Doğuma Hazırlık Ankara kadın doğum uzmanı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Busra Sahin27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
5
0
1
31
4 aylık hamileyim ve doğumunu da özelde yapmayı dusunuyorum.Esra Cabuk Cömert e giden var mı acaba? Televizyondan ve sosyal medyadan takip ettigim kadarıyla başarılı ama sizin de yorumlarınızı almak istiyorum.Baska bir doktor önerisi olan yazarsa araştırmam için memnun olurum.

Doktor zahide küçük'e uzun uzun araştırarak gitmiştim bir kontrolümde. O zaman çalıştığı hastane uzak geldiği için doktor değiştirmiştim, doğuma girmedi yani ama anaç, yumuşak, sakin bir doktordu. Anadolu ekoluyle gebelik adında bir kitabı da var. Normal doğum destekliyor anlayacağınız.

Yalnız muayenehane açınca instagram hesabında da aktif olmaya başladı ve girdiği normal doğumlarda doğum anından videolar paylaşır oldu. Ben doğumumu aylin totan ile yapmıştım ve bebeğimle fotograf vermek istemiyorum diye bana trip atmış, benden izinsiz bebegimle kendi fotoğrafını paylaşmıştı reklam hırsı başını nasıl döndürdüyse. Instagrama karışan doktorlar fazla teşhirci oluyor diye düşünüyorum. Umarım zahide hanımın böyle hırsları yoktur.

Ben de keçiören Medikal parka gidicem arkadasım orda doğum yaptı doktoru mine gültekin çalık cok memnun kalmış ben de kararımı verdim eve yakın olması da büyük avantaj benim için =)

Ben de Aslıhan Yazıcıoğlu'na gidiyorum, özel muayenesi var Çukurambar'da. Doğumları da Koru'da ve Medicana'da yaptırıyor. Genç, sakin, tatlı bir hanım ve genel olarak normal doğum destekçisi. Bana doğum paketini aldığım yer önermişti, ben de kendisini instagramda falan araştırıp, yakınlığı ve özel muayenehanesi olması sebebiyle kendisinde karar kıldım. Şu ana kadar çok şükür bir sıkıntım olmadı, inşallah bu şekilde devam eder.

4 aylık hamileyim ve doğumunu da özelde yapmayı dusunuyorum.Esra Cabuk Cömert e giden var mı acaba? Televizyondan ve sosyal medyadan takip ettigim kadarıyla başarılı ama sizin de yorumlarınızı almak istiyorum.Baska bir doktor önerisi olan yazarsa araştırmam için memnun olurum.
Esra hanıma başladınız mı acaba bende 2. Doğum için düşünüyorum.Devlet hastanesinde ilk doğumum gerçekleşti pişman ettiler. Simdi özel araştırması yapıyorum.

Kardesim icin gitmistik Esra hanima simdi ben basladim.Dogum paketi almisti dogumu rahat gecti.Daha cok yeni 8+4teyim ilk kontrollerimi yaptirdim.Allah kucagimiza almayi nasip etsin.

Ben de 3 aylık hamileyim 2 yılın sonunda tedaviye gerek kalmadan müjdeli haberi alabildik. Ben Esra Çabuk Cömertle Vajinismus sorunuyla savaşırken tanıştım 1 ayda herşey bitti.İlk başta tedavi olayım diye düşündüm bebek için gerek olmadığını denememiş gerektiğini söyledi bu süreçte her soruma ilgilendi cevapladı. Öncelikle sabırlı bir doktor ben kontrolleri e gidiyorum düzenli herşeyi sorabiliyorum. İlgili telefonla da rahatsız ediyorum.Doğum içinde paket aldık memnunum öneririm.

Ben de Aslıhan Yazıcıoğlu'na gidiyorum, özel muayenesi var Çukurambar'da. Doğumları da Koru'da ve Medicana'da yaptırıyor. Genç, sakin, tatlı bir hanım ve genel olarak normal doğum destekçisi. Bana doğum paketini aldığım yer önermişti, ben de kendisini instagramda falan araştırıp, yakınlığı ve özel muayenehanesi olması sebebiyle kendisinde karar kıldım. Şu ana kadar çok şükür bir sıkıntım olmadı, inşallah bu şekilde devam eder.
Merhaba hala Aslıhan hocayla mı devam ediyorsunuz doğum paketinin fiyatını öğrenebilir miyim. Hamileliğin hayırlı olsun Allah bebeğinizi Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hala Aslıhan hocayla mı devam ediyorsunuz doğum paketinin fiyatını öğrenebilir miyim. Hamileliğin hayırlı olsun Allah bebeğinizi Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah:) Ben hala Aslıhan hoca ile devam ediyorum, doğum paketi de ben aldığımda kampanyalı olarak 6500 liraydı; ama o ay zam gelecekti 7000 liradan 8000 liraya çıkacaktı. Siz isterseniz arayıp fiyat sorun emin olmak adına.

Amin çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah:) Ben hala Aslıhan hoca ile devam ediyorum, doğum paketi de ben aldığımda kampanyalı olarak 6500 liraydı; ama o ay zam gelecekti 7000 liradan 8000 liraya çıkacaktı. Siz isterseniz arayıp fiyat sorun emin olmak adına.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Amin inşallah :) ahh keşke o kampanyalı fiyat devam ediyor olsa.. Arayıp bilgi alacağım. Teşekkürler :)

Malesef sekreteriyle konuştum 9000 olmuş doğum paketi ☹️

Merhaba arkadaşlar,
Ben de Ankara’da doktor arıyorum ama karar vermek ne kdr zormuş ve paket ücretleri de cok pahalı.
devlet hastanesi hiç seçilmemeli mi ne diyorsunuz

Merhaba arkadaşlar,
Ben de Ankara’da doktor arıyorum ama karar vermek ne kdr zormuş ve paket ücretleri de cok pahalı.
devlet hastanesi hiç seçilmemeli mi ne diyorsunuz
ben ilk hamileliğim diye ve de doğum konusunda etrafımda devlet hastanesinde kötü tecrübe yaşamış olanlar var diye doğum paketinde ısrar ettim; ancak hamileliğiniz sorunsuz ilerliyorsa gayet de devlet hastanesine devam edebilirsiniz, ilk aylardaki kontroller standart zaten, sadece doktorlar çok uzun zaman ayırmayabilir iş yükleri ağır olabildiği için. Ayrıca özeldeki bazı doktorlar ve hastaneler doğum paketini hamileliğin son ayları için de yapabiliyorlar ve tüm paketten daha uygun bir fiyata gelebiliyor, isterseniz bir de o şekilde araştırın.

Back
X