merln hiç korkma ilk gün biraz ağrın oluyo ona da ilaç veriyorlar 2 saate bir hissetmiyosun bile.sonrasında ben ağrı kesici içme ihtiyacı bile duymadım.en ağrısız ameliyat burun ameliyatıymış zaten
ben direk plastik cerrahi bölümüne çıktım ve sekreterle görüştüm uygunsa o gün muayene ediyo değilse başka güne randevu veriyorlar.telefonla fln uğraşmayın hiç cidden işkence oluyo.bide dedikleri doğru her doktor kendi ofisinde muayene ediyo ama kemal beyde öle bi sorun yok.kendi muayenehanesi yok diye biliyorum.bide ben yatak bedeli hariç hiç bi para ödemedim.benim nefes alma problemimde vardı asıl ameliyat amacım oydu hazır kırılıyorken şekil konusunda da anlaştık :) tüm masraflarımı sgk karşıladı benim.yine doktorla ücret konuşuluyo tabi.genelde kullanılan anesteziye göre fiyat değişiyo ama sizde ameliyat sonrası benim gibi bi sürprizle karşılaşabilirsiniz belki :) kemal bey de bana 1000-1500 arası değişir demişti fiyat için.
canım verdigin bilgiler için cok saolgercekten aklımdaki cogu soru cvp buldu ama sadece bi sorum daha olucak^^ smdi ben gaziye gttigimde ilk randevu için para ödücekmiyim=(( onu pek anlayamadım
ayy eşimi de ikna ettim canım.bi ara gidip görüşeceğim.artık çok pahalı olmaz sanırım.belki siğorta karşılar hepsini.ablam çok korkuttu beni tampon felan zor diye.
canım özelden yazamıyorum msj dolmadı daha.
ben ameliyat olmak istiyorum burnumda tıkanma var ve burnumu beğenmiyorum bana yardımcı olabilirmisin resimlerin görünmüyor ve kemal bey anlatığın burnu çıkarabiliyor mu? ne olur yardım et
yok yok hiç bi para ödemiyosun.sadece tahliller için sgkdan fark çıkarsa onu verirsin
ben direk plastik cerrahi bölümüne çıktım ve sekreterle görüştüm uygunsa o gün muayene ediyo değilse başka güne randevu veriyorlar.telefonla fln uğraşmayın hiç cidden işkence oluyo.bide dedikleri doğru her doktor kendi ofisinde muayene ediyo ama kemal beyde öle bi sorun yok.kendi muayenehanesi yok diye biliyorum.bide ben yatak bedeli hariç hiç bi para ödemedim.benim nefes alma problemimde vardı asıl ameliyat amacım oydu hazır kırılıyorken şekil konusunda da anlaştık :) tüm masraflarımı sgk karşıladı benim.yine doktorla ücret konuşuluyo tabi.genelde kullanılan anesteziye göre fiyat değişiyo ama sizde ameliyat sonrası benim gibi bi sürprizle karşılaşabilirsiniz belki :) kemal bey de bana 1000-1500 arası değişir demişti fiyat için.
rica ederim inşallah işinize yaramıştır
arkadaşlar ben de gazi'yi bir denemek istiyorum karar aşamasındayım...direk beşevlere gidip estetik bölümünden mi randevu almak gerekiyor? bir de doktor tasarım yapıyor mu yoksa neler yapacağını mı konuşuyor direk...:)
Bende bu ay sonunda sınavlar için ankaraya gideceğim daha önce burnumdan revizyon oldum ama hala nefes sorunum oluyor sınavdan 1-2 gun önce gıtsem tahlıl falan yetısırmı acaba bırde dırek estetık ıstıyoruz desek cokmu pahalıya patlar bıze. Ve yaptıran arkadaşlar öncesı ve sonrası resım eklemenız mumkunmudur.Çok ezıyetlı oldum sımdıden kusura bakmayın
evet direk gidiosun bölüme.doktor hastanede tasarım yapmıyo.sadece seni dinliyo.ama ben özel muayenehanede ameliyat olucam dersen o zaman doktorunu şimdiden belirleyip onla direk irtibata geç çünkü hastaneye gittikten sonra seni ordan muayenehaneye götüremiyorlar.
o gün direk gittiğimde muayene olabilir miyim sence anestis? yoksa randevu mu verirler :/ peki sence ücret uygun mu ve güvenilir mi gazi...yapay duran bi burnu kimse istemez sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?