Memnun musunuz nasıl Serhat beyBen 3 şubatta Serhat beyden ilk muayene oldum 16 martta da ameliyat oldum
Memnun musunuz nasıl Serhat beyBen 3 şubatta Serhat beyden ilk muayene oldum 16 martta da ameliyat oldum
Memnun musunuz nasıl Serhat bey
her ayın son iki günü
İnternetten randevu alınca hangi doktorlar bakıyo acaba öğretim üyelerinden randevu alınmıyodaher ayın son iki günü randevu açıyorlar
Serhat sibaraHangi doktora ameliyat olacaksınız acaba öğretim üyelerinden randevu alamıyorum da ben
Arkadaşınız ne kadara oldu fotoğrafını özelden atma şansınız var mı ?ya ne zaman muayene oldunuz siz acaba?
benim bi arkadaşımda serhat şibara olduda şubat ayında minicik burnu var şuan çok güzel .
Merhabalar ne kadar oldunuz acaba ? Ve doktor ile görüştüğünüzde direkt fiayt alıp bir plan öı belirliyorsunuzmerhaba iki hafta önce serhat şibar'a burun ameliyatı oldum. kendisinin gerek randevularda gerek ameliyat öncesinde ilgi ve alakası son derece iyiydi. istediğim burnu gösterme şansım olmadı ancak söylediğimde olabilitesi olanları söylüyor, uçuk kaçık vaatlerde bulunmuyor. Yüzünüze en yakışan burnu kendisi gerçekten biliyor. ameliyat olan dört farklı kişi gördüm, hepimizin burnu birbirinden farklı ve doğal. doğallık konusunda kendisi 1 numara. ayrıca gerekmedikçe tampon da kullanmıyor. 8. gün alçı-atel çıkıyor sonrasında yine gerekmedikçe bant takmıyor, benim ameliyatım zor olduğu için bant taktı ve ameliyat sonrası masajı bir ay sonra vereceğini söyledi. yine sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım arkadaşlar herkese sağlıklı günler
Serhat sibarhangi doktora olacaksınız ?
Bir hanımefendi Serhat Şibar'a ameliyat olmuş ve youtube'a video atmış. Bakın isterseniz.ne zamana randevu verdiler bende serhat şibara olmak istiyorum
Kim acaba hangi kanal ?Bir hanımefendi Serhat Şibar'a ameliyat olmuş ve youtube'a video atmış. Bakın isterseniz.
Yaren Aloğlu yazın çıkar youtubea. Çok güzel olmuş burnu, aşırı beğendim.Kim acaba hangi kanal ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?