ALFAGİZEM geçmiş olsun şimdiden inş güzel bi ameliyat geçirip atlatırsın bu dönemii... senden ricam ameliyat olduktan sonra nası geçtiğini kemal beyin neler dediğini ve ne kadar ücret ödediğini paylaşabilir misin ? benim burnumda da kemik ve egrilik var benzer durum yani
evt cnm benm kemik var hemde eğri ...arkadaşlarım ile mutlaka ol diolar ... burnm psikolojimi bozdu diebilrm
buruno tabiki canm benm hepsini yazarm .. kemal bey bana bundan güzel olur demşti .ilk görüşmeye gttiğimde .. bakalm yarn beni neler bekliyor..hepsini anlatrm.. canmm merak etme..
cnm sna özel msj attım sorunu tam cvplaması için umarım yararı olur
sen smdi gönlünü ferah tut olurmu:)
insallah hakkında hayırlısı olur:))
cnm sna özel msj attım sorunu tam cvplaması için umarım yararı olur
sen smdi gönlünü ferah tut olurmu:)
insallah hakkında hayırlısı olur:))
teşekkürler tatlım dua adicem sana sorunsuz geçer inş ameliyatın :)
cnm benm msj için çok teşk ederm bende sana gönderdm gttimi bilmiorum yeni üye oldugm içn prk anlaymaıorum
Kızlar, burunlarınız ne alemde? :)) 2. haftam bitti benim dün itibari ile... Şekilde sıkıntı yok ama hala ağızdan nefes alıyorum ben... Ne zaman komple açılacak acaba?
yok tatlım gelmemis bn burdan dua ederim sna insallah hakkında hayırlı ne ise o olur sen kendini ferah tut olurmu
panik yapma hersey iyi olur insallah
Kızlar, burunlarınız ne alemde? :)) 2. haftam bitti benim dün itibari ile... Şekilde sıkıntı yok ama hala ağızdan nefes alıyorum ben... Ne zaman komple açılacak acaba?
Canım inşallah istediğin burna sahip olursun.
Ameliyat sonrası ağrı sızı oluyormu çok ?
evet cok haklısın cnm kesinlikle bu ameliyata psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor ve ben herzmn şunu savunuyorum eger fazla gerek yoksa yaptırmamak lazım bu ameliyatı cnkü gercekten sıkıntılı bi dönem agrı cekilir ama hergün kalktıgında daha bi farklı burunla uyanmak insanı geriyo beya:/
bigün begeniyorum burnumu bi gün begenmiyorum nası bi psikolojidir anlamadım halen:)
burun ucundaki dikişler alınıyo cnm acımıyo alınırken merak etme
okyanus suyuda ilk günler hic gitmiyo içine sonradan sonradan acılıyo burnun
bugünler buruna fazla takılma olurmu cıkıntı filan olursa atel altında takma cnkü atel varken sekil tahmin etmek sacmalıkmıs:))
bnm 2 hafta filan 1 ay olucak insallah artık bu süreci güzel bi sekilde atlatırız hepimiz
bnm de 3. haftam bitmek üzere sislikler iniyo yavas yavas sükürler olsun:))
bi iyiyim bi kötü:))
ya bnm bi arkadasım bna 80 tllik bi krem almıs estetik yaptıranlar sürüyomus sislik ve morlular için
kemal hoca hic krem filan vermedi ama sürsem mi ki:/
Ben olsam sürmezdim. İlacın ve bu tarz kremlerin her türlüsüne karşıyım. İhtiyaç olsa verirdi Kemal hoca. Ben deniz suyu dışında hiçbir şey kullanmıyorum şu an...
Benim 2 hafta bitti dün ama burnum hala komple açık değil hatta çok az açık... Senin nasıl tatlım? Artık rahat nefes almak istiyorum ben ya :/
Bir de dikişler ne alemde? İçtekiler eriyip düşüyormuş falan ama bende yok hiç öyle bir durum :) burun içi temizliğini nasıl yapıyorsun tatlım?
valla canım benm tamponlar çıktıktan 4,5 gün sonra hiç nefes problemim kalmadı açıkçası çok şükür olsunki:) arada sol deliğimde bi tıkanma görüyorm oda aynı gün içinde açılıyo:) umarım sende eski nefesine kavuşursn canım bu arada fotomu gördnmü?
valla canım benm tamponlar çıktıktan 4,5 gün sonra hiç nefes problemim kalmadı açıkçası çok şükür olsunki:) arada sol deliğimde bi tıkanma görüyorm oda aynı gün içinde açılıyo:) umarım sende eski nefesine kavuşursn canım bu arada fotomu gördnmü?
Canım bu kremi şekil bozukluklarının eski haline gelmemesi için masaj niyetiyle kullanılıyor. Bildiğim kadarıyla sende şekil bozukluğu yoktu.
Birde medikalden neler alınması gerekiyor ?
Bende dıştan belli olmayan içte eğrilik vardı, nefes problemim vardı. Bir taraf kapalıydı.
Medikalden alacaklarını söylerler sana canım. Bana yazıp bunları alacaksın dediler. Benim tavsiyem doktorunun kullan demediği hiçbir şeyi kullanma)
Kemal hocanın yaptığı burunların resmi varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?