ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar ben de gazi hastanesinde ameliyat olmak istiyorum ama bugün randevu almak için üst kata çıktığımda randevuların kapalı olduğunu söylediler doktorlar muayene almıyorlarmış. Sadece bir uzman varmış ona da temmuzda var dediler. Benim durumum da olup randevu alabilen var mı acaba

Randevu ayın son ıkı ıs gununde acılıyor sadeve martın son ıkı gununde alırsın

Nasıl Memnun Kaldınız mı resminizi atma durumu varmıdır.18 Martta olacağım bende

Nasıl Memnun Kaldınız mı resminizi atma durumu varmıdır.18 Martta olacağım bende

Burun ameliyatında Serhat hocayı tavsiye ediyorum ben 3 gün önce oldum çok memnunum işinin ehli çok iyi bir doktor
Fotoğraflarınızı özelden paylaşabilir misiniz ? Bende olmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler

Merhaba bu sitede yeniyim ben de duygu hocaya ameliyat olmak istiyorum, burnunuzun resmini nereden görebilirim mesaj atma işini anlamadım ahhshsh

konuyu yukarıya taşımak için yazıyorum. Yakın zamanda ameliyat olan var mı acaba? Ve muayene tarihi ile ameliyat tarihi arasında süre çok uzun oluyor mu?

her ayın son iki günü randevu açıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…