ankara medicana da dogum yapan varmı???

ebi26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.184
3
116
Ankara
kızlarrr ankara medicanada dogum yapan veya yakını dogum yapan varmı doktorları hakkında bılgı sahıbı dıılım ama cok guzel oldugunu duydum ve sgk gecerlıymıs sanırım bu konuda bana yardımcı olabılecek olan varmı????

Günaydın ,

Medicanayı aradım Normal dogum için 1.900 TL Sezeryan için 2.300 Tl dediler SGK sı olan hastalara.

Bende merak ediyorum doktorları nasıl, hastaneye bakarsak çok lüks görünüyor hasta odaları otel odasından farksız ama yeni olması biraz kafamı karıştıryor bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım ya bende doktorlardan türkan örnek adını cok duydum ama yusuf beye de cok ıyı dıyorlar.ama orda dogum yapan bırısıyle konusmak ıstıyorum.benım artık azmanım daralıyor karar vermeme lazım mesa mı medıcana mı karar veremıorum.ankarada kımse yookmu ya medıcanada dogum yapan???

kızlar benim kuzenimin eşi medikana doğum yaptı, doğum sırasında çok problemlerde oluşmuş ama doktorları çok iyi, çok şükür hiç bir sorun olmadı. Ayrıca odaları falanda çok temiz ve güzel.

sorunlu bi dogumdada basarılılar yani ya hastane cok ıyı odalar sahane hep duyuyorumda doktor ıcın kım daha ıyı turkan hanım nasıl acaba hastası olan kımse yokmu???

14 nisanda medicanada doğum yaptım. dr um türkan örnek. epidural sezeryanla doğum oldu. yanı gün ayağa kalktım. ağrım sancım hemen hemen hiç olmadı. hemşireler dr um prensesler gibi baktı bana. refakatçiye bile gerek yok neredeyse. saat başı hemşireler gelip benim ve oğlumun ateşini, tansiyon, kalp atışı ve vücut olsijenimizi ölçtü. geceleri gelip bebeğimin gazını çıkarttılar, altını değiştirdiler. meme zamanı gelip kucağıma verdiler. odalar çok temiz. yemekler güzel. günde 2 kez çarşafım falan değişiyordu. o da da 3 kez temizleniyordu. yaram hemen kapandı. 1 hafta içinde unuttum bile kesiği. dr uma ve medicana hastanesi çalışanlarına buradan çoook teşekkürler. gidin valla hiiiç pişman olmazsınız.

valla süpermiş ben tıp fakültesinde yaptım dr asistanlar falan çook iyiydi ama hastane şartları o kadar iyi değildi. bi kere odalar hep doluydu

merhaba
bende medicanada dogum yaptım gecen eylül ayında doktorumda türkan örnekti, epidural normal dogum yaptım, hem kendım cok ıstıyordum normal dogumu hemde saolsun türkan hanım hep destek oldu, mukemmel bı dogumdu, gecenın 3 unde hastaneye gıttım sancılarım baslayınca saat5 e dogruda turkan hanım geldı, cok rahat oldu hersey ılgı alaka hersey gercekten cok ıyıydı benden sonra 3 arkadasım daha türkan hanıma basladı 2 sı dogum yaptı bırıde yolda:)

cok tesekkur ederım yaa ıcımı rahatlattınız kac gundur dusune dusune kurdesen dokcem haftamda ılerledıgı ıcın cabuk karar vermem lazım umarım benıde kabul eder cunku ben suanda 25.haftanın ıcındeyım.benım evıme cok yakın medicana cok ıyı olucak ıns benım ıcın.cok sagolun kızlarrr

evinizin yakın olmasıda rahat oluyor benim evimde yakındı gerci sıkısık bı yerde olmadıgı ıcın ulasım pekte problem olmuyor, insallah hersey gönlünüzce olur sag salim alırsınız bebegınızı kucagınıza..

tesekkur ederım sagol benımesım bıraz panık oluyor zamanında yetısemeyız dıye ödü patlıyor oyuzden yakın olsun ıstıyoruz...bakalım randevu alıcam ıns turkan hanımdan...

evettt kızlar 9 haziran carsamba ıcın medicanada turkan hanımdan randevu aldım.gıdıp kendım gorucem sıze ızlenımlerımı anlatırım ıyı yada kotu en azından benden sonra gıtmel ısteyen olursa bı faydam dokunur...

medicana benım evime yakın bende orda istiyorum ama doktorları hakkında pek bilgim yok , güzel geçer inşallah muayenen . ebicim daha önceden nereye gidiyor kontrollere ?

ben hakan yaralı ya doktorun özeline gidiyodum ama doktorum cok yogun benimle yeteri kadar ilgilenmiyor oyuzden medicanaya gecmeye karar verdim turkan örnek i cok duydum banada cok yakın hemde sgk gecerli bakalım hayr olur ins...

ben doktoru ve hastaneyi cok begendim.ins türkan hanıma devam edip orda dogum yapıcam.cok guzel ılgılendi.seker yuklemesi kan tahlılı ve ıdrar tahlılı verdım.sonuclar yarın ins.özetle türkan hanıma gittigim icin icim cok rahat.ins dogumda öle olur...

kızlar medicanada doğum doktorunuz dışardan geldiğinde sgk fiyat ve koşullar nasıl oluyorr???

ben doktoru ve hastaneyi cok begendim.ins türkan hanıma devam edip orda dogum yapıcam.cok guzel ılgılendi.seker yuklemesi kan tahlılı ve ıdrar tahlılı verdım.sonuclar yarın ins.özetle türkan hanıma gittigim icin icim cok rahat.ins dogumda öle olur...

CANIM MERHABA ŞU AN HAMİLE DEĞİLİM AMA ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞ DURUMDA ÖZEL SAĞLIK SİGORTAM SEBEBİYLE MEDICANAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SEN DOĞUMUNU YAPMIŞ OLMALISIN NASILDI DOĞUM-DOKTORLAR BİRAZ ANLATIR MISIN ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…