ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Teşekkür ederim Canım. Allah hepimize sabır versin zor bi dönemmiş. burnum bana çok kalkık geliyo aynadan bakınca çünkü daha önce ince ve düz bi burnum vardı şimdi yuvarlanmş:) inşllh şişliği geçer. birde bende ciddi nefes problemi vardı o sebeple oldum aslında kemeride arada aldırttım:) Çok saol yaptığın yorumlar için. inşllh bi kaç ay sonra yeni fotolar koyarm bu daha çok erken. Allah sanada sabır versin canım:)

gerçekten beğendinmi:) evet kavisi tam istediğim gibi ilk günlerde çok kalkıktı zamanla oturuyo canım:)

gerçekten begendim :) evet arakdaslarımdada öyle oldu çok kalkık oluyo ilk ucu sonra iniyo ve zamanla güzelleşiyo 6 ay- 1yıl sonra dahada güzel oluyo

gerçekten begendim :) evet arakdaslarımdada öyle oldu çok kalkık oluyo ilk ucu sonra iniyo ve zamanla güzelleşiyo 6 ay- 1yıl sonra dahada güzel oluyo

inşallah küçülür zamanla diyelim ozaman:) Tşkrler güzel yorumların için canım.:) benimki kalkıklık iyide ucu çok şiş küçülse kafi:)

inşallah küçülür zamanla diyelim ozaman:) Tşkrler güzel yorumların için canım.:) benimki kalkıklık iyide ucu çok şiş küçülse kafi:)

canım küçülcek eminim yavas yavas sanırım bu dönemde pek umursamayıp sabretmek gerek :) ama tabi bunu söylüyorum ben yapabilecekmiyim bilmiyorum :))

amin tatlım insallah galiba biraz abartıyorz:)) tatlım burun ucun mesela düsük filan deil öyle olması güzel:))
kalkıklık bncede güzel sisliği gecicek zaten morlukların gecmiş bak ne güzel:)) sükretmek gerekir
dua edince insan cok rahatlıyo:)) istersen sna sifa duası verebilirim tatlım hem rahatlarsın hemde dha cabuk iyilesirsin
bu topiğin hocası gibi oldum buarada dua paylasıyorum dua ediyorum:))
bide ben suanda agzıma gözüme bulastıra bulastıra çikolata yiyorum bi mutlu oldum:))mutluluk hormonu veriyomus ya:))
baska seyler düsünelim cnm cok aynaya bakıp takmamak lazım:))

dısarı cıkınca alıcam bi cnm ya böyle hic bise sürmeden gecmio morluklar:/
memnun kalırsam sanada yazarm cnm burdan bi dısarı cıkabilseydm:)

daha hiç çıkmadınmı cnm sen epey oldu dimi ameliyatına ? ben haftasonları calışıyorumda salı günü ameliyatım olucak o hafta sonu gitmeyecegim bi sonraki haftasonu calışırım diyorum ama kemal hocada cok rahat dönersin dedi...

ayy canm benm allah razı olsun seviyorum hepinizi..bende biraz önce namaz kılıp yasin felan okudum valla .:))

masallah tatlım bni hicbisey dua kadar rahatlatmıyo iyi yapmıssın Allah kabul etsin insallah bnada dualarında yer verirsen bni cok mutlu edersin tatlım cnkü bi kimsenin bi baskasına ettiği dua dha cok kabul oluyomus:))
yarın kacta ameliyatın tatlım uyandıgım zmn bn yine okuyum burdan sna olurmu:))

yok cnm cıkmadım 20 günü gecti morlukarım ve sisliklerim halen gecmediği için cıkmadım tatlım ya:) oyüzden ilac kullanmak istiyorum artık:))
bide hava cok sıcak oldugu için cıkmak istemedim keske dier haftada izin alsan cnm dha rahat edersin
basını filan pek egmemen gerekio cnkü

cnm gercekten beya kücülüyo bi arkadasımda olmustu beya bi kücüldü bi zmn sonra onu sen hic takma kücülücek insallah:)

gerekirse alıcam izin tatlım ya o kremi bende almalıyım sanırım ama çok pahalıymış ya diğer seylerde var...

canım okyanus suyunu koyduğunda hemen nefesini çek ki gitsin:) çok geçmiş olsun umarım hayırlısı olur. ben bu kadar araştrmadm ya ve alçı sonrası çok kötü günler geçirdim açıkçası ama inşllhh geçer:)

valla canım ver duaları okuyalım:) bende her namaz kıldığımda dua ediyorm Rabbim sanada diğer tüm arkdşlarımızada şifa versin inşllh herkesin gönlüne göre versin .. Amin deyin bakem:)

kızlar bi haber okudm bgn arastırıken 2010 yılında bi kız burun ameliyatı olmus amelyat sırasında ters giden seyer olmuş gün yogn bakmda yattıktan snra can vermiş allah korusun biz atlattık. sükretmemz lazm aslnda bnde amlyat olalı 12.günüm sislklerm cok fazla yüüzm cok değişti ama o haberi okudktan snra sükrediyrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…