ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anestis çok teşekkür ederim bilgiler için :))

misimissy ben de sınavlardan gidemedim henüz ama haftaya bitiyor, haftaya gitmeyi düşünüyorum açıkçası...araştırma sürecindeyim...gidebildiğim kadardoktora gitmek öyle karar vermek istiyorum :) karar vermek zor evet

aynen öyle cok zor ya burdan paylasalım gidebidgmz doktorları gerci bn ankaradaym sınavlarda bitti sayılır ama işte bi gidemedm^^
cok arastırınca da insanının aklı karısıo hayırlısı olsun diyelim en iyisi

evet ya, ben hangi doktora gideceğimi bilmiyorum gazi'de. gerçi direk gidip randevu almak gerekiyomuş ama bilemedim ya :/ hafta içi cesaretimi toplayabilirsem gidicem :)

salıya randevum var acaba hazıran ayı ıcınde yaparlarmı amelıyatı kızlar?

salıya randevum var acaba hazıran ayı ıcınde yaparlarmı amelıyatı kızlar?

rewen nasıl aldın randevuyu ve kimden aldın öğrenebilir miyim? ameliyat gününe doktor karar veriyor sanırım canım, yoğunluğuna ve senin talebine göre ayarlıyor diye biliyorum

rewen nasıl aldın randevuyu ve kimden aldın öğrenebilir miyim? ameliyat gününe doktor karar veriyor sanırım canım, yoğunluğuna ve senin talebine göre ayarlıyor diye biliyorum

cnm ben dırek gttım sekretere alttan muayene sırası al dedı bılgı ıslemden aldım genc bır doktor vardı onunla gorustum salı gunune randevu kartı hazırladı bana bashekım le kararlastıralım tekrar gel dedı yanı yarın tekrar gıdıyorum..sıze tavsıyem aramakla ugrasmayın asla dusmuyor

merhaba arkadaşlar...benim merak ettiğim konu bu yaz hem ablam hem de ben ameliyat olmak istiyoruz.ablamda nefes problemi +kemik var ben de ise küçükken burnumu çarptğm için eğiklik ve ayretten sinüzit +kemik var sormak istedğm ikimizin ameliyatını ssk karşılar mı bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirimm

Son düzenleme:
valla ssk karsılar diyolar ama bizde tam bilimyorz=((
kızlar önemli bi hatırlatma eger polen alerjiniz varsa bahar cıkısı yaptırmayın diyolar

kızlar merhaba.ben hacettepeye gidiyorum.haziranda ameliyat olucam.yardımcı olabileceğim bişey olabilirse sorabilirsiniz.

Merhaba hacettpe de hangi doktor ve ön görüşmende ne kadar fiyat söylediler acaba?

ben plastik cerrahiye değil kbb ye gittim canım.septorinoplasti yapılacak.nefes problemi+şekil bozukluğu için.bunun için ekstra bi fiyat biçmediler :)
demir beye gidiyorum ben.tavsiye üzerine özellikle o olsun istedim.zaten oraya gidince de farkettim ki biçok kişi demir bey için gelmiyor.inşallah sonucu güzel olur.

inşallah tam da istediğin gibi güzel bir sonuçla karşılaşırsın şimdiden geçmiş olsun canım :)

inşallah tam da istediğin gibi güzel bir sonuçla karşılaşırsın şimdiden geçmiş olsun canım :)

İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşırız, pişman olmayız canım.çok sağol. hayırlısıyla bir an önce olup bu stresten kurtulayım istiyorum.uzadıkça hem ben geriliyorum hem de annem mırın kırın ediyor.

septum deviasyonu olduğunu kendin anlayabiliyo musun bende nefes sorunu yaşıyorum ama genelde yattığımda sağ tarafımda ve nezle grip gibi hastalandığımda daha çok oluyo bende perşembe günü gaziye gitmeyi düşünüyorum ama plastik cerraha çünkü asıl istediğim estetik ama sanırım onunlada ilgilenebilirler varsa :)

kızlar bugun gıdıp amelıyat gunumu aldım kemal hocadan hazıraan 11 de amelıyatım var cok korkuyorumm kemal hocaya amelıyat olan yazsın nolurr:2:

kızlar bugun gıdıp amelıyat gunumu aldım kemal hocadan hazıraan 11 de amelıyatım var cok korkuyorumm kemal hocaya amelıyat olan yazsın nolurr:2:

ameliyat olanları okuduğum kadarıyla çok memnunlar ben sana sorun olmazsa ücret konusunu sorabilir miyim benim için önemli ayrıca şimdiden kutluyorum cesaretin için ben uzun zamandır erteliyorum artık bir an önce halletmenin peşindeyim :)

tatlım üç aşagı beş yukarı 1000 dedı

Kemal hoca nerede yapıyor amelıyatı bırde amelıyat gununu nekadar sonraya verıyorlar canım.İnşallah çok guzel sonuclar alırsın.

tatlım gazıde yapacak bana 12 gun sonraya verdı cok sanslıyım bu konuda sanırım cunk sureklı yurt dısında olan bırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…