kızlar canım çok sıkkınbugün ateli aldırmak için doktora gidicektim ya, aradım hastanede değilmiş.pazartesiye kaldı.tam da giyinmiş hazırlanmıştım falan.neyse o sinir ve stresle üstümü değiştiyodum.penyeyi kafamdan geçirirken elim yukardan burnuma çarptı.üstünde atel var tabi.çok sert bi darbe değildi,çarptı yalnızca.canım da yanmadı ama hani taze ya daha 5 günlük.ya şekli bozulduysa,kemik falan kaydıysa diye acayip canım sıkıldı.kapadım kendimi odaya napıcam diye düşünüyorum aklımı başka bişeye de veremiyorum.bişey olmuş mudur sizce?
Ameliyat önlüğü giydirilir canım butun hastanelerde korkmana gerek yok altında iç çamaşırında oluyor.Südyen taktırmazlar sadece
şu darbe meselesi çok canımı sıktı ya.bunca emeğim boşa giderse çok üzülürüm.Allahım korktuğuma uğratmasın
ameliyat günü yaklastıkca cok garip bi heycan oluo^^
Sevke gerek yok ssk liysan zaten sorun olmaz ucretsiz bile olabilirsin ameliyati. Baska turlu 800 tl falan odersin o kadar. Ameliyata Kemal Bey giriyor tabi asistanlar sadece yaninda ve yardimci oluyorlr , ben ameliyattayken 8 kisi vardi narkolog, Kemal Hoca ve asistanlar, ameliyati Kemal Bey yapiyor. Doktorlarin yeni kanuna gore Profesor olmalari icin belirli sayida ameliyat yapmalari gerekiyor, bunu bilmiyor musunuz, ayrica Kemal Bey orda ogretim gorevlisi ayni zamanda ve en iyi doktorlardan biri. Ben ve bir cok arkadasim Gazi de olduk ameliyati ve cok memnunuz cok profesyonel ve cok guzel calisiyor Hastane ve doktorlari. Muayehanesi olan doktorlarla hastane doktorlari arasinda hic bir fark yok belki sadece ilgi farli yani ozel muayenehaneler daha cok ilgilenir ama burda da az ilgilenmiyorlar. Kazik yemek istiyen ozele gidebilir, ayni hizmet valla...
evet canım.uyanıkken damar yolu açıyolar bi, tansiyon aleti bağlıyolar, bi de ekg mi ne göğse bant gibi şeyler yapıştırıyoar ya,ondan yapıyolar.sonra doktor iki soru soruyo ve uyuyosun.onun dışında herşeyi sen uyurken hallediyolar. sen uyanıkken yutmuyosun yani o hortumu.uyurken nasıl beceriyolarsa onu da bilmiyorum
cnm ya bise sorucam sna annem smdi biraz gözümü korkttu=((
ameliyat sırasında cırılcıplak mı oluyorz?
üstünde hicbisey olmadan ameliyat masasına yatırıp kollarından ve bacaklarından sabitliyolarmıs dogru mu
gerci bi örtü oluodur üzerimizde ama keske slip.de olsa:))
annemde ameliyat olmustu narkoz verilen her hastaya öyle yapıyolarmıs ufff:/
temmuzda olucam cnm ya ama birazcıcık tırstm galiba
ya ins cabuk iyilesirsin
anlayabiliyorum o psikolojiyi
sende fazla morluk filan yok dmi yani vardır da fazla yoktur umarım^^
kızlar valla derse bile başlayabilmiştim dayanamdım geldim iki lafın belini daha kıralım diyeya burun deliklerim tabiki de vardı her insanınki kadar ama böyle tombul ve yuvarlak değildi.şimdi bi yabancı hissediyorum kendilerini.yemeklerin tadını evet alamıyo insan ama acayip zevkli yine de bana ilk gün annem elleriyle yedirdi.gec gündüz süt,meyve suyu,çorba içirdi falan.sonraki günler pipet kullandım.tamponlardan sonra biraz daha rahatladım tat ve koku konusunda.
şuan kafam yağlı olduğu içün bu hald fotoğraf koyup göz zevkinizi bozmak istemem.akşama yoğun bi uğraşla yıkıcam ki yarın doktorun yanına gidiyim :) o vakit yaparız bişeyler.
bi de kızlar, ben doktoruma bi hediye almak istiyorum ama nasıl bişey almalıyım bilmiyorum. var mı bi fikriniz?
yok bebeım ya altında yara vardı baya acık boyle Allahtan yarım acmıstımda gerı kapattım baya pımpırıklıyım burnu egılır dıkıs kopar burnum duser falan dıye korkuyorumsu kpss arefesı gırdıgımızz ıslere bak 25 yıldır bu burunla yasıyorum 25 gun daha yasayamadım
Olmazmı ama sonrasında daha iyi hissedeceksiniz kendinizi bunu düşününce dahada heyecanlı olur..Darısı bizim başımıza
alemmiş annen:))önce bi ameliyat önlüğü veriyolar uzun ve kapalı onu giyiyosun.sadece altında külodun kalabiliyo,sütyen falan çıkıyo.bende endişelenmiştim ama hiç belli olmuyo gayet rahat.ameliyat masasına yatıncada hemşire sadece kollarını çıkarıyo,böyle straplez gibi düşün.sonrada üstüne örtü örtüyo.hiç sıkıntı yok yani merak etme.ha bide bant gibi bişi yapıştırmıştı sanırım ellerimle beraber karnımın üstünden ama hiç bişi anlamıyosun o hiç sıkıntı değil yani
ya tabiki seni anlıyorum ne diyebilirimkli.hepimiz aynı yollardan geçtik:)ama ben şimdi bakıyorumda okadar dert tasa endişe uçtu gitti bianda olup bitti herşey sanki.Allah hayırlısını versin tabi.sen nerde kime olucaktın.ben mesela asistana oldum.baya bi risk aldım yani.bugün 4.günüm.beklemekten ve dua etmekteb başka ne yapabilirimki.fazla endişeli diilim.bazı arkadaşlar gibi elimde aynaylada gezmiyorum valla.yüzüm şişti ve morardı tabi ama gün içinde bile azalıyo,görebiliyosun bunu.kremlerimi falan sürüyorum.en büyük sıkıntım burnumadan nefes alamamak ve bu yüzden yediklerimdenene tad alamamk onun dışında fena değikim:))
yok cnm yaa ben onu demek istemedim.sonuçta asistanlarda yükselmek için ameliyat yapmak zorundalarya hani diğerleride yapar yani hocaları ama ben bu asistanlardan çok tırsıyorum.çoğu bilgisiz o yüzden bu kadar sordum.tabi profesör olmak için ameliyat filan yapmak lazım ama diğerlrininde yani asistanlarıdna yapmaları lazım.onu demek istedim.ama kesin o yapıyo diyosanız içim rahatladı.özel illa iyi olucak demiyorum ben.ama hani bizimkisi keyfiyete giriyorya o yüzden acaba fazla ilgilenmzmi hastaneler diye düşündüm.bir çok doktor var özelde ssk dan gelme çok iyi yerlerde olan.tabii deneyimi orada kazanıyorlar.ama özel deyince tam deneyim geliyo akla.ama özel hariçtekiler ise daha deneyim aşamasında diye tahmin ediyorum.ama hep mi kemal bey yapıyo diğerleri napıyo? yani asistanları onlarda elbet tecrübe için el atacaklar.işte ben ondan korkuyorum.buradanda duydum ben bir sürü devlette olupda sonra çok pişman olan hasarlar çıkan.o açıdan...
Ben daha ameliyat olmadim canim benim ameliyatim 21`in de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?