- Konu Sahibi dimpleee06
-
Bende 15 kasım 2011de Koru hastanesinde epidural sezeryenla üçüzlerimi dünyaya getirdim..benim drum Aydan hocaydı durumum riskli olmasına rağmen herşey çok mükemmel geçti gerek hastane gerek hastane personeli herşeyden çok memnun kaldım...Aydan hoca zaten mükemmel bir dr söylemeye gerek bile yok ümit beyde ilgilendi ben ordayken benimle oda çok iyi bir doktor..ben toplamda 3 gün kaldım bebeklerim 1 gün küvözde takip edildi toplam 5500 lira ödedik ama fatura daha kabarıktı Aydan hocam bu konuda bize çok yardımcı oldu...çocuk dr Gülcan hanım vardı ben doğum yaptığımda ondanda memnun kaldım...kısaca ben Koru hastanesinden memnun kaldım...tabi bu kişiden kişiye değişir ...
Koru'nun meşhur üçüzleriii :)internet sitelerinden de hep bakıyodum çok tatlılar maşallah...
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..
Bize de tez zamanda sağlıkla kavuşmak nasip etsin :)
hayırlısıyla önce Allahın sonra Aydan hanımın yardımıyla ben de üçüz annesi olacağım. begümün bebeklerine arkadaşlar geliyor...
Koru da rutin testlere para alınmıyo kan idrar şeker ölçümleri vs... bazen çok az 6-7 tl çıkıyo.. ama detaylılar da 110-120 tl arası tutuyo.. ben en fazla tam kan vitamin D idrar kültürü bir arada vermiştim o zaman 112 tl tutmuştu.. bir de taramalarda sanırım detaylı alınıyo ama ben oraya başladığımda taramalarım bitmişti...
Melyche çok uygun fiyatlar vermişsin,ben t3 t4 tsh prolaktin progesteron 120 ödedim.Sen orda hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?