septum deviasyonu olduğunu kendin anlayabiliyo musun bende nefes sorunu yaşıyorum ama genelde yattığımda sağ tarafımda ve nezle grip gibi hastalandığımda daha çok oluyo bende perşembe günü gaziye gitmeyi düşünüyorum ama plastik cerraha çünkü asıl istediğim estetik ama sanırım onunlada ilgilenebilirler varsa :)
Muayene ıcın randevu aldınmı dırekmı gıttın hastaneye özedlden dr un adını soyadını yazabılırmısın banada varsa bırde telefonlarını
Muayene ıcın randevu aldınmı dırekmı gıttın hastaneye özedlden dr un adını soyadını yazabılırmısın banada varsa bırde telefonlarını
tatlım gazıde yapacak bana 12 gun sonraya verdı cok sanslıyım bu konuda sanırım cunk sureklı yurt dısında olan bırı.
çok sevindim canım, kemal fındıkçıoğlu galiba değil mi? randevu verirler umarım, yarın gidip randevu alacağım ama nasıl yapacağıma dair fikrim yok :)) plastik cerrahi bölümünden alıyoruz değil mi? eğer evetse, gazinin bu bölümü hangi semtte...nasıl gidebilirim yardım eder misiniz?
canım bende yarın sınavımdan çıkıp gidicem randevu almaya beşevlerde yani normal gazi hastanesinin olduğu yerde ben daha önce arkadaşımla gittim yine onu yanıma almayı düşünüyorum bulamazsam diye
teşekkür ederimsitesine baktım da bahçelievlerde inin diyo metrodan, yerleşke beşevlerde ama anlamadım herhalde bahçelievlerden daha yakın...bulucam bi şekilde napalım :))) acaba randevuyu kaça kadarveriyorlar, yani saat 17'de falan gitsem de verirler umarım
kemal beye ben tıkanma için gitmiştim ama ameliyat günü şekil konusunu da konuştuk.valla canım benim anlattığımdan daha güzelini çıkardı.kemal beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.resimleri de senin için ekliyorum tekrar
xxxx
Ya arkadaslar ben anlamiyorum bu devlet islerini.Ben de gittim gazi hastanesine.Plastik cerrahi bolumune gittim.En alt kattan sira aldim.Siram geldi girdim iceriye.Genc bir doktor geldi.Burnumda hem sekilsel hem de islevsel olarak sorun var ve ameliyat olmak istedigimi soyledim.Bana ameliyatlari Bas Asistan Kirdar Guney Bey yapiyor dedi.Ben de diger hastalar Selahattin beye ya da kemal beye nasil ameliyat oluyorlar diye sordum.Onlar disaridan gorusuyorlar dedi.Bana Kemal Beyden randevu felan vermediler.Neyse Bas Asistan Kirdar Guney bey geldi.Oturduk sohbet ettin muayene etti.Cok sicakkanli ve cok tatli birisiydi.Ameliyatin nasil olacagini anlatti.Ben de isteklerimi belirttim.Sizce Bas Asistanlarin yaptiklari ameliyatlar nasildir.Tecrubeli midirler.Iyi doktorlar midir.Unvaninda asistan gecmesi beni korkutuyor.Ameliyat defterini gordum tamamen dolu.Doktor hakkinda bilgisi olan varsa paylassin l
cnm sekretere adını yazdırıyosun öyle gelmesini bekliyosun
buarada proflar hastanede muayene yapmıolar kendi yerlernde yapıolar
doktorunla karsılıklı iyi anlasmanda önemli
doktorunla iyi iletişim kurmana sevindm
inş herkesin ameliyatı cok basarılı gecer.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
aslında hepimzde aynı korku var hangisi iyidir hangisi daha iyi yapar diye
ama ben şöyle düsünerek kendimi rahatlatıyorum onlar sonucta bi vesile sifa Allah'tan
oyüzden artık isimlere pek takılmıyorum sadece karsılıklı iletisim cok önemli o seni dinlemez sen onu dinlemezsin sonuc kötü olabilir Allah korusun.
Ya arkadaslar ben anlamiyorum bu devlet islerini.Ben de gittim gazi hastanesine.Plastik cerrahi bolumune gittim.En alt kattan sira aldim.Siram geldi girdim iceriye.Genc bir doktor geldi.Burnumda hem sekilsel hem de islevsel olarak sorun var ve ameliyat olmak istedigimi soyledim.Bana ameliyatlari Bas Asistan Kirdar Guney Bey yapiyor dedi.Ben de diger hastalar Selahattin beye ya da kemal beye nasil ameliyat oluyorlar diye sordum.Onlar disaridan gorusuyorlar dedi.Bana Kemal Beyden randevu felan vermediler.Neyse Bas Asistan Kirdar Guney bey geldi.Oturduk sohbet ettin muayene etti.Cok sicakkanli ve cok tatli birisiydi.Ameliyatin nasil olacagini anlatti.Ben de isteklerimi belirttim.Sizce Bas Asistanlarin yaptiklari ameliyatlar nasildir.Tecrubeli midirler.Iyi doktorlar midir.Unvaninda asistan gecmesi beni korkutuyor.Ameliyat defterini gordum tamamen dolu.Doktor hakkinda bilgisi olan varsa paylassin lutfen.
derpettecim benim de kpss işi var ve ben haziranda olucam ameliyatı.sınav 8 temmuzda ya sence sıkıntı olur mu? ben sınava kadar iyileşememekten korkuyorum sadece. sen ne zaman olacaksın ameliyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?