üzgünümmmmmmmmm depresyona girdim
2 hafta 2 gün oldu bugün... Tek toka ile nasıl temizliyorsun ki? Ben kulak çubuğu ile temizliyorum ama ici hala ödem... :/Valla herkes abartıosun dio ama benm eski burnum çok ince olduğu için dolayısıyla kalın geliyo bana:) döv beni gitsin:)) nefes konusuna gelince bence tamponla alakalı değildirde canım seninki kaç gün oldu bilmiorm ama ben tel tokayla burnumu çok güzel temizliyordm:) şimdi burnumun içinde hiç bişe kalmadı tel toka sayesinde dikkatle temizlersen süper oluyor:) deniz suyundan sonra tabi yumuşadıktan sonra:) birde banyodan sonra tel tokala süper oluoyr nefes alman kolaylaşıyor:) ayrıca üzülme dha yeni nefesinde mutlak düzene girecektir canım.
saol tatlım ben bugün namazımda sna dua ettm insallah yarın iyi gecer Allah'ın izniyle dualarımızla yanındayız:))
yakın donemde mı olmuş amelıyatı ??? ters gıden neler olmus acaba offfffffffff
bide bana sordeli gibi dolanıyorm evde aynalardan kaca kaca cok kotym bu sişlkler inene kadar aynaya bakmıcam yasak koydm kendme
2 hafta 2 gün oldu bugün... Tek toka ile nasıl temizliyorsun ki? Ben kulak çubuğu ile temizliyorum ama ici hala ödem... :/
dısarı cıkınca alıcam bi cnm ya böyle hic bise sürmeden gecmio morluklar:/
memnun kalırsam sanada yazarm cnm burdan bi dısarı cıkabilseydm:)
Canım namazı nasıl kılıyorsun o burunla? Bende çok istiyorum ama kilamiyorum korkudan...
ben oturarak kılıyordm ilk başlarda şimdide secde edemiyorm secdeyi oturarak yapıyorm canım
Secdeyi oturarak nasıl yapıyorsun canım? Bende öyle yapayim
valla canım ver duaları okuyalım:) bende her namaz kıldığımda dua ediyorm Rabbim sanada diğer tüm arkdşlarımızada şifa versin inşllh herkesin gönlüne göre versin .. Amin deyin bakem:)
canım okyanus suyunu koyduğunda hemen nefesini çek ki gitsin:) çok geçmiş olsun umarım hayırlısı olur. ben bu kadar araştrmadm ya ve alçı sonrası çok kötü günler geçirdim açıkçası ama inşllhh geçer:)
ben ameliyat sonrasi bogaz agirim icin kbb uzmanina gittim bogaz spreyi verdi ve pastil baya rahatlatiyor zaten kemal beyde pastil almami soylemisti. tantum die sprey aldim ve bepanthen pastil. bogaz agirimi hafifletmesi icin . sesim neredeyse hic cikmiodu agiridan ama simdi baya iyi agirida hic kalmadi(null)
amin tatlım amin buarada namaz kılabilmene cok sevindim insan cok rahatlıyo dmi
tugbacım snada anlatıyım ben
ilk rekatte ayakta kılıyosun sonra secdeye gittiğinde egilmiyosun ellerini secde de gibi kaldırıp secdeye egilmeden devam ediyosun
ve sonra artık hep oturark kılıyosun ben sadece farzlarını kılabiliyorum:)
smdi gizem icin dua ettim namazdan sonra insallah iyi gecer ameliyatı:))
Sonra hep oturarak kılıyorsun derken nasıl canım? Rukü falan yapmıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?