Kemal beye ameliyat olmama 8 gun kaldi
kızlar ben fena bıseyyaptım.kan pıhtısı sandım dıkıslerın ıc tarafnı kaldrmak ıstedım alltta dıkıs varmıs yara gıbı hemen gerı kapattım merhe falan surdum ıns dıkısıme bısey olmaz ya
yaa kızlar ameliyat olanlar nasılsınız ne durumdasınız?ben ilk gün çok iyiydim sonradan daha kötü oldum.morluklarım şişliklerim baya azaldı.ama şu boğazım bi türlü geeçemedikronik faranjit var bende.bi azdı bi azdı sormayın.tam boğazım iyileşti derken öksürmekten tekrar tahriş oldu galiba.tad alamıyorum derken şimdide yutkunamıyorum.of neden oldu acaba.ağzımdan nefes alıyorum diye mikropmu kaptım acaba.bu burun delikleri kaç günde açılıyo acaba.içi dolu şuan kaşınıyo arada iyileşiyo galiba.uykularım hala tam düzelmedi.bide sıcakatn korumak gerekiyoya,şuan bende atel var yinede korumam gerekirmi acaba.şapka bile aldım kendime:)
yaa kızlar ameliyat olanlar nasılsınız ne durumdasınız?ben ilk gün çok iyiydim sonradan daha kötü oldum.morluklarım şişliklerim baya azaldı.ama şu boğazım bi türlü geeçemedikronik faranjit var bende.bi azdı bi azdı sormayın.tam boğazım iyileşti derken öksürmekten tekrar tahriş oldu galiba.tad alamıyorum derken şimdide yutkunamıyorum.of neden oldu acaba.ağzımdan nefes alıyorum diye mikropmu kaptım acaba.bu burun delikleri kaç günde açılıyo acaba.içi dolu şuan kaşınıyo arada iyileşiyo galiba.uykularım hala tam düzelmedi.bide sıcakatn korumak gerekiyoya,şuan bende atel var yinede korumam gerekirmi acaba.şapka bile aldım kendime:)
hahahah ne güldüm ya:))hele ben 28 sene yaşadım sınava kadar dayanamadım ahahaha:)))aha kaç günümüz gitti.bugün b iraz bakıyım dedim ama pek adapte olamadım tabi.bide benim gözler bozuk.sırf ameliyat olucam diye lens bile aldım numaralı.ama gözlerim tam açılmadı takamadım henüz.ya burnuna bişey olmamıştır ama nediye okadar oynuyosunki.bu arada ben artık sıkılmaya ve bunalmaya başladım.sıcakta tuz biber ekti valla.ne zaman açılcak bu burun deliklerimiz ya ofbenim burnum kan dolu ya.sizinki ne alemde.deniz suyunu sıkıyorum geri akıyo.iyice ilerimi itmem lazım,siz ne yaptınız.kardeşim deneyimli neyseki baya yardımcı oldu bana.oda spreyi kulak çubuğuna sıkıp ıslatıp onla içini temizle dedi.yapıcam ama inşallah bi zarar vermem.uykularımda hala düzelmedi ben atelin çıkmasından çok burun deliklerimden nefes almayı istiyorum artıık
kizlar resimleri ekleyebildim sonunda.. ama is yerinde oldugum icin diger resimler profil v.s evde kaldi diskte simdilik bu kadar :)
canım ben ikinci gün kötüydüm sadece.bugün tam bi hafta oldu. iştahım yok sadece onun dışında pek bi problem yok gibi.ama sanki burnum halen büyük gibi.bariz bi değişiklik göremiyorum henüz.o yüzden bi an önce hayırlısıyla atelim olınsın istiyorum.şuan burun içi değil de,üstü,atelin altı yani derim acayip kaşınıyo ya böyle bi kaşıntı olamaz. sıcaktan daha çok göz altlarını, morluklarını korumaya çalış,çünkü onlar kalıcı hale gelebiliyomuş.Allah yardımcımız olsun bu sıcak günlerde
Canim acilen deniz suyuyla burnunu yika eger yikamiyorsan. Yani burnun icine deniz suyunu sikmalisin ben ikinci gunden itibaren kullanmaya baslamistim, ve burdun acildi yavas yavas, burun icini zaten kulak pamuguyla temizlemelisin. eger burun icin kurursa doktor acmak zorunda kalir ve cok aci cekersin arkadasimin oyle oldu. Ayrica bi goz kremi var kucuk, ismini hatirlamiyorum onuda kulak pamuguna alarak burun icine iyice surmelisin gunde 7-10 kez, INANILMAZ RAHATLIYORSUN VE BURNUN ACILIYOR. deniz suyunu burunda kuruluk hissettiginde sonra da o kremi KULLLAN. Ben yaklasik iki ay deniz suyu spreyini kullandim ve kremi de, 4 ay olacak hala burnumu sadece kulak pamuguyla temizlemeye calisiyorum tikandiginda. BOGAZIN icin sicak suya tuz koy ve gargara yap belirli araliklarla, yumasatiyor bogazi ben oyle yapmistim. SAPKA GIYMEN YETERLI cok fazla guneste kalma.
canım ben ikinci gün kötüydüm sadece.bugün tam bi hafta oldu. iştahım yok sadece onun dışında pek bi problem yok gibi.ama sanki burnum halen büyük gibi.bariz bi değişiklik göremiyorum henüz.o yüzden bi an önce hayırlısıyla atelim olınsın istiyorum.şuan burun içi değil de,üstü,atelin altı yani derim acayip kaşınıyo ya böyle bi kaşıntı olamaz. sıcaktan daha çok göz altlarını, morluklarını korumaya çalış,çünkü onlar kalıcı hale gelebiliyomuş.Allah yardımcımız olsun bu sıcak günlerde
benimde burun ucum şiş tombik biraz:)bide alnım hala şiş ya,burnumla birleşiyo resmenbenim burnumda arada kaşınıyo sinir bi durum.peki senin burun deliklerin ne alemde.tıkalımı açıldımı.thiocilline d.iye bi krem vermiştir doktor sanada,hatta gör kremi ama burun içine sürülüyo.onu günde iki kez diyo ben öyle yapıyorum ama azmı acaba sen kaç kez sürüyosun.deniz suyunuda 5,6 kez sıkıyorum.ama oda içi dolu olduğu için çoğu geri akıyo.bu normalmiki
Fotografları göremıyorum
deniz suyu kullanıyorum tabiki.günde 4,5 kez sıkıyorum kafamı geri itip bekliyorum bi süre.doktor yazdı o kremlerden.günde iki kez burnumun içine kulap çubuğuyla sürüyorum.diğeride morluklar için onuda ili kez yapıyorum.ama sen 7,10 kez demişsin.eczacı iki kez sür yazmış.sabak ve akşam sürüyorum.kual çubuğuna deniz suyunu sıkıp temizlemeye çalışıyorum.ama pek bişi çıkmıyo.içi hala kapalı.acaba acelemi ediyorum.bugün 6.günüm.boğazıma sıktığım bi faranjit spreyi var ama senin dediğinide yaparım.teşekkür ederim yararlı bilgilerin için:)
ıkı saat usenmeden butun amelıyat surecımı yazdım sayfa sayfa yazdım gonder dedım ve bı baktımkı gırıs yapın yazdı!kendılıgınden cıkmıs heralde.off okadarda yazmıstım yaa(tekrar yazamıycam malesef.dun oldum bıttı ıste bukadar.genel olarak ıyıyım.hıc agrımolmadı.suratım cok sıstı ama.elyın gıbıyım.))gozlerım cok sıstı morardı.bı gozum tamamen kapandı.umarım dıgerıde kapanmaz yoksa hıcbısı goremıycem:)
Kizlar ben bugun tetkitleri oldum.Yarin sonuclari gosterecegim.Tetkit sonuclarini illa Kemal hoca mi gormeli.Ameliyati o yapacak ama pazartesi sali carsamba gunleri yokmus persembe benim ameliyatima gelecek.
bu başlığı ameliyat tarihini aldığımdan beri okumaya çalışıyorum ve gerçekten çok süper sıcak ve yardımseversiniz bu yüzden en sonunda üye olmaya karar verdim :) :) gilebek çooook geçmiş olsunnn bu arada yazdıkların keşke silinmeseymiş( çünkü benim doktorum da Bora Bey bütün ayrıntıları öğrenmek isterdim o yüzden temmuzun on yedisinde ameliyat olucam ve gerçekten çok korkuyorum ama burnumdan çok rahatsızım gerçekten normal bi görünüşü yok küçükken düşmüştüm sanırım çok hatırlamıyorum ama burnumun etrafı yara olmuştu o zaman ve şimdi gerçekten görünüşü beni çok rahatsız ediyor böyle bi işe kalkıştım ben en çok da ameliyat günü uyutulana kadaar yaşayacaklarımdan korkuyorum nedense umarım her şey yolunda gider ..
kızlar ben cuma gunu alcıyı aldrdım kemal hoca bant falanda yapıstırmadı ılk gun gozume cok ıyı geldı ama su an bıraz buyuk gelıyo gercı kemal hoca hızla şişer sonra duzelır korkma dedı ama moralım bozulmuyo deılsızın ne alemde alcıdan kucucukmu cıktı burnunuz:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?