ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım özelden yazamıyorum msj dolmadı daha.
ben ameliyat olmak istiyorum burnumda tıkanma var ve burnumu beğenmiyorum bana yardımcı olabilirmisin resimlerin görünmüyor ve kemal bey anlatığın burnu çıkarabiliyor mu? ne olur yardım et

merln hiç korkma ilk gün biraz ağrın oluyo ona da ilaç veriyorlar 2 saate bir hissetmiyosun bile.sonrasında ben ağrı kesici içme ihtiyacı bile duymadım.en ağrısız ameliyat burun ameliyatıymış zaten

ayy eşimi de ikna ettim canım.bi ara gidip görüşeceğim.artık çok pahalı olmaz sanırım.belki siğorta karşılar hepsini.ablam çok korkuttu beni tampon felan zor diye.

canım verdigin bilgiler için cok saol gercekten aklımdaki cogu soru cvp buldu ama sadece bi sorum daha olucak^^ smdi ben gaziye gttigimde ilk randevu için para ödücekmiyim=(( onu pek anlayamadım

Valla ben de onu merak ediyorum aslında...profesor olduğu için belki muayene ücreti vardır...

canım verdigin bilgiler için cok saol gercekten aklımdaki cogu soru cvp buldu ama sadece bi sorum daha olucak^^ smdi ben gaziye gttigimde ilk randevu için para ödücekmiyim=(( onu pek anlayamadım

yok yok hiç bi para ödemiyosun.sadece tahliller için sgkdan fark çıkarsa onu verirsin

ayy eşimi de ikna ettim canım.bi ara gidip görüşeceğim.artık çok pahalı olmaz sanırım.belki siğorta karşılar hepsini.ablam çok korkuttu beni tampon felan zor diye.

ameliyatta fazla bi kanaman olmadıkça tampon koymuolar gazide.hacettepe de hala tamponlu yapılıyo ameliyatlar.hiç korkma hemen geçip gidio

kemal beye ben tıkanma için gitmiştim ama ameliyat günü şekil konusunu da konuştuk.valla canım benim anlattığımdan daha güzelini çıkardı.kemal beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.resimleri de senin için ekliyorum tekrar
xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ssk karsılasydı keşke benim burnumda sorunum yok şükür sadece birazcık yandan eğrilik çıkıntı var..

teşekkürler canım

arkadaşlar ben de gazi'yi bir denemek istiyorum karar aşamasındayım...direk beşevlere gidip estetik bölümünden mi randevu almak gerekiyor? bir de doktor tasarım yapıyor mu yoksa neler yapacağını mı konuşuyor direk...:)

Bende bu ay sonunda sınavlar için ankaraya gideceğim daha önce burnumdan revizyon oldum ama hala nefes sorunum oluyor sınavdan 1-2 gun önce gıtsem tahlıl falan yetısırmı acaba bırde dırek estetık ıstıyoruz desek cokmu pahalıya patlar bıze. Ve yaptıran arkadaşlar öncesı ve sonrası resım eklemenız mumkunmudur.Çok ezıyetlı oldum sımdıden kusura bakmayın

evet direk gidiosun bölüme.doktor hastanede tasarım yapmıyo.sadece seni dinliyo.ama ben özel muayenehanede ameliyat olucam dersen o zaman doktorunu şimdiden belirleyip onla direk irtibata geç çünkü hastaneye gittikten sonra seni ordan muayenehaneye götüremiyorlar.

tahlillerin o kadar kısa zamana yetişmez çünkü büyük ihtimal randevunu ileri bir tarihe verirler.çok kalabalık oluyo doktorlar sürekli ameliyatta iletişime geçmen bile baya zamanını alabilir

o gün direk gittiğimde muayene olabilir miyim sence anestis? yoksa randevu mu verirler :/ peki sence ücret uygun mu ve güvenilir mi gazi...yapay duran bi burnu kimse istemez sonuçta

o gün direk gittiğimde muayene olabilir miyim sence anestis? yoksa randevu mu verirler :/ peki sence ücret uygun mu ve güvenilir mi gazi...yapay duran bi burnu kimse istemez sonuçta

valla cnm daha öncede dediğim gibi ben ücret ödemedim ama tabi neye göre değişiyo bu bilmiorum.doktor bey sana gün verirken tahmini fiyat aralığını da söylüyor.ben o fiyata göre gitmiştim ama çıkışımı yaparken sadece yatak parası verip çıktım.valla benim bi çok hastanede çalışan doktor arkadaşlarıma sorduğumda da bana gazide ol ameliiyatını dediler.ben de çok memnun kaldım iyi ki dinlemişim onları.yapay bi burun da ancak nasıl çıkar biliyo musun sen doktorunu dinlemeyip de inat edersen yüzüne göre değilde senin istediğine göe yapılcağı için burnun anca bu şekilde yapay bi burna sahip olabilirsin.ayrıca git bi araştır konuş bikaç yerle içine kim sinerse ona git.muayene için o gün olabilirsin dyemem çünkü acayip bir yoğunluk oluyo.ama telefonlada ulaşılamıyor gaziye

Teşekkur ederım canım bılgıler ıcın ben yınede bu hafta geldıgımde şansımı deneyıp muayene ıcın gıdecegım hastaneye bakarsın şanslı cıkar 15 gun sonrakı sınav ertesınede amelıyat tarıhımı alırım doktora nefes sorunu ıcın geldıgımı ama burnumuda duzelttırmek ıstedıgımı baştan söylesem olurmu son dakıka duzeltemeyız derse okadar uzakta amelıyat olmus olmam saçma olur cunku

kızlar bikac kişi gaziye gitmek istiyodu giden oldu mu aranızdan?
özellikle kemal fındkcıogluna muayenesine gittiniz mi arastıranlar
ben sınavlar yüzünden daha gidemedim ama yakın tarihte giden varsa memnun kaldımı
ben bi türlü gidemedim yaa=(( erteleyip duruyorum galiba biraz da korkuyorum=((
Allah ameliyat olmak isteyen herkese yardım etsin inş. karar vermekde cok zormus, inş. herkesin ameliyatı cok basarılı gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…