ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır törpüleme olmadı, bizim de kırılıp yapıldı. Umarım iyi geçer ya, Kemal hocanın başı çok kalabalık, pek ilgilenemiyor o nedenle ama ameliyat öncesi ve sonrası kafanıza takılan herşeyi yazabilirsiniz. Bizimki de zor bir ameliyattı, yani tüm süreçleri biz de yaşadık ameliyat sonrası. O psikoloji de biraz zor sonuçta yüzünüz değişiyor, ama dediğim gibi biz seve seve cevaplarız, her zaman yazabilirsiniz

Fotoğraf atabilir misunuz

Şimdi görüyorum mesajinizi kusura bakmayin sizin sayenizde yüreklendim tekrar çok teşekkür ederim ameliyat sonrasi size before after fotoğraf atacağim özelden son bir şey sorabilir miyim burun ameliyati sonrasi insan güzelleşiyor değil mi erkek arkadasiniz yakısıklaştimimkendimi çok beğenmiyorum da hahaha güzelleşirim umarm

Kesinlikle güzelleşiyor bence, bütün siması pozitif bir şekilde değişiyor insanın. Ben çok beğeniyorum şahsen. Hatta benim burun şeklimde hiç bir sorunum olmadı. Yani oldukça düzgün bir burnum vardır. Burun estetiği bugüne kadar aklımın ucundan bile geçmedi. Erkek arkadaşım ameliyat olmadan önce ben kesinlikle olmam, benim burnum çok güzel en ufak bi eğrilik, kemer yok hiçbir şey yok falan derdim. Bana çok uzak gelirdi burun estetiği. Onu görünce öyle beğendim ki, benim bile fikrim değişti. Şimdi ben de olmak istiyorum. Hatta bu hafta ben de Osman hocayla görüşmeye gidicem. İnanılmaz beğendim o yüzden çok istiyorum. Kesinlikle sizin de merakla bekliyorum fotoğraflarınızı, umarım umarımm istediğiniz gibi olur sizin de

Ya çok tatlısınız uzun uzun anlatiyorsunuz çok teşekkür ederim ayy inşallah daha da güzelleşir burnu erkek arkadasınızın çok mutlu oldum.sizin de osman beyle görüşmeniz inşallah iyi geçer:) Size kesinlikle aticam fotoğraf merak etmeyin çok heyecanlandım tekrardan umarim pozitif şekilde güzelleşirim bu arada kemal hoca ameliyat tarihimi değiştirdi 15 subat yapti o gün önemli bir işi çıkmış beni aradi kibar şekilde anlatti.Ben tüm işlermi halletmiştim izin alicaktim falan ama kibarlığından dolayi çok bir şey diyemedim 15 subati beklicemm

Osman hoca ne kadara yapıyor

Ameliyat olduktan sonra deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız ben de kemal hocaya olmaya karar vermiştim olamadım.

İşallah, şimdi bile oldukça fark var zaten size gönderdiğimiz 15 günlüktü. Şiş haliydi. Şuan 1 buçuk ay olacak. Tabii hala şiş ama git gide güzelleşiyor bence. İşallah işallaah daha da güzelleşir. Ayy benim de görüşmem çok iyi geçti. Zaten Osman hocayı çok istiyordum ben de ben de sizin adınıza sabırsızlanıyorumm ya işallah güzel olur fotoğraflarınızı ve güzel haberlerinizi beklemedeyim, umarım siz de en az bizim kadar memnun kalırsınız yaa

Osman hocaya kaça oldunuz nerde oldunuz

Bende gazide oldum ayhan ışık a cok memnunum suan 500tl arti oda parasi oduyosunuz
Ayhan bey ne kadara amelıyat oldunuz acaba? 500 tl mı yoksa 5.000 tl mı ı şaşırdım baya ve birde burnunuzun fotografını atabulır mısınız dılersenız ozeldende atabılırsınızz bende cok kararsızımda napıcagımı bılemedım :)

Ayhan bey asistan oldugu icin 500 tl.

Merhaba arkadaşlar ben Gazi Hastanesinde Dr. Serhat Şibar dan randevu aldım perşembe günü muayene olacağım ve bir sıkıntı çıkmazsa burun estetiği olmak istiyorum.
Daha önce Serhat Beye burun ameliyatı olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben de burun estetiği düşünüyorum. Gazi'den Yusuf Hoca ve Ayhan Hocayı duydum ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi çok korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…