Arkadaşlar merhaba, yıllar öne açılmış bir konu ama araştıran olursa diye yazmak istedim. Çünkü ben de bu yorumları okuyup Ömer Hoca'ya gittim. Ancak malesef ilk düşüncem bu yorumlar gerçekten Ömer Hoca için mi yazılmış oldu ya da doktor yıllar içinde değişti. Çünkü ben üç kez gidebildim daha fazla sabredemedim değiştirdim. 21 haftalık hamileyim oldukça rahat bir hamilelik geçiriyorum. Cinsiyet kız. 53kg ile başladım şu an 56 kgyim. Hamile olduuğumu öğrenir öğrenmez Ömer Hoca'ya başladım. İlk kontrolde rutin testler istendi rutin sorular soruldu. Sigara içip içmediğimi sordu tabi hayatımda hiç imemiş olduğum için hayır dedim. Kan testi yapıldı bu kadar sıradan bir testin sonucunu öğrenmek için hocaya 4 gün sonra ulaşabildim. Ben biraz sinirlendiğim için olsa gerek hastanede sabit hatların bozuk olduğunu söyledi ama kendi sekreteri de dahil iki yerden teyit ettim öyle bir problem yokmuş. Yalan söylemesi gözümden düşürdü tabi. Bu arada idrarımda keton fazlası çıktı test sonuçlarına baktığımda bir dahaki kontrolde sordum önemli bir şey değil diyor sadece ben de neden olduğunu sordum. senin çok miden bulunuyor hep kusuyorsun sende olması normal dedi. ben şok tabi! hocaya gittiğim kontrollerde bunların hiçbirini yaşamadığımı gayet rahat hamilelik geçirdiğimi kaç kez belirttim çünkü. sonra da kayda değer bir şey söylemedi bu konuda havada kaldı keton. her hastanın bilgilerini aklında tutmasını beklemiyorum ama önünde bir ekran var bakmaya zahmet etmeli bari. en sinir bozucu olanda 3 kez gittim üçünde de sigara içip içmediğimi sordu bu bırakmama en büyük sebepti. yani bu kadar önemli bir bilgiyi de insan bir yere not etmez mi sigara kullanan hamileyle kullanmayan hamile bir mi. içmiyorum defalarca söyledim diyorum he iyi içme diyor dalga geçer gibi. bunun yanı sıra hastalara ayrılan süre tam 10 dakika. bu hastane politikasıdır belki. soru sormak asla mümkün değil kendisine. hasta soru soracakken doktor bey ayağa kalkıyor tamam görüşürüz deyip odadan çıkarıyor buna da çok şaşırdım. normal hamilelik geçirmeme rağmen tek bir soru bile soramadım beslenme konusunda ultrason haftası tahmini doğum tarihi vs. gibi basit şeyleri bile. yani hiçbir bilgimi ekrana bile yazmaması yanında toplamda 6 dakikadan fazla kalamamak gibi sebepler beni soğuttu. bu mameleye ayırdığı 6 dakikaya bakmadan hastanenin doğum paketi 7500 tl. tek doğum ise 4400 tlç bu paraya çok daha iyi doktorlara gidebilirsiniz. en son 20 ağustosa randevum vardı ayrıntılı ultrason için ama gitmedim o sırada gidip koru hastanesinden dr. ümit korucuoğluna başadım. Tek kelimeyle mükemmel istediğinizi soruyorsunuz en ufak bir sıkıntınız varsa eminim not alıyor çünkü bir dahaki kontrolde hemen soruyor şunu sormuştun şimdi ne oldu gibi hastasını çok iyi tanıyor. istediğinizi gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz. ona başlayınca farkına iyice vardım dedim ben hrsde ne çekmişim. işkenceymiş. buranın doğum paketi ise 6500 tl. velhasıl arkadaşlar siz benim gibi stres olmayın benim durumuma düşmeyin diye yazıyorum. gidip deneyenilirsiniz tabi ama benim tavsiyem deneyimlerim bunlar. bilemiyorum bu iyi yorumlardan sonra hoca mı değişti ama ben çok çektim.