Doğuma Hazırlık Ankara kadın doğum uzmanı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doğum paketi satın aldım 6600 TL. İlk hamileliğimi öğrendiğim anda burda başladım. Kızım da hem Zübeyde hanıma hem de lokman hekime gidiyordum ama şu ortamda çok fazla hastaneye gitmek istemediğim için sadece lokman hekime gidiyorum. Şu ana kadar sadece iki defa muayne oldum. Her hangi bi şeyde telefonla iletişime geçiyoruz tahlil sonuçlarınI da yine telefondan Öğreniyoruz.
Lokman hekimin hangi şubesine gidiyorsunuz aceba birde doğum paketine herşey dahil mi bütün testler?

Elif Terzi ye gidiyorum. 2015 ye ilk doğumumda aynı hastane ve aynı doktorla olmuştu. Çok memnun kaldım. Şu an yine ona gidiyorum.
Merhaba. Acaba sezaryen mi oldunuz? Dikişler kendiliğinden kaynayan dikişler mi oluyor sonradan alıyorlar mı? Yani doktor iyidir elbette ama çalıştığı kurum nasıl bir yol izliyor bu konuda acaba?

Merhaba. Acaba sezaryen mi oldunuz? Dikişler kendiliğinden kaynayan dikişler mi oluyor sonradan alıyorlar mı? Yani doktor iyidir elbette ama çalıştığı kurum nasıl bir yol izliyor bu konuda acaba?
Merhaba. Evet sezeryan oldum. Estetik dikiş yani yapıştırma yapılıyor. Dikiş alma yada iz olayı yok sadece bir çizgi var. Ameliyathanedekiler çok tecrübeli ve işinin ehli insanlar. Acil sezeryane alındım. Spinal oldum. Odadan ameliyat haneye inip bebeğin çıkarılması beş dk bile sürmedi.

Ben en başından beri etlik lokman hekimde doc dr hatice celik e gidiyorum kendisi cok bilgili tatlı dilli ve whatsapp dan istediğim zaman ulaşıp soruyorum cevapliyor. Bu haftalara kadar dogumu nerde yapcam belirsizdi ama bu hafta ayrıntılı ultrasonla baslayan 20. Hafta dogum paketi denen bir paket satın alicaz. En bastaki tahlilleri ikili testi falan devlette yaptırdım zaten para ödemedim. Bundan sonraki tahliller, ayrıntılı ultrason, nst ler, 6 muayene, dogum, doğum fotoğrafçısı, anneye bir kardiyoloji bir jinekoloji muayenesi ve bebeğin ilk muayeneleri topuk kanı vs icinde 6600 tl. Sadece dogum ve tüm bu muayeneler ayrı ayrı para vercek olsak bu parayı geçiyordu bir de temmuz da özel hastanelerin fiyatları güncelleniyomus haberiniz olsun. Her muayenede 15 tl ücret vercez sadece..

şehir hastanesinden memnun kaldınız mı bende takiplerimi orda yaptırıyorum doğumuda orda düşünüyorum tecrübelerinizi aktarır mısınız
Necati hoca ve kadın bir hoca vardı adını unuttum onu öneririm. Mukemmeldi özelde doğurdum ilkini 2.boyle özel değildi. Şansınızı çekin güzelce sorunuzu yapın okadar memnunum ki anlatamam

Back
X