çok teşekkür ederim :)) ben nisan ayında muayene olmuştum bana tarihi sordular zaten daha çok dolmamıştı ameliyat defteri ben de okulum kapandıktan sonrasına olsun die temmuza aldım ücreti tam bilmiyorum babam halletti ama 1000 tl yatırdı diye biliyorum bir miktarını çıkınca geri vermişler galiba ama net bilmiyorum cnm
Yok tatlım başka bir şey demediler. Ben o gün 3 sefer kan kustum, o yüzden beklettiler beni... Aksam 8.30da çıkabildim. Kanaman olursa panik olma sakin, kanamayı daha çok artırıyormuş o... Öyle dediler
bu arada neden öyle kan kustun canım ya(( iyisin di mi şimdi?
anladım bana burnu nasıl temizleyeceğimi falan söylediler de bu bez konusunda bir şey dememişlerdi acaba başka söylemedikleri de var mıdır diye düşündümneyse sanırım olayın psikolojik tarafını da atlatmamız gerek.. bu arada ağrı kesiciyi kullanıyor musun? ne zamana kadar kullanmaya devam edicez?
Aaa bak Banada burnumu nasıl temizleyeceğimi söylemediler. Temizlik konusunda ne dediler canım sana? Nasıl temizliyorsun?
tekrardan geçmiş olsun cnm umarım burnun çok çok güzel olmuştur:)
spreyi burnuma sıkmamı söylediler ve pmuklu çubukla çok içeri gitmeden temizlememi söylediler bir de krem sür o çubuklara burnunun içine sür dediler öyle bir de şu bantı kes demişlerdi haa bir de banyo yapma dediler ıslanmasın diye ama boyundan aşağı yapıcam bu gün dayanamıyorum saçımı da bilmiyorum anneme yıkattırırım sanırım ama zor olacak gibi bu arada aklına gelen her şeyi yaz olur mu ? ağrı kesici kullanıyor musun?
Bende öyle temizleyeyim bari... Çok ağrım olmuyor ama ağrı kesici kullanıyorum yinede günde 3 kere.. Bir süre daha kullanırım sanırım. Bırakınca yazarım buradan ama daha erken... Burun içime bakıyorum aynadan... Çok kötü ya! Felaket! Seninde öyle mi?
Banada dua edin ne olur yarın ameliyat oluyorum :/
Yazdiklarinizi daha yeni okudum,yanyana ameliyat olmussunuz nerdeyse ne guzel ya) cok gecmis olsun ikinize de tugbaa ve sonkibrit,bisey daha sorcam,ilk ameliyatiniz miydi? Kemal hoca revizyonda nasil acaba???
İlk ameliyattı benim... Sağlık temelli bir ameliyattı benimkisi... Gerekirse estetik müdahalede bulunacaktı, gördüğüm kadarı ile hiç oynamamış burnumla... Ameliyatın nasıl geçtiğini bilmiyorum canım tıbbi olarak ama benim açımdan bakacak olursak gayet rahattı, korkacak hiçbir şey yok. Asıl ameliyat sonrası zor... Burnuma ne yaptı ne yapmadı konuşamadık Kemal hocayla.. Haftaya kontrole gidince sorcam detaylı bir sekilde... Bende çok merak ediyorum.
Tesekkurler canim hizli cevabin icin,burun ameliyati sonrasini bilirim o yuzden ikinci ameliyatta bu kadar arastirma yapiyorum,umarim cok guzel olmustur burnun ve sagligi da hic ikinciye gerek duymazsin insallah..bu cok degerli bir dua bence)) cok gecmis olsun,merak etme sadece bir hafta sonra sislik fln kalmayacak ama doktoruna da sorarak buz uygulamasi yapmanda fayda var
Sonkibrit nerelerdesin? Sesin çıkmıyor hiç.. Bir sorun yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?