• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara hakkında bilgi

melikea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
1.982
62
158
İstanbul
merhaba aslında çok büyük bir sorun değil ama uzun zamandır kafama takılıyor konuyuda açabileceğim topiği tam olarak bulamadım buraya açtım bende 24 ocakta ankaraya gideceğim ve 1 gecelik konaklayacağım bir otel pasiyon lazım ama bir türlü uygun fiyatlı biryer bulamadım ankarada Congresium civarında kalabileceğim uygun fiyatlı pansiyon otel bilen birisi varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba aslında çok büyük bir sorun değil ama uzun zamandır kafama takılıyor konuyuda açabileceğim topiği tam olarak bulamadım buraya açtım bende 24 ocakta ankaraya gideceğim ve 1 gecelik konaklayacağım bir otel pasiyon lazım ama bir türlü uygun fiyatlı biryer bulamadım ankarada Congresium civarında kalabileceğim uygun fiyatlı pansiyon otel bilen birisi varmı?
booking.com dan fikir edinebilirsin.

Uygun fiyat dediğin kaç mesela?

Başkent öğretmen evi var hem fiyatı uygun hem de dolmuş vs ile söğütözüne yakın.

o civarda bulabileceğiniz en uygun yer başkent öğretmenevi. congresium söğütözünde söğütözü çukurambar bürokratların jet sosyetenin oturduğu yerlerdir. öğretmenevi haricindeki bir otelde bütün maaşı bırakıp çıkarsınız. tabi yakın olsun diyorsanız..

Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara :KK68:

Kızılay'dan her bölgeye 23.00'e kadar ulaşım vardır. Fiyatlar da o bölgeye göre daha ucuzdur. Kızılaydaki otellere de bakabilirsiniz bence.

aaaa üzdün beni şimdi ben aşığım Ankara ya benim memleketim:KK36:
nefret ediyorum ya mesafeleri hele bitiriyo beni hergün 4 saat yol gidiyorum işe giderken hadi İstanbul olsa yine denizi var der katlanırım bu sırf kuru gürültü :(

nefret ediyorum ya mesafeleri hele bitiriyo beni hergün 4 saat yol gidiyorum işe giderken hadi İstanbul olsa yine denizi var der katlanırım bu sırf kuru gürültü :KK43:

İstanbul daha kötü yok Avrupa yakası yok boğazı bir yerden bir yere gitmek ölüm. ayrıca orada araba kullanmak bile zor. denizide beş para etmez pis. Ama gezilecek yerler güzelmişşşş ben hiç gitmedim nasip olmadı. yaşamaya değilde gezmeye gitmek isterim:KK55:

İstanbul daha kötü yok Avrupa yakası yok boğazı bir yerden bir yere gitmek ölüm. ayrıca orada araba kullanmak bile zor. denizide beş para etmez pis. Ama gezilecek yerler güzelmişşşş ben hiç gitmedim nasip olmadı. yaşamaya değilde gezmeye gitmek isterim:KK55:
konus sahibesi bombalıcak bizi :D
İstanbulun denizi başka kokar ya mis kokar can kokar :D

başkent öğretmen evini tercih edebilirsin ama mutlaka rezervasyon yaptır yer bulunmuyor çoğu zaman

Devlet misafirhanelerini kullanın hem güvenilir hem uygun fiyatlı hem de lokasyon açısından merkezi yerlerdeler. Dikmen'de Polisevi, Başkent Öğretmenevi, Sgk, tapu kadastro gibi kurumlarında var güzel araştırmaya önce onlardan başla derim.

Back
X