Ödeme konusuna cvp vermeyi unutmuşum. Ben daha ödeme yapmadım. Ameliyat günü ödeniyor sanirim
Ne zaman ameliyat oluyorsun sen? Bende Kemal Fındıkçıoğlu'na olcam.Kemal Fındıkçıoğlu'na olacağım ameliyat ama güvenemiyorum.((((((((((((((((
ben bu mesajı okuken sen ameliyat oldunda çıktın bile sanırım:))hadi geçmiş olsun sende kurtuldun şaka maka..asıl bundan sonra başlıyo gerçi:))
evet oldum cnm ya ameliyata aglayarak girdim annemi babamıda aglattım
narkozada alerji göstermişim ameliyatta
ilk günler zorlu gecirdim halen agrım var bide burnumun ucu cok sisti
burnum sanki hic ameliyat olmamısım gibi gözüküo bide iki tane cıkıntı gibi bisey olustu onlar gecermi ya cok sis burnum
zor atlatıyorum kardes:)
cnm lütfen bna dua et pek iyi deilim(
sen nası oldun iyisindir ins.
Yok tatlım ne kusuru? Keşke birilerde bana cvp verseydi de içim rahat girseydim ameliyata... Bese septum deviasyonu ve buna bağlı konka büyümesi var. Burnuma futbol topu gelmişti 6-7 sene önce... Kırılmış ve yanlış kaynamış. O zaman acile gittik, ödem deyip yolladılar. Meğer kırıkmış. Kemik çıktı orta yerde... Estetikte var kısmen yani...
Şeklinden ve nefes alışınızdan memnun musunuz?
evet param yok ve vazgeçtim ama sadece parasal yönden değil kendimi hazır hissetmediğimi de anladım o yüzden başka bir bahara kaldı :) ama yine de mutluyum ve huzurluyum şu anda.Umarım böyle de devam eder..Ameliyat olmuş herkese çoook geçmiş olsun tekrar ve umarım doğal ve istediğiniz gibi bir burna sahip olursunuz.Ameliyat olacaklara da şimdiden geçmiş olsun ve umarım her şey yolunda gider.Sağlık sorunlarınız da çözürlür inşallah en önemlisi bu sanırım :) ve tabi ki başta gilebek olmak üzere bütün herkese kocaman kocaman teşekkürler... :))) harikasınız!!! =)))
Hem saglık hem estetik olacak. Ama öyle burun kaldırma falan olmayacak tatlım. Septum deviasyonu+konka büyümesi+ burnuma aldığım darbe sonucu kemer yerinde sol tarafta ufak kemik çıkması... Sanırım o kemik alınınca yan duvarları daraltacak. Öyle dedi doktor. Zor olacak yani... Korkuyorum( bu yüzden foto çok önemli....
İlgilenip cevap veren herkese çok ama çok tşk ederim. İyi ki varsınız kızlar!
Ameliyat sonrası ağrı ve ağızdan nefes alma durumu çok mu zor? Ben en çok nefes olayından korkuyorum :26:
Bir de zor iş ya ameliyat! En basitinden diş fırçalayabiliyor muydunuz? Fırçalanmaz gibi ama alçı çıkana kadarda öyle durulmaz. Bilemedim şimdi... Aynı şekilde kaş bıyık almaya ne zaman başladınız? Birisi bu konuda topic açmış, aklıma düştü vallahi benimde... Benim 2 güne çıkar hemen... Doktor kontrolüne pala bıyık gitmek istemem :))))
Kızlar Kemal hocanın tarzı hakkida bilgiye çok ihtiyacım var. Ameliyat oluyorum çok az kaldı ama hiç resim görmedim. Bugün hastanede 3 ay önce ameliyat olmuş bir hastasını gördüm, ince kemikli bir burun yapmış. Ben kemikli burun sevmem hiç... Lütfen resim falan yok mu hiç? Lütfen sizin geçtiğiniz yollardan su an bizde geçiyoruz, aynı sıkıntıları eminim sizde yasamışsınızdır.((
artık bütün doktorların tarzı doğal burun yapmak.geride kaldı öyle hokka gibi yapma burunlar:))ama sen estetik olduğun belli olsun faln istiyosan,kafandakini doktoruna net bişekilde anlat.gerekitrse beğendiğin burunların fotoğrafını götürüp üzerinde konuş mutlaka
ayy canım ya baya korkuyodun zaten,tabi kolay değil ameliyat sonuçta.çok çok geçmiş olsun.seninki sadece sağlık için diilmiydi,estetikte varmıydı.aslında ağrı olmuyo artık ama demekki senin bünyen baya hassas.çıkıntı nerde oluştu ya,atel yokmu burnunda.biraz sabırlı ol bir haftaya büyük oranda sıkıntıların azalır.tabiki dua ederim.Allah herkese şife versin:)valla bende süper sayılmam:/burnum hala tıkalı,özellikle sol taraf.dolayısıyla hala tad alamıyorumtemizlerken çubuğa kan bulaşıyo hafiften.burnumun içi çok ödemliymiş,tamamen yapısal.bendede çıkıntı var.masajlarla geçmesi için dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok
eger saglık içinse cnm fazla problem etme iyi gecer ins. Allahın izniyleMuayene olayını bilmiyorum tatlım. Benim tanıdık vardı, hiç beklemedim direk aldılar beni... Ameliyat tarihini şu an gidersen Ağustos başına veriyorlar. Ben Salı ameliyat olcam(
eger saglık içinse cnm fazla problem etme iyi gecer ins. Allahın izniyle
biz burdan dua ederiz sna hem hastanın duası kabul olurmus
Allah razı olsun senden :) ne zaman ameliyat oldun sen? Burnunun şekli nasıl? Ne yaptırdın? Ve yüzün çok şiş mor mu canım? Allah acil şifa versin sanada canım benimmm :)
geçmiş olsunnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?