Ankara Kadın Doğum Uzmanı Tavsiye

WBlue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
15
3
34
Arkadaşlar merhaba. Genel kontrol için Ankara da bir doktor arıyorum. Yalnız sadece sağlık değil, cinsellikle alakalı sorunları da rahat konuşulabilecek biri olursa çok iyi olur. Birde kadın olması açıkçası beni daha rahat ettiriyor genelde. Buna göre cüzdanımı çok eksiltmeyecek bir doktor tavsiye ederseniz makbule geçer. Şimdiden teşekkür ediyorum. :) (Merkeze yakın olduktan sonra semt, mahalle fark etmez...)

Arkadaşlar merhaba. Genel kontrol için Ankara da bir doktor arıyorum. Yalnız sadece sağlık değil, cinsellikle alakalı sorunları da rahat konuşulabilecek biri olursa çok iyi olur. Birde kadın olması açıkçası beni daha rahat ettiriyor genelde. Buna göre cüzdanımı çok eksiltmeyecek bir doktor tavsiye ederseniz makbule geçer. Şimdiden teşekkür ediyorum. :) (Merkeze yakın olduktan sonra semt, mahalle fark etmez...)

Merhaba blue,
Hala doktor arıyorsan eğer , Tandoğan'da Magnet Tıp merkezinde Mine Hnm var. Yıllardır memnuniyetle gidiyorum. Üstelik hastanenin SGK ile anlaşması var, Dr lar ve testler çok uyguna geliyor.
Doktor hanım çok ilgili ve çok yardımcı. Isterseniz bi deneyin.

merhaba, Medicana hastanesinde kadın doğumcu Dr. Meltem hanım , cinsel problemlerle ilgileniyor, hatta cinsel sorunlar icin özel 1 saatlik seanslar yapıyor , çok tatlı bir bayan.

X