- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
Ama tam bal kaymak, haklısın yani
Masaj vermiş miydi sana tatlım?
sorma ya ballı kaymak hatta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama tam bal kaymak, haklısın yani
Masaj vermiş miydi sana tatlım?
cnm ya bise sorucam senin burun ucun ateli ilk actıgı gün nasıdı sanki burun ucu sisliği indikce düsüyo gibi oluyosorma ya ballı kaymak hattabebegım ben makyaj yapmaya alcı cıktıgı gun basladım
![]()
http://i2.listal.com/image/1824953/936full-miranda-kerr.jpg için Google Görsel Sonuçları
işte buldum yandan görünüsünü:))
arkadaşlar bende istiyorum olmak.elimde şuan para yok.bankadan çekicem büyük ihtimal.sonra geri ödemeye kasımda filan başlıcam.benim okullar açılana kadar olmam lazım.bu sene üniversiteye ilk gidicem ve bu burunla gözükmek istemiyorum kimseye.ben izmirde oturuyorum ve ankarada hiç tanıdığımm yok( kardeşimle gelicem zaten gelirsem.napıcam ben orada nerde kalıcam.? kaç gün kalmak gerekir birde? mesela ameliyat günü için önce randevu almam lazım 1 30 gibi bunu öğrendim.forumu komple okudum zaten.mesela alçı ve atel kaç gün sonra çıkıcak? kontrole ne zaman gidicem atel filan çıktıkdan sonra? yani totalde benim kaç gün kalmam lazım ankarada? git gel yapmamam için? yada şöyle yaparım.ameliyatımı olurum 1 gün yatarımm sonrada evime dönerim.1 hafta sonra alçı çıkar? ya atel o ne zaman çıkar? kaç gün aralıklarla gelmem lazım ankaraya? toplamda doktor kaç kere kontrol istiyo kaç kere gelicem ??? birde şu ilaçlar kaç para tutuyoo
cnm ya bise sorucam senin burun ucun ateli ilk actıgı gün nasıdı sanki burun ucu sisliği indikce düsüyo gibi oluyo
burun ucu ilk günlerde kalkıkmıydı yoksa normal mi duruyodu atel cıktıktan sonra
zmnla nası bi gelişme gözlemledin burun ucun hafif düsdümü
cnm ya bise sorucam senin burun ucun ateli ilk actıgı gün nasıdı sanki burun ucu sisliği indikce düsüyo gibi oluyo
burun ucu ilk günlerde kalkıkmıydı yoksa normal mi duruyodu atel cıktıktan sonra
zmnla nası bi gelişme gözlemledin burun ucun hafif düsdümü
Aaaa yok canım bu kadar sivri değil benimkisi yandan... Bende kavis var çok hafif... Belli belirsiz... Ucu daha toplu... Bunun burnu kavisli mi düz mü diyordun şimdi daha net cvp verebilirim, düz :)) Hatta dümdüz tatlım, hiç kavis yok :))
tatlım burun sırtında zamanla kavıs olustugu ıcın sısler ınıp burun ucum daha kalkık gorunmeye basladı benım sımdı kemal hoca nın dedıgıne gore artık cokta degısmezmıs sekıl yukleyebılırsem bır resım yuklucem
kızlar aşağıdaki yazıyı internette buldum paylaşmak istedim...
''7 gün dolunca burun sırtındaki alçı kalıp,tarafımızdan çıkarılacak,derinin gerekli temizliği yapıldıktan sonra alçı yerine özel bir bant uygulanacaktır.Bu andan itibaren 5 hafta süre ile burun kemiklerini yakınlaştırıcı masaj yapmanız gerekecektir.7 ile 30.günler arasında burnunuzun içini günde 2 kez terramicine göz pomadı ile yağlayın ve q tips (pamuklu çubuklar) ile temizlik yapın.1 ay içinde sümkürmek sakıncalıdır.
Burun ve çevresindeki şişlikler 15 günde büyük oranda,45 günde gözle görülebilir bir şekilde ve 3 ayda %90 oranında inecektir.Bundan sonra gözle takip edemiyeceğiniz iyileşme 6 ay kadar sürecektir.Bu devrede burnun değişik taraflarında şişlikler olup geçecektir.Şişlerinizin bir an önce geçebilmesi için ilk 3 hafta içinde evde istirahat etmeniz,dolaşmalar sonrasında muhakkak sırtüstü yatarak şişliklerin geçmesine yardımcı olmanız, sürekli başınız önde çalışmalardan kaçınmanız gerekmektedir.''
tatlım burnumuzun ucu sis oldugu icin öyle top gibi duruyo:))
o topluk zmnla inicek iyimi kötümü ben pek anlamadım(
kızlar bn bide bisey sorucam ben bol bol hapısırıyorum(
siz hapsırıyomusunuz:))
yasak deil artık dmi ya:/
kızlar bn bide bisey sorucam ben bol bol hapısırıyorum(
siz hapsırıyomusunuz:))
yasak deil artık dmi ya:/
cnm paylasmınım için cok saol:)) ya bisey sorucam burun kemiklerini yakınlastırıcı masajlar nası oluyo
valla tatlım aslında iyi olur bnm aklım cok karıstı
dier topiklere baktım herkes farklı bisey söylüyo(
ya insallah hepimize Allah gönlümüzdeki gibi bi burun verir insallah
Ben ucu sivri burun sevmem hiç... Etli olması lazım :)) çok inmesin ya :))