bide kızlar söylemeyi unuttum bugün biraz daha fazla sisiceksiniz moraracaksınız
ameliyattan bi sonraki gün en fazla agrı ve morluklarnızın oldugu gün oluyo oyüzden panik yapılacak bi durum yok:))
ben beya panik yapmıstım hepsi yavas yavas gecio
burnuzda et yakıldıysa veya baska bisey her iki tarafında iyilesmesi aynı olmayabiliyo bunda da panik yapılıcak bi durum:)
kendinize mutlaka günesten koruyun
ve son bi tavsiyem lütfen bu günlerde aynaya bakmayın ben o hatayı yaptım doktorumun uyarmasına ragmen kendimi bosu bosuna üzmüsüm
atelinizde cıkıntılar olabilir buda sorun deilmiş:)
hepsini gittigimde gecen kemal hocaya sordum:))
hepinizi öpüyorum iyi iyilesmeler:))
İki taraftan kessek bile bantı illa ki çıkarmayacak miyiz? Anlamadım tatlım ya :)
Morluk ve Şişlik ne zaman geçiyor tatlım ya? İlk gun neysede bugün çok kötüyüm! Bir de bant kesme olayını anlamadım ben...
yok yok ya pişman olmayız.güzel oldu güzel:))eski burnumla kıyaslaynca valla gayet memnunum şimdi bile:)
peki bu bantı ne zaman çıkarmamız makbul? :)))
bu arada kızlar benim bacaklarımda özellikle eklemlerde ağrılarım var nefes alamamak yetmezmiş gibi bi de bacak ağrısından uyuyamıyorumm size de oldumu?
Tugbaaaaa tam olarak sarışın değildin ama sarılar vardı lenslerimi takmadığımdan tam algılayamadım sen de benikesin görmüşsündür mavi beyaz yeşil çizgilli tişörtüm vardı üstümde yanımda da bi arkdaşım vardı esmer ve siyah gözlüklü içimden bir ses o kız sendin diyor :)
misimisy ayrıca açıklaman için teşekkürler :)
bende bugun ameliyat günümü aldım 14 agustosta ameliyat olacagım kemal bey'e yazılanlar arasında bogaza hortum flan sokuluyor diye anladım onun nedeni nedir çokmu acıyor arkadaslar uyuttuktan sonramı yapılıyor ve uyanınca narkozu kusmak flan ne kadar sürede oluyor canınız cok yanıyormu.. şimdiden cok tesekkürler
Hayır tabi ki hortumu sen baygınken atıyorlar. Ruhun duymaz senin... Çıktığında hafif boğaz ağrısı oluyor o kadar... Aynı gün geçiyor zaten o ağrı... Biraz su içince ya da bir seyler yiyince hemen kustum ben aynı gün... Ondan sonrada çıkardılar zaten...
bende bugun ameliyat günümü aldım 14 agustosta ameliyat olacagım kemal bey'e yazılanlar arasında bogaza hortum flan sokuluyor diye anladım onun nedeni nedir çokmu acıyor arkadaslar uyuttuktan sonramı yapılıyor ve uyanınca narkozu kusmak flan ne kadar sürede oluyor canınız cok yanıyormu.. şimdiden cok tesekkürler
O kadar çok kisi gördüm ki hatırlatmıyorum tatlım ya :) benim altımda adidas siyah eşofman ve üstümde pembe beyaz geniş bol bir tişört vardı :)
peki bu bantı ne zaman çıkarmamız makbul? :)))
bu arada kızlar benim bacaklarımda özellikle eklemlerde ağrılarım var nefes alamamak yetmezmiş gibi bi de bacak ağrısından uyuyamıyorumm size de oldu mu?
ya ben uyanınca şoka girdim hani o kadar acımıyodu ama öyle güzel uyuyordumki birden uyanıp da acıyı hissedince can da tatlı olunca ağlamışım zaten sarhoş gibiydim :)))) çok sorun değil korkma hemen uyuyorsun ne zaman uyuduğunu bile anlamıyosun her şey çabucak bitiyo :)
inş herşey hemen olur ve biter tabi güzelde olur inşş :) peki doktora ameliyattan önce fotograf götürdünüzmü acaba götürülen
fotolara benziyormu yapılan burunlar
herhangi bir fotoğraf götürmedim zaten normal doğal bi burunum olsun yeter bana :) eski burnumdan kötü olacağını sanmıyorum :) bu arada ameliyattan sonra bikaç saat kalıyosun hastanede bi sorun yoksa isterseniz taburcu edebiliriz diyorlar 5.30 ta odamdaydım geceon bir gibi eve geldim ev daha rahat oluyor diye.
kızlar ben bu bant olayına ısınamadım yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum atelin ordan burnumun ucuna bağlı olduğu için korkuyorum bişi olur diye yaa :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?