ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım az çok farkedersin nefes almada sıkıntı yaşadığını.uyurken zorlandığını.benim kulak tıkanıklığı bile yapıyodu.sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyodum.ama dediğin gibi biraz da estetik rahatsızlık duyuyodum şekil bozukluğundan dolayı.

Muayene ıcın randevu aldınmı dırekmı gıttın hastaneye özedlden dr un adını soyadını yazabılırmısın banada varsa bırde telefonlarını

Muayene ıcın randevu aldınmı dırekmı gıttın hastaneye özedlden dr un adını soyadını yazabılırmısın banada varsa bırde telefonlarını

kızlar ben hacettepe de okuyorum ama beytepe kampüsündeyim biyoloji okuduğum için tıp fakültesinde staj yaptım pediatride insan hiç mi araştırmaz diyceksiniz :)keşke diyorum ben de şimdi araştırsaydım ama orda olduğum sürede her bölümde acil dışında randevuyla çalışıyolardı onu biliyorum ayrıca orda estetik olan bir çalışan da vardı burun estetiği değildi ama çok memnundu göğüs estetiği olmuştu kendisi :)

canım bana mı sordun bilmiyorum ama ben bu doktora üstün çabalarımla ulaştım :) eskiden dışkapıda çalışıyodu.hacettepeye geçicem şuan bana ameliyat vermiyolar, oraya geçeyim öyle gel dedi.ben de bir ay bekledim ve direk yanına gittim hatırlattım kendimi.o da sağolsun çok ilgilendi.orda da zaten gördüm ki biçok hasta özellikle onun için gelmiş.mesela bi amcayla sohbet ettik ayak üstü.6 ay önce bi ameliyat geçirmiş ama burun sırtında çökme gibi bişey olmuş.o da revizyon için özellikle benim doktoruma gelmiş.ben bi de aynı doktora ameliyat olan tanıdıkların burnunu gördüm bi sıkıntıları yok.ama yine de korkularım var tabi ister istemez.

tatlım gazıde yapacak bana 12 gun sonraya verdı cok sanslıyım bu konuda sanırım cunk sureklı yurt dısında olan bırı.

çok sevindim canım, kemal fındıkçıoğlu galiba değil mi? randevu verirler umarım, yarın gidip randevu alacağım ama nasıl yapacağıma dair fikrim yok :)) plastik cerrahi bölümünden alıyoruz değil mi? eğer evetse, gazinin bu bölümü hangi semtte...nasıl gidebilirim yardım eder misiniz?

canım bende yarın sınavımdan çıkıp gidicem randevu almaya beşevlerde yani normal gazi hastanesinin olduğu yerde ben daha önce arkadaşımla gittim yine onu yanıma almayı düşünüyorum bulamazsam diye

canım bende yarın sınavımdan çıkıp gidicem randevu almaya beşevlerde yani normal gazi hastanesinin olduğu yerde ben daha önce arkadaşımla gittim yine onu yanıma almayı düşünüyorum bulamazsam diye

teşekkür ederim sitesine baktım da bahçelievlerde inin diyo metrodan, yerleşke beşevlerde ama anlamadım herhalde bahçelievlerden daha yakın...bulucam bi şekilde napalım :))) acaba randevuyu kaça kadarveriyorlar, yani saat 17'de falan gitsem de verirler umarım

şahsen randevu saatleri 15:00 17:00 arası diye biliyorum canım umarım geç kalmazsın :)

kızlar kızlar ben bugün randevu almaya gittim 4'e doğru, ve kemal bey tesadüfen oradaydı hemen muayenemi oldum acayip şans işi oldu çok mutlu oldum istediğim şeyleri konuştum, tabi ben randevu için gitmiştim yanımda resim götürecektim hazırlıksız yakalandım...iş kesinleşince resimleri de götürücem...bu arada kemal bey'e ameliyat olan var mı? sonucu merak ediyorum

anestis ben de bakabilir miyim resimlerine :), kemal bey'e gittim ben de ve büyük ihtimalle ona yaptıracağım

Ya arkadaslar ben anlamiyorum bu devlet islerini.Ben de gittim gazi hastanesine.Plastik cerrahi bolumune gittim.En alt kattan sira aldim.Siram geldi girdim iceriye.Genc bir doktor geldi.Burnumda hem sekilsel hem de islevsel olarak sorun var ve ameliyat olmak istedigimi soyledim.Bana ameliyatlari Bas Asistan Kirdar Guney Bey yapiyor dedi.Ben de diger hastalar Selahattin beye ya da kemal beye nasil ameliyat oluyorlar diye sordum.Onlar disaridan gorusuyorlar dedi.Bana Kemal Beyden randevu felan vermediler.Neyse Bas Asistan Kirdar Guney bey geldi.Oturduk sohbet ettin muayene etti.Cok sicakkanli ve cok tatli birisiydi.Ameliyatin nasil olacagini anlatti.Ben de isteklerimi belirttim.Sizce Bas Asistanlarin yaptiklari ameliyatlar nasildir.Tecrubeli midirler.Iyi doktorlar midir.Unvaninda asistan gecmesi beni korkutuyor.Ameliyat defterini gordum tamamen dolu.Doktor hakkinda bilgisi olan varsa paylassin lutfen.

aslında hepimzde aynı korku var hangisi iyidir hangisi daha iyi yapar diye
ama ben şöyle düsünerek kendimi rahatlatıyorum onlar sonucta bi vesile sifa Allah'tan
oyüzden artık isimlere pek takılmıyorum sadece karsılıklı iletisim cok önemli o seni dinlemez sen onu dinlemezsin sonuc kötü olabilir Allah korusun.

Kesinlikle katılıyorum canım. hepizmiz korkuyoruz, Allah korktuklarımızdan emin etsin bizleri. kızlar psikolojik olarak bu ameliyatlaraa rahat girmemiz çok önemli. neye inanırsak onu yaşarız. tabi ki araştırıp sorgulmak gerekiyor ama bıçak kemiğe dayanınca da güzel şeyler olacağına inanalım ki öyle olsun :)

Su sormak istiyorum Bas Asistanlar kimlerden secilir.Tecrubeleri nasildir.Bilgisi olan var mi acaba.Ya da Kirdar Guney beyi taniyanlar var mi?

arkadaşım az kalsın ben de öyle yapıyordum, en alt kattaki randevu alma yerine gidip randevu almak istediğimi kemal bey'den istediimi söyledim. o da, eğer direk doktordan istiyorsam kendi bölümünden yani 14.kattaki plastik cerrahi bölümünün sekreterinden almamı söyledi. ben de direk bölüme çıktım, kemal bey'den randevu istediğimi söyledim. kız bi duraksadı, içeri gitti falan. meğer kemal bey yerindeymiş ve uygunmuş. gittiğim saatten ve şansımdan dolayı direk görüşebildim. kendisini çok sevdim, iyi de anlaştık, bana güven verdi. ameliyat olursam ona olurum ama işte kpss işi var bende, ameliyat gününü halletmem gerekiyor. temmuz'da falan ararsam ameliyat gününü vermek zor olur dedi, bir düşün dedi. işin kötü yanı ben zaten düşündüm, olmak istiyorum. ama işte aileme anlatamıyorum, ameliyat gününün alınması gerekiyor

derpettecim benim de kpss işi var ve ben haziranda olucam ameliyatı.sınav 8 temmuzda ya sence sıkıntı olur mu? ben sınava kadar iyileşememekten korkuyorum sadece. sen ne zaman olacaksın ameliyatı?

derpettecim benim de kpss işi var ve ben haziranda olucam ameliyatı.sınav 8 temmuzda ya sence sıkıntı olur mu? ben sınava kadar iyileşememekten korkuyorum sadece. sen ne zaman olacaksın ameliyatı?

aynı mesajı 5789453208 kere yazdığım için de ayrıca özür dilerim tabi

Son düzenleme:

canım ben sınavdan sonra olmayı düşünüyorum çünkü ben aynı zamanda 4.sınıf olduğum için sene içinde çok az çalışabildim sınava, bu yüzden son 1 ayımı tam gaz çalışarak geçirmek istiyorum. hani ne olur ne olmaz, çünkü iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor. risk almak istemedim. ama eğer sen iyice çalıştığını düşünüp yeterli diyorsan ameliyat olabilirsin. benim bi de sınavdan sonra tatil durumum var, tatile ameliyatlı burunla gitmek büyük risk diye ağustosta olmayı düşünüyorum. çünkü eğer atanma durumum olursa eylül'de de olamam. of karışık ya :) ben olursam ağustosta olurum, ama sıcaklarda olmak da kötü mü bilmiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…