabalar kemal fındıkcıoğlu beyden 15 ocakta ameliyat tarihi aldım.En yakın örneği yakın bir kız arkadasim ameliyat oldu ve kendisinin yaptığınu ve çok memnun kaldığını söyledi zaten burnuda istediği gibi oldu benim gibi geniş kemerli ve büyük bir burnu vardi onun nefes almad problemi yoktu sadece estetik amaçlı yaptirdi.Benim nefes alma problemim ve estetik problemim çözülecek Allahın izniyle.Ama forumda 276 sayfa yazılan yorumlari okudum ve çoğu olumsuz gerçekten çok tedirgin oldum en yakın zamanda ameliyat olan biri mesaj atabilir mi?

Kemal beyin ucretini ogrenebilirmiyim.

Biz ücret konuşmadık çok pahalı olduğunu düşünmüyorum maksimum 5 milyar falandır.

Doğrudur gerçekten ben fiyat hiç konuşmadım bilmiyorum.Dışardaki sekreter hanıma ücreti ne zaman getirmem gerekiyor ne kadar getirmem gerekiyor diye sorduğumda ameliyat günü getirin sanırım ücret 5 bin tl falan demişti.Kemal beyle daha net bir şey konusmadim salı günü randevum var o gün konuscağim her şeyi net olarak.Siz kemal bey hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben o hastanede asistani Alperen beye ust goz kapagi ameliyati oldum. Servisteki hastalarini gordum gayet iyiydi. Bende 19 subata Esabil Eker den ameliyat gunu aldim.

İnşallah kararımı kesin verip olursam benimde iyi geçer.Size de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…