Arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum sizden bende bgn gazi hastanesinden randevu aldım 1 şubata verdiler. Bgn sadece bilgi almaya gitmiştim ama kendimi bir anda muayenede buldum :) Alperen tekin adlı doktor bana 1 subata randevu verdi ama hala kararsızım bu doktorda ameliyat olan varmı acaba :s
Merhaba kemal hocaya ameliyat olmussunuz memnunmusunuzBen Kemal hocaya oldum 1 hafta önce 3 gün sonra çıkcak alçım şuanlık şekilde problem yok
yardıcı olurmusunuz sanırım benimde doktorum Alperen Tekin olacak ameliyatınız nasıl geçti. Nasıl oldunuzBende alperen tekinden aldım acaba size nasıl bir burun yapacagi hakkinda bilgilendirdi mi kararsizim
Bir arkadaşımın burnunu alperen tekin ameliyat etti çok memnun kaldığını söylüyor. Burnunda kemer ve sarkıklık vardı.
Evet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
Gazideydi degilmi Alperen bey. Ameliyat ucreti ne kadarEvet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
Ucreti ne kadar dilerseniz ozelden yazabilirsinizevet gazide alperen tekin
atabilir misiniz acaba? bide fiyat hakkında bilginiz var mı?Evet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
siz hangi şikayette dolayı oldunuz acaba estetiği? Bide fiyatı hakkında bilgi verebilir miisiniz ?Merhaba Ben de Gazi Hastanesi'nde oldum burun ameliyatımı. Serhan Tuncer yaptı ameliyatımı, kendisini tavsiye ederim, gayet doğal ve hoş bir burna sahip oldum sayesinde.
bana da atabilir mMerhaba Ben de Gazi Hastanesi'nde oldum burun ameliyatımı. Serhan Tuncer yaptı ameliyatımı, kendisini tavsiye ederim, gayet doğal ve hoş bir burna sahip oldum sayesinde.
misiniz :)Geçmiş olsun canım...Darısı başımıza :) Bana da atar mısın lütfen özelden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?