cnm en fazla 1200 veriyosun
evt bnde öyle rüyalar görüyorum halen cok mu cok etkilenmişiz ne:))
fazla düsünmemeye calıs bnce gerci bnde senden farklı deilim:))
ben de dün gece gördüm canım merak etme yalnız değilsin :))
cok etkiledi beni henüz olmadım ama uzun senelerdir istiyordum olmayı sonunda olucam bakalım... bu forum cok güzel gerçekten cok faydalı yorum yapıp yardımcı olanlardan Allah razı olsun
ben de istiyordum bir anda oldu bitti ameliyat günün çabuk gelcek endişelenme rahatına bak ameliyat da rahat geçicek zaten sen bişi yapmıcan onlar yapcak :)))her şey güzel olur inşallah senin için ve hepimiz için...
tatlım bnm halen tıkalı bi tarafı
acılıyo yavas yavas ama:)
hareketlerimi atrif ediim sna brun ucunu hafif basparmagınla kaldırıyosun
sonra burunun kenarının tutuyosun silermis gibi
sonra burun basından ucuna kadar iki parmagınla tutup asagı kadar indiriyosun aynı hareketlerdir ama
yapmasanda olur dediyse yapma cnm istersen
bnada şu kadar süre yap filan demedi(( öyle yapıyorum
sükürler olsun biraz dha indi şişliklerim
ama tatlım senin adına gercekten sevindim:)) dün burdan dua etmistim sana iyi bi sonuc alman için ilk actıgında begenirsen daha sonra dha cok begeniyosun cnkü:))
burun ucunda siskinlik varmı cnm sende bide bantı sorudugn için cok teskürler sna bant taktımı
ben de istiyordum bir anda oldu bitti ameliyat günün çabuk gelcek endişelenme rahatına bak ameliyat da rahat geçicek zaten sen bişi yapmıcan onlar yapcak :)))her şey güzel olur inşallah senin için ve hepimiz için...
ben de sonradan çıkınca aklıma geldi de şaşırdım ama sanırım ben iyi temizleyemedim hem de ödem oldu ya içi onu görmek için çağırcak sanırım
şekli düzgün şu anda ucu şişti ama kemerim gitmiş o eskiden ucundaki genişlik de yok şekil düzgün ama işte eski burnum değil tabi ki bu yüzden afalladım bi garipsiyorum şu anda acaba olmasam mı dedim kendi kendime bi ara ama zaten kemik kırıktı şeklini de düzeltmek akıllıca olurdu bu sene yapmasaydım ya gelecek sene ya da daha sonra yapardım diye düşünüyorum sonuçta takıntı haline getirdiğim bir şeydi inşallah hayırlara vesile olur ne diyim..
evt cnm ya şisen yerler soyulurmus buarada belki kemal hoca sna demeyi unutmustur bna demsiti fazla sıcak banyo yapmıcakmısız
evt cnm sna katılıyorum devlet hastanesinde cok zor cok ilgilenen bi doktor bulmak
kemal hoca bnada gülüyodu:)) ama o da cok rahat ya hic panik yaptırmıo insanı:))
bide cok acıklma yapmıo
Canım benim kuaför taşınmış İstanbul'a ondan gidemedim. Hiç sordun etme. Aldır rahatça... Kemal hocanın bugün burnuma yaptığını görseydin bizim çarpmalar neymiş dersin :)[/Q
gercekten ya kemal hoca ilk basta atel cıktıktan sonra bnm burnuma öyle bi bastırdı ki carpmalar filan yanında hafif kalır
kızlar buarada mutlaka korunma duası okuyun kendinize sabah aksam kazalardan filan korunmak için:))
bilmiyosanız burdan paylasabilirim sizlerle:))
Ayhhh ben bilmiyorum o duayı... Paylaşırsan inan çok mutlu olurum canım
ben de dün gece gördüm canım merak etme yalnız değilsin :))
Masaj yapmıyorum ben o zaman... Biraz daha geç iner ne yapayım? Canım tatlı :) Burun ucu şiştir herhalde ama öyle absürd bir şey yok. Her yeri birbiriyle orantılı... Böyle bile kalabilir, sorun değil :) Burnun alına bağlandığı yer fazla şiş ama diğer yerler epey iyi canım. Soğuk suyun çok faydasını gördüm sanırım. Hala yüzümü buz gibi suyla yıkıyorum.
Bant takmadı canım, gerek yok, takarsam 1 hafta daha duş alamazsın dedi, tatmin oldum :)
Duaların için çok tşk ederim, Allah razı olsun canım benim... Hepimizin burnu istediğimiz gibi olur umarım :))
masallah masallah cnm bnm cok sevindim:))
Allah hepimizden razı olsun
bnm burnumun ucundaki şiş halen inmedi aslında cnm sıkılıyo
yakında ablamın nişanı var insallah iner sislikler ya bnada dua edermisin tatlım bazen cnm cok sıkılıyo(
kızlar duayı paylasıyım okumak isteyenler için:))
sbah aksam 3 kez okursanız insallah korunursunuz belalardan ins.
Dert, bela, fitne, hastalık, nazar, sihir ve zalimlerin şerrinden korunmak için, sabah akşam, 3 kez bu duayı okunmalıdır.
(Bismillâhillezi lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semiul alim)
duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.
Ben Kemal hocaya vuruldum desem yeridir.Zaten sırf o yüzden ameliyat olabildim yoksa çok zor yani benim işim... 2 gün içinde karar verdim, gittim ameliyat oldum
ben sana kemal hoca bal kaymak demıstım ama vurul dememıstım tugbaa cım bu iş karakolda bıterr bu arada bak olduda bıttı
Tabiki de ederim canım benimmmmmm :) İnşallah iner en kısa zamanda istediğin gibi olur. Sende benim için dua et sonradan sorun çıkmasın :)
tamam tatlım bnm bnde ederim burdan sna:))
bide tatlım aklıma sey geldi acaba günde 1 kez olsun yapsan mı ki masajı
dün durup dururken aklıma geldi
istersen cok hafif bi sekilde bikez filan yap cnm
ama insallah hic gerekmez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?