- Konu Sahibi melikea123
-
booking.com dan fikir edinebilirsin.merhaba aslında çok büyük bir sorun değil ama uzun zamandır kafama takılıyor konuyuda açabileceğim topiği tam olarak bulamadım buraya açtım bende 24 ocakta ankaraya gideceğim ve 1 gecelik konaklayacağım bir otel pasiyon lazım ama bir türlü uygun fiyatlı biryer bulamadım ankarada Congresium civarında kalabileceğim uygun fiyatlı pansiyon otel bilen birisi varmı?
Uygun fiyat dediğin kaç mesela?merhaba aslında çok büyük bir sorun değil ama uzun zamandır kafama takılıyor konuyuda açabileceğim topiği tam olarak bulamadım buraya açtım bende 24 ocakta ankaraya gideceğim ve 1 gecelik konaklayacağım bir otel pasiyon lazım ama bir türlü uygun fiyatlı biryer bulamadım ankarada Congresium civarında kalabileceğim uygun fiyatlı pansiyon otel bilen birisi varmı?
merhaba aslında çok büyük bir sorun değil ama uzun zamandır kafama takılıyor konuyuda açabileceğim topiği tam olarak bulamadım buraya açtım bende 24 ocakta ankaraya gideceğim ve 1 gecelik konaklayacağım bir otel pasiyon lazım ama bir türlü uygun fiyatlı biryer bulamadım ankarada Congresium civarında kalabileceğim uygun fiyatlı pansiyon otel bilen birisi varmı?
yaa deme öyle nefret ediyorum Ankara'danAnkara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara
yaa deme öyle nefret ediyorum Ankara'dan
nefret ediyorum ya mesafeleri hele bitiriyo beni hergün 4 saat yol gidiyorum işe giderken hadi İstanbul olsa yine denizi var der katlanırım bu sırf kuru gürültüaaaa üzdün beni şimdi ben aşığım Ankara ya benim memleketim
nefret ediyorum ya mesafeleri hele bitiriyo beni hergün 4 saat yol gidiyorum işe giderken hadi İstanbul olsa yine denizi var der katlanırım bu sırf kuru gürültü
konus sahibesi bombalıcak biziİstanbul daha kötü yok Avrupa yakası yok boğazı bir yerden bir yere gitmek ölüm. ayrıca orada araba kullanmak bile zor. denizide beş para etmez pis. Ama gezilecek yerler güzelmişşşş ben hiç gitmedim nasip olmadı. yaşamaya değilde gezmeye gitmek isterim
konus sahibesi bombalıcak bizi
İstanbulun denizi başka kokar ya mis kokar can kokar
konu sahibesi affet seni yaradana gurban olurumkonuyu sabote ettik. siz İstanbulda mı yaşıyordunuz buraya alışamadınız heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?