Burun şeklinden memnunmusun? Oncesinde nasıldı tatlım burnun? KEMAL hocanın tarzı nedir burun yaparken çok merak ediyorum ben... Böyle sadece kemikten ibaret burun sevmiyorum ben... ://
sevindim valla kuşum duygudaşız diye senle :) işte hayatımızda kaç kez burun ameliyatı olmuşuz ki ondan şşediyoruz tabiben de tam yapmadım masajları ve dediğin gibi alnım burnumla aynı hizada.avatar gibi :) zaman zaman geçecek anca.kemik zımparalıyolar kolay mı
Burun seklimden memnunum sis olmasina ragmen guzel duruyor.Kemal hoca yaptigi burunlarin cok dogal olmasini istiyor.Benim burnum berbatti.Profilden bakildiginda cikinti olusturan kemik vardi,dusuktu birde genisti.Sagolsun hepsini duzeltti.Tamamen dogal oldu.
aaaaaaaaaaaahaa şimdide ben sevindim,meğer benden başka avatarlarda varmış ahahah:))şaka biyana o nolcak ya off.genel olarak doğal bi burnum oluştu memnunum bide şu avatarlık geçse:/neyse sınavda bitti artık daha çok ilgileniriz burnumuzla:)bugün doktor randevum vardı gittim.benm sol delik tam açılmamıştı,krem vermişti onu sürdüm bi süre gittim.daha iyi olmuş dedi.ve yine canımı çok yaktı.o demir alet varya onla burnumu kanırttı ayırttı,dibine kadar soktu bağırta bağırtasonra kulak çubuğuna o kremden sürüp dibine kadar sokup sürdü mahvetti beni 3. ayda göreyim seni dedi.burnunun içi çok ödemli dedi.tamamen yapısal dedi.o çıkıntı ve kemiği falan söyledim,hiç beni tatmin edecek şekilde konuşmadı gibi.pek memenun ayrılmadım bugün.masajıda tekrar gösterdi.ben bugüne kadar okşuyomuşum.öyle bi bastırdıki.acıta acıta yapmak gerekiyomuş demekki.bişey olmaz kıramazsın dedi falan filan işte:))
merhaba arkadaşlar.ben 10 kasım da gazi üniversitesinde ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.ilk osman latifoğluna gittim ancak kendisi beni kemal fındıkçıoğluna yönlendirdi.başta biraz endişelenmiştim ama çok memnun kaldım.tamponsuz ve çok rahat bi ameliyat geçirdim.şişliklerim 2 gün sonra tamamen indi ve bir hafta sonra alçım çıktı.ki alçım yara bandı gibi bişeydi.yaptırmak isteyen arkadaşlara seve seve ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.nefes alma problemim çözüldü.burnumun şekli çok doğal ve çok güzel oldu.geçen hafta kontrole gittim 2. bi ameliyata da gerek kalmamış.ayrıca yatak masrafı dışında hiç bir ücret de ödemedik.hepsini sgk karşıladı benim ameliyatımın
Burun seklimden memnunum sis olmasina ragmen guzel duruyor.Kemal hoca yaptigi burunlarin cok dogal olmasini istiyor.Benim burnum berbatti.Profilden bakildiginda cikinti olusturan kemik vardi,dusuktu birde genisti.Sagolsun hepsini duzeltti.Tamamen dogal oldu.
merhaba arkadaşlar.ben 10 kasım da gazi üniversitesinde ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.ilk osman latifoğluna gittim ancak kendisi beni kemal fındıkçıoğluna yönlendirdi.başta biraz endişelenmiştim ama çok memnun kaldım.tamponsuz ve çok rahat bi ameliyat geçirdim.şişliklerim 2 gün sonra tamamen indi ve bir hafta sonra alçım çıktı.ki alçım yara bandı gibi bişeydi.yaptırmak isteyen arkadaşlara seve seve ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.nefes alma problemim çözüldü.burnumun şekli çok doğal ve çok güzel oldu.geçen hafta kontrole gittim 2. bi ameliyata da gerek kalmamış.ayrıca yatak masrafı dışında hiç bir ücret de ödemedik.hepsini sgk karşıladı benim ameliyatımın
hiç bi bilgim yok cnm ya bu yüzden çooooooooooook korkuyorum:)))))hiç öyle bişey olabilirmi?ameliyat öncesi kilonu soruyolar ve senin bünyenin kaldırabileceği oranda narkoz veriliyo zaten.uyanmak söz konusu diil:))
Senin ameliyatını KEMAL hoca mı yaptı canım?
kızlarrr ben ameliyatı emekli sandığı karşılar diye düşünüyordum babamın emekli sandığına bağlıyım ama sanırım değilmiş biri beni aydınlatabilir mi?
Tatlım sen kime oldun ?
Kemal beye olduysan güvenilir mi ?
KPSS sınavından çıkan herkese geçmiş olsunnnn :)))
kızlar ben de yarın tahlil için gidicem çok heyecanlıyım ve sanki yarın ameliyat olcakmışım gibi korku var içimde her şey yolunda gider inşallahhhhhh... :)
sükür yahuen sonunda gelebildiniz sekerim o sınava bnde girdim ama umursamıyodum:) sorularda calınmıs zaten
buarada salı bnm ameliyatım:O
dua edin nüütfeen
ya bide bisey sorucam ameliyata giderken bna bi giris kagıdı filan vermediler
yani yatıs filan halletdim ama bi kagıt yok elimde
nüfus cüzdanımı bide ateli baskada bise gerek yok dmi
aklım cok karısık ya bankamatikte paramı yuttu
bu hastane işleri de aklımı karıstırıo
aaaaayyyy cilidiriiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
tutun aa dostlar bayiliciiiiiiiiiiim
valla şekercim okadar yazıyoruz burda dikkatli okumadın heralde:))karşılamıyo taiki.çünkü bu iş keyfi bi iş.eğer estetikte varsa işin içinde sağlık sorunun olup olmaması farketmiyo.ben önce bin lira verdim,çıkarken 170 ini iade ettiler.yani gazide fiyatlar bu şeklide.ona göre kendini ayarla
Bugün Bora beyin bir hastasını gördüm, çok kötü haldeydi. Dünya güzeli olacaksın deselerde bilseydim hayatta olmazdım bu ameliyatı diyordu. Normal bir burun ameliyatı gibi degildi hiç... Tamam şişlik morluk olur ama onunkisi çok fenaydı :/
15gun önce Osman latifogluna burun ameliyatı oldum gayet ilgili bir hoca Hala sis olmasına rağmen burnumun seklinden oldukça memnunum görenlerde beğeniyor çok doğal olduğunu söylüyorlar ben de öyle düşünüyorum zaten doğal yaptıgı için hocayı tercih etmiştim ama Gazi'de olmadı ameliyatım Prof oldugundan Gazi'de yapıyor mü bilmlyorum KOru hastanesinde oldu ameliyatım Osman hocayı tavsiye ederim isterseniz özelden telini de verebiirim
valla şekercim okadar yazıyoruz burda dikkatli okumadın heralde:))karşılamıyo taiki.çünkü bu iş keyfi bi iş.eğer estetikte varsa işin içinde sağlık sorunun olup olmaması farketmiyo.ben önce bin lira verdim,çıkarken 170 ini iade ettiler.yani gazide fiyatlar bu şeklide.ona göre kendini ayarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?