ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bende Gazi üniversitesi hastanesinde Serhat şibara randevu aldım Serhat beye yaptıranlar fotoğraf atabilir mi rica etsem

Ozelden serhat hocaya olanlr var forunda ben cok ksıyle konusdum onlarda ameliyat olacak hastalara destek olsun yarfımcı olsun lutfen bır zamanlar szde soru soeuo arastıyordunuz lutfen soranlara yardımcı olun

Merhaba, bende bu ay içinde duygu hanımdan burun ameliyatı olucam ve bende internette pek bir şey bulamadım. Bana ulaşabilme şansınız var mı? Ve fotoğrafları görebilme şansım var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum

Rica etsem bana da atar mısınız eşim ameliyat olucak bizde doktor arastiriyoruz

erkan deniz de burun gögüs ameliyatı olan varmı memnunmusunuz fotoğraf alabilirmiyim burun ameliyatı için ?

Erkan deniz ilgilendi amilyatımada o girecek burun estetiği yaptırıcam siz yaptırdınız mı

Merhaba, Gazi Üniversitesinde Sühan Ayhan hocaya estetij yaptırmak istiyorum. Ancak bu sürecin nasıl işlediğini ve Sühan hocanın nasıl burunlar yaptığını bilmiyorum. Bilgisi olan varsa lütfen benle iletişime geçebilir mi? Gerçekten çok zor bi durum.

Tek kelimeyle mükemmel

Merhaba merve hanım bende mayısta olucam ameliyat banada atarmisiniz foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…