ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 hafta 2 gün oldu bugün... Tek toka ile nasıl temizliyorsun ki? Ben kulak çubuğu ile temizliyorum ama ici hala ödem... :/

yakın donemde mı olmuş amelıyatı ??? ters gıden neler olmus acaba offfffffffff

Burun ameliyatı canından etti

Zeki GÜNAY / GAZİANTEP, (DHA ) 7 Eylül 2010

GAZİANTEP’te burnundaki kemiğin düzeltilmesi için gittiği hastanede ameliyattan sonra 6 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybeden 17 yaşındaki Esin Sağlam’ın ailesi, çocuklarının ölümünden hastaneyi sorumlu tutarak suç duyurusunda bulundu.

bide bana sor deli gibi dolanıyorm evde aynalardan kaca kaca cok kotym bu sişlkler inene kadar aynaya bakmıcam yasak koydm kendme

valla canım bugün burnum alçının ilk açıldığı günki halde çok aşırı şiş aynalara bakamıyorm direk içime sıkıntı giriyo offffff( hergün bi şiş bi inik en inik hali bile şiş nasl yapacaz sabredecez bilemiyorm ya. ALlah yardım etsn

2 hafta 2 gün oldu bugün... Tek toka ile nasıl temizliyorsun ki? Ben kulak çubuğu ile temizliyorum ama ici hala ödem... :/

ödem olması çok normal kulak çöpü suyunu alıyoda ben tel tokayla psilikleri çekip getiriordm:) ama sen hemen apma tmm kulak çöpüne devam seninki yeni daha:)

dısarı cıkınca alıcam bi cnm ya böyle hic bise sürmeden gecmio morluklar:/
memnun kalırsam sanada yazarm cnm burdan bi dısarı cıkabilseydm:)

valla bende dışarı çıkamıyorm kpssye gircem dersaneye yazıldm parayı peşin ödedim bu şişliklerim yüzünden utanıyorm sınavda yaklaştı çok yanlş bi zamanı seçtim ya off inşllh iner bir an önce arkdşlar ya evde kala kala bi hal oldum zaten bugün burnum balon gibi olmuş(((((((((((((((

valla canım ver duaları okuyalım:) bende her namaz kıldığımda dua ediyorm Rabbim sanada diğer tüm arkdşlarımızada şifa versin inşllh herkesin gönlüne göre versin .. Amin deyin bakem:)

amin tatlım amin buarada namaz kılabilmene cok sevindim insan cok rahatlıyo dmi
tugbacım snada anlatıyım ben
ilk rekatte ayakta kılıyosun sonra secdeye gittiğinde egilmiyosun ellerini secde de gibi kaldırıp secdeye egilmeden devam ediyosun
ve sonra artık hep oturark kılıyosun ben sadece farzlarını kılabiliyorum:)
smdi gizem icin dua ettim namazdan sonra insallah iyi gecer ameliyatı:))

inşallah canım :) ben de hala boğaz ağrısından kurtulamadım bakalım ne olacak :/

ben ameliyat sonrasi bogaz agirim icin kbb uzmanina gittim bogaz spreyi verdi ve pastil baya rahatlatiyor zaten kemal beyde pastil almami soylemisti. tantum die sprey aldim ve bepanthen pastil. bogaz agirimi hafifletmesi icin . sesim neredeyse hic cikmiodu agiridan ama simdi baya iyi agirida hic kalmadi

Sonra hep oturarak kılıyorsun derken nasıl canım? Rukü falan yapmıyor muyuz?

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

kızlar buda dua anlamıda cok güzel insallah hepimiz en kısa zmnda iyilesiriz:))

kızlar bide dua arastırıken garip bi hikaye buldum sizlerle paylasmak istedim

Bütün Hastalıklara Şifa Dua-Başka hiçbir yerde yok!!!

BÜTÜN HASTALIKLARA ŞİFA DUA

Meşayıhtan bir zat anlatıyor:

Şiddetli bir hastalığa yakalanmıştım.Öyle ki ben kendimden ümidi kesmiş, beni görenlerde benden ümidi kesmişlerdi.Hastalığımın çok şiddetlendiği günlerde idi. Bir Cuma gecesi rüyamda yanıma bir zat geldi ve başucuma oturdu.O zatın peşinden daha bir çok insan geldi.

Onlar gelirken kuşlara benziyor girip oturduklarında ise ademoğlu suretinde oluyorlardı.Onların gelişleri kesilinceye kadar gözüm kapıda idi.Girişleri tamamlanıp gelen kalmayınca , o zat başını kaldırdı :

"Benim bu beldeye geliş maksadım üç kişiyi ziyarettir.Birisi şu" diyerek beni işaret etti.Sonra "Diğeri Salih'ul Hulkani" dedi(Ben bu zikredilen kişiyi daha önce tanımıyordum).Sonra ismini açıklamadığı "Bir Kadın" dedi. Ondan sonra elini alnımın iki yanı üzerine koyarak;

"Bismillâh,rabbiyallâh,i'tasamtübillâh, fevvadtü emrî ilallâh, mâşâallâh, lâ kuvvete illâ billâh"dedi.

"Sonra bu kelimeleri çokça okumaya devam et , zira bu kelimelerde bütün hastalıklara şifa, her türlü dert ve sıkıntıya çare ve her türlü düşmana karşı güç ve yardım vardır.Bu kelimeleri ilk defa Arş-ı Ala'yı taşımakla vazifeli melekler, bu vazife ile emrolundukları vakit okudular ve kıyamete kadar da bunu okumaya devam ederler" buyurdu.

O zatın sağ yanında oturan kişi "Ya Rasülullah düşman ile karşılaşıldığında bu kelimeler okunursa?"dedi.Bunun üzerine "Çok güzel, çok güzel.Bunda fetih, yardım ve müjde vardır" buyurdular.

Ben o zatın Rasülullah efendimiz olduğunu anladım ve suali soran kişinin de Ebu Bekr-i Sıddık zannettim."Ya rasülullah bu zat hazreti sıddık mıdır?" dedim."Bu ,amcam Hamza'dır" ve sol tarafındakileri işaret ederek bunlar "Bunlar şehitlerdir"dedi ve sonra da daha geridekileri işaret ederek "Bunlar da salihlerdir" buyurdular.

Sonra çıktılar, ben de uyandım. Bütün hastalığımdan kurtulmuş ve eski sağlığım daha sıhhatli olarak...Elhamdülillah

Kaynak:İsarü-t terğib ve-t teşvik sahife:352

Çeviren :Süleyman Kabul

Şifâ âyetleri şunlardır:
1- “Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.” (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.” (Ey İnsanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)
3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.” (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.&#8221
4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.)
5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”
6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.)
Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…